واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: وضعيت سفيد كردستان از لحاظ جرايم مواد مخدر
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان، وضعيت استان را از لحاظ جرايم مواد مخدر در كشور داراي وضعيت سفيدي اعلام كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه كردستان، ايرج حسنزاده امروز دوشنبه سوم دي ماه در همايش "بررسي و نقد اقدامات كاهش تقاضاي مواد مخدر و روانگردانها در كردستان" كه در سالن فردوسي دانشگاه كردستان برگزار شد، با ابراز تأسف از روند رو به رشد مصرف مواد مخدر و روانگردانها در جامعه، اظهار كرد: پيشگيري يك بحث مهم در مقابله با مواد مخدر است كه نيازمند توجه ويژه تمامي ارگانها و نهادهاست.
وي با بيان اينكه جمهوري اسلامي ايران علمدار مبارزه با مواد مخدر در سطح جهان است، گفت: ايران اسلامي به دليل اجراي برنامههاي پيشگيرانه در زمينه مبارزه با مواد مخدر همواره در سطح منطقه و جهان به عنوان كشوري فعال بشمار ميرود.
حسن زاده تصريح كرد: شهادت تعداد كثيري از نيروهاي امنيتي و انتظامي كشور در راه مبارزه با مواد مخدر بهترين شاهد اين ادعاست.
وي با اشاره به كشف بالغ بر 400 تن مواد مخدر هشت ماه گذشته در كردستان، گفت: قاچاقچيان كشور از نظر امكانات و تجهيزات پيشرفتهاي قابل توجهاي داشتهاند.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان خلاء مرزي را يكي از مشكلات عرصه مبارزه با مواد مخدر دانست و افزود: رفع خلاء حريمها و مرزهاي كشور نيازمند صرف زمان و هزينه است.
حسن زاده افزود: گردشهاي مالي مواد مخدر در كشور بالغ بر سه ميليارددلار بوده كه در سطح بينالمللي اين مبلغ بالغ بر 600 ميليارد دلار ميرسد كه ناشي از عدم همكاري ساير كشورها در حوزه مبارزه با مواد مخدر است.
معاون سياسي امنيتي استاندار كردستان با بيان اينكه كردستان يك استان سفيد در زمينه جرايم مواد مخدر است، اظهار كرد: افزايش و شيوع مواد مخدر در استان يك چالش اساسي است كه نيازمند هماهنگي و همكاري تمامي مسئولين و سازمانهاي مردم نهاد است.
وي با تأكيد بر اينكه بحث درمان و ساير تبعات آن بايد همواره مورد توجه قرار گيرد، افزود: ارتباط دائمي و مستقيم پزشكان با روانشناسان در زمينه كاهش مصرف مواد مخدر يك امر اجتناب ناپذير است.
حسن زاده با بيان اينكه بحث آموزش و اطلاع رساني بسيار مهم است، افزود: مقوله اعتياد يك مصونيت در مقابل مسائل اجتماعي نيست و تمامي افراد جامعه را تحت الشعاع خود قرار ميدهد، لذا بايد با بهره گيري از تجربيات افراد موفق در امر ترك بتوان فرهنگ سازي مناسب را در سطح جامعه ايجاد كرد.
معاون سياسي امنيتي استاندار كردستان گفت: تحقق كامل اهداف پيش بيني شده نيازمند وجود عزم و اراده همگاني براي ريشه كني مواد مخدر در سطح جامعه است.
دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان كردستان با بيان اين نكته كه پيشگيري مهمترين اصل در مقابله با اعتياد است، ادامه داد: برگزاري نشستها و همايشها ميتواند در راستاي آگاه سازي مردم نقش كليدي را ايفا كند.
وي با اشاره به اينكه اعتياد تنها منحصر به افراد بيسواد نيست، گفت: طبق آمار 60 درصد افراد درگير اعتياد را شاغلين تشكيل ميدهند.
حسن زاده با ابراز تأسف از فعال نبود نظام پيشنهادي در جلسات سطح استان، خاطرنشان كرد: بايد با ارائه پيشنهادات كاربردي و مفيد در راستاي ارتقاء سطح جلسات و همچنين ارائه راهكارهاي سازنده بتوان بازخورد مثبت تري را از اين همايشها و گردهماييها بدست آورد.
معاون سياسي امنيتي استاندار كردستان در پايان يادآور شد: امروزه موادمخدر به عنوان يكي از آسيبها و مخاطرات اجتماعي بشمار ميرود، لذا براي رسيدن به توسعه اجتماعي بايد با برنامه ريزي مناسب براي ريشه كني اين بلاي خانمانسوز در جامعه گامهاي اساسي برداشته شود.
انتهاي پيام
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]