تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند خداوند در بهشت هفتاد هزار قصر از يا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820729323




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چيزهايي كه در مورد كالاشنيكُف نمي‌دانستيد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: چيزهايي كه در مورد كالاشنيكُف نمي‌دانستيد
ميخائيل كالاشنيكُف كه بيشتر نامش با تلفظ اشتباه كلاشينكف مشهور شده است در سن ۹۴ سالگي از دنيا رفته است. او مخترع سلاحي است كه بيشتر از هر اسلحه ديگري در دنيا باعث مرگ آدم‌ها شده است. هر چند ديگر كمتر كسي است كه در دنيا نام كلاشينكف را نشنيده باشد اما هنوز مواردي هست كه خيلي‌ها از آن بي‌خبرند.


سرلشكري به نام كالاشنيكُف

ميخائيل كالاشنيكُف يا همان كلاشنيكف خودمان با وجود آنكه جايزه هاي مختلفي را از مقام هاي مختلف روسيه دريافت كرده اما هيچ وقت پول زيادي از اختراع مشهور خود يعني همان سلاحAK-47

به دست نياورده است. او در هفتاد و پنجمين سالگرد تولدش توسط بوريس يلتسين، رئيس جمهور وقت روسيه به درجه سرلشگري ارتقا يافت.

تقصير آلمان ها بود

مخترع مشهورترين مسلسل جهان در سال ۱۹۳۸ براي خدمت به ارتش سرخ رفت و از همان زمان به خاطر علاقه اش وارد كارهاي فني تانك شد. اما شايد آلمان ها را بتوان عامل اصلي طراحي و ساخت كلاشينكف دانست. در سال ۱۹۴۱ در جريان جنگ جهاني دوم تانكي كه كلاشينكف در آن بود هدف قرار گرفت و او مجروح شد. در زمان بستري بودن در بيمارستان به خاطر همين جراحت او طراحي سلاح مشهورش را شروع كرد. او بعدها كه برخي از او به خاطر ساخت سلاحش انتقاد مي كردند آلماني ها را علت اختراعش دانست و گفت: هدف من اين بود كه سلاحي بسازم كه با آن بتوان از وطنم دفاع كرد. مقصر من نيستم كه اين سلاح در بسياري از نقاط آشوب زده استفاده شده. به نظرم سياست هاي آن كشورهاست كه بايد مورد سرزنش قرار گيرد و نه طراح سلاح.

در پرچم ملي يك كشور

مسلسل اتوماتيك كلاشينكف در كشورهاي مختلف دنيا مورد استفاده قرار گرفته است و آمارها نشان مي دهد حداقل ۱۰۰ ميليون قبضه از آن تاكنون در جهان توليد شده است. خود كلاشنيكف گفته است كه در جنگ ويتنام سربازان آمريكايي مسلسل هاي ام-۱۶ خود را رها مي كردند و كلاشينكف نيروهاي ويتنامي را به خاطر راحتي كار و گير نكردن سلاح بر مي داشتند! در نبردها آن قدر كلاشينكف مشهور بوده كه در پرچم ملي موزامبيك تصوير آن ديده مي شود. كلاشينكف در نبردهاي اين كشور براي استقلال از پرتغال نقش مهمي داشته است.

نام پسر: كلاش

در خيلي از كشورهاي دنيا از مخفف كلاش يا كالاش براي نام اسلحه مشهور ميخائيل كالاشنيكُف استفاده مي كنند اما اين نام در برخي كشورهاي آفريقايي اسم محبوبي براي پسرها شده است.

از صدام تا بن لادن

تصاوير اسامه بن لادن و صدام با AK-47 را خيلي ها ديده اند. صدام يك كلاشينكف طلايي داشته كه نيروهاي آمريكايي آن را با خود از عراق خارج كردند. برخي گزارش ها هم نشان مي دهد كه در زمان حمله نيروهاي آمريكايي به شهر ابوت آباد بن لادن مي خواسته از يك كلاش استفاده كند كه مهلتش را پيدا نمي كند.

كلاشينكف طلايي صدام كه به آمريكا برده شد

از رؤياي شعر تا وسايل كشاورزي

ميخائيل كلاشينكف زماني كه جوان بود آرزو داشت شاعر و نويسنده شود اما عاقبت طراح سلاح شد. كلاشنيوف كه بارها از سوي مقام هاي شوروي سابق و روسيه مورد قدرداني قرار گرفت، پول زيادي از ساخت و فروش اين سلاح به دست نياورد و به گفته خودش «كاش ماشين چمن زن اختراع كرده بود.»

او علاقه خاصي به كشاورزي داشت و به همين خاطر سررشته خاصي در اين زمينه هم داشت.

سنتي به نام كلاش

در يمن كلاشينكف وارد سنت هاي اين كشور شده است. در همين ماه گذشته ۱۰۱ قبضه از اين سلاح به خانواده كساني كه در حمله هواپيماهاي بدون سرنشين آمريكا كشته شده بودند اهدا شد. (مهر)

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن