تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عاقل‏ترين مردم كسى است كه در امور زندگيش بهتر برنامه‏ريزى كند و در اصلاح آخرتش بيشتر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826962126




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

‌تاثير آلودگي هوا بر بيماري‌هاي گوش و حلق و بيني


واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: ‌تاثير آلودگي هوا بر بيماري‌هاي گوش و حلق و بيني
يك متخصص گوش، حلق و بيني با اشاره به شايع‌ترين عواملي كه موجب مراجعه بيماران به متخصص گوش، حلق و بيني مي‌شود، گفت: در حال حاضر يكي از بيشترين موارد مراجعه مربوط به”رينيت آلرژيك" (حساسيت بيني) است كه درمان آن عملا به وسيله اسپري‌هاي موضعي كورتون يا قرص‌هاي ضدحساسيت آنتي‌هيستاميني مانند ستيريزين، لوراتادين و فكسوفنادين صورت مي‌گيرد. دكتر داريوش خشوعي اظهار كرد: در موارد بسيار پيشرفته و شديد كه درمان دارويي كارساز نباشد، بيماران جهت آلرژي‌ درماني به متخصصان روماتولوژيست ارجاع داده مي‌شوند.
پارگي پرده صماخ چگونه اتفاق مي‌افتد؟
وي درباره عواملي كه مي‌تواند موجب پارگي پرده گوش شود، توضيح داد و گفت: پارگي پرده گوش مي‌تواند ناشي از عواملي مانند ضربه، پريدن در استخر يا گاه دستكاري‌هايي باشد كه فرد در گوش انجام مي‌دهد.خشوعي ادامه داد: گاهي اوقات عفونت‌هاي گوش مياني يا برخي عفونت‌ها كه در در دوران كودكي يا نوجواني ايجاد مي‌شوند و در اثر عدم درمان يا سهل‌انگاري فرد پيشرفت كرده، عارضه‌دار شده مي‌تواند موجب پارگي پرده صماخ شود.وي افزود: در صورت عدم درمان ممكن است پارگي وارد مرحله‌اي شود كه ديگر ترميم‌پذير نبوده و عملا با داروهاي معمول قابل برگشت نيست چرا كه زخم حالتي پيدا مي‌كند كه ديگر نمي‌تواند ترميم شود و پرده گوش جوش بخورد.عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز در پاسخ به اين كه آيا صدا نيز ممكن است موجب پارگي پرده گوش شود، عنوان كرد: شايد به صورت تئوري اين امكان وجود داشته باشد اما در واقعيت تنها در صورت برخورد صوت بسيار شديد ممكن است چنين اتفاقي رخ بدهد، به عنوان مثال صداهاي ناشي از موج انفجار.
علايم پارگي پرده گوش
اين متخصص گوش، حلق و بيني درباره علايم عارضه پارگي پرده گوش، گفت: معمولا پارگي حاد پرده گوش در مراحل اوليه علايمي مانند خون‌ريزي و درد خيلي شديد را به همراه دارد. گاهي اوقات اگر پارگي ناشي از عفونت حاد گوش مياني باشد، ممكن است پس از خارج شدن مقداري خونابه از گوش، درد ظاهرا تسكين يابد، اما در اين موارد حتما بايد با مراجعه به متخصص گوش، حلق و بيني مراحل درمان سريعا آغاز شود.وي افزود: به طور معمولي، اگر پارگي تنها در پرده گوش باشد، در حدود 30 دسي‌بل افت در آستانه شنوايي فرد ايجاد مي‌شود. البته اين مورد مشروط به اين است كه هيچ آسيبي به حلزون گوش، زنجيره استخواني يا گوش مياني وارد نشده باشد. اما اگر اين قسمت‌ها نيز آسيب ديده باشند، مقدار كاهش شنوايي فرد بيشتر خواهد بود.
آلودگي هوا و بيماري‌هاي گوش، حلق و بيني
خشوعي درباره تاثير آلودگي هوا بر بيماري‌هاي گوش، حلق و بيني اظهار كرد: انسان به طور عادي از بيني تنفس مي‌كند. بستگي به نوع آلودگي و شدت آن، اين اثرگذاري مي‌تواند در مرحله اول به صورت حساسيت و رينيت آلرژيك خودش را نشان بدهد. در اين مرحله با استفاده از اسپري‌هاي كورتوني موضعي و قرص‌هاي ضدحساسيت، بيماري قابل درمان است.وي ادامه داد: در موارد پيشرفته‌تر، التهاب‌هايي كه در بيني ايجاد مي‌شود، مي‌تواند منجر به انسداد مجراهاي سينوسي و ابتلا به بيماري سينوزيت شود. در مراحل اوليه، سينوزيت به صورت سينوزيت حاد مي‌باشد كه در اين مرحله اميد به درمان دارويي بالا است. اما اگر مورد درمان قرار نگرفته و بيماري پايدار شود (معمولا بعد از سه ماه)، سينوزيت وارد مرحله مزمن خواهد شد.
سينوزيت را چگونه تشخيص دهيم؟
عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي جندي شاپور اهواز گفت: بهترين روش تشخيص سينوزيت مزمن از سينوزيت حاد نيز انجام سي تي اسكن پس از چند دوره درمان دارويي است. معمولاً در سينوزيت مزمن پاسخ به درمان دارويي بسيار كمتر از سينوزيت حاد است. براي درمان سينوزيت مزمن پيشنهاد عمل آندوسكوپي سينوس مي‌شود كه طي اين عمل مجاري سينوسي باز شده، مخاط‌هاي آسيب‌ديده برداشته مي‌شود تا دوباره جريان هوا در سينوس‌ها برقرار شود.وي عنوان كرد: با توجه به شرايط كنوني آلودگي شهر اهواز، راه‌هاي مختلفي براي پيشگيري از ابتلا به حساسيت‌ها به شهروندان توصيه مي‌شود، استفاده از ماسك‌هاي استانداردي كه اطراف حفره بيني و دهان را به طور كامل بپوشاند، يكي از اين راه‌هاست. البته ماسك بايد پس از دو الي سه ساعت تعويض شود. از راه‌هاي ديگر مي‌توان به مصرف بيشتر مايعات براي حفظ روند طبيعي جريان مخاطي بيني و استفاده از قرقره‌ها و بخورهاي آب گرم براي دفع مواد آلرژي از حلق و بيني اشاره كرد.

ارسال نظر

سه شنبه 3 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ابتکار]
[مشاهده در: www.ebtekarnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن