واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نظام ثبت سرطان در خراسان رضوي راه اندازي شود/ پزشك دانشمند تربيت كنيم
مشهد - خبرگزاري مهر: معاونت تحقيقات و فن آوري وزارت بهداشت با ابراز تاسف از اينكه با شيوع سرطان در خراسان رضوي هنوز نظام ثبت سرطان در استان راه اندازي نشده گفت: ساده اشاره مي كنم بايد نظام ثبت سرطان در اين استان راه اندازي شود.
به گزارش خبرنگار مهر، رضا ملك زاده ظهر سه شنبه در مراسم توديع و معارفه رياست جديد دانشگاه علوم پزشكي مشهد اظهار كرد: هنوز نظام ثبت سرطان و نظامي كه دقيق بتواند از شيوع سرطان در استان گزارش بدهد را نداريم.
وي عنوان كرد: پست مديريت دانشگاه علوم پزشكي مانند پرچم كشور ايران است كه دست به دست به مديريت جديد منتقل مي شود و مسئوليتي است كه با حمايت دانشجويان و اساتيد دانشگاه مي تواند منجر به موفقيت شود.
وي ادامه داد: اين مسئوليت بار سنگيني است بر دوش رياست دانشگاه علوم پزشكي كه علاوهبر رسالت بهداشتي و پيشگيري و درمان و اورژانسها و همچنين مسائل و بحرانهاي اقتصادي بايد به اولويت آموزش توجه و كيفيت آموزش پزشكي را حفظ كند.
تحقيقات و پژوهش از مهم ترين دستورهاي كاري دولت
معاونت تحقيقات و فن آوري وزارت بهداشت تاكيد كرد: هر پزشك بايد نزديك به 50 سال خدمات به بيماران ارائه دهد و در صورت نقصان در امر آموزش پزشكان لطمه بسيار مهمي به جامعه وارد مي شود.
وي ادامه داد: از ابتداي تشكيل اين وزارت اين نگراني وجود داشت كه توجه به مسائل بهداشت و درمان از توجه به مسائل آموزشي كم كند كه البته بايد بهتر از اين روند باشد.
ملكزاده با بيان اينكه در ده سال گذشته تلاش ها در جهت شتاب درامر پژوهش و تحقيقات بوده است افزود: تحقيقات و پژوهش از مهمترين دستورهاي كاري دولت است كه مورد تاكيد رهبري نيز قرار دارد.
عدم هماهنگي معاونت بهداشتي و معاونت پژوهشي
معاونت تحقيقات و فن آوري وزارت بهداشت بيان كرد: انتظار داريم از سرپرست جديد دانشگاه علوم پزشكي كه پيشرفت هاي بيشتري نسبت به آنچه تا كنون اتفاق افتاده را داشته باشيم.
معاونت تحقيقات و فن آوري وزارت بهداشت ابراز كرد: وي از عدم هماهنگي معاونت بهداشتي و معاونت پژوهشي در استان سخن گفت و تاكيد كرد: اين دو معاونت تا كنون انسجام نداشته اند و بايد مشاركت در امر پژوهش بيشتر شود.
وي با تاكيد بر اينكه بايد نظام ثبت دقيققي از بيماريهاي ماند سرطان، ام اس، حوادث و بيماريهاي قلبي و عروقي و... ايجاد شود افزود: ايجاد زير ساخات ها در امر تحقيقات بسيار حائز اهميت است.
هدف افزايش مقالات كافي نيست
ملك زاده تاكيد كرد: هدف افزايش مقالات بسيار خوب بوده اما كافي نيست و نبايد تشويق كه تعداد مقالات را افزايش دهيم بلكه بايد توجه شود تا محتوي و نتيجه مقالات به خدمات تبديل شود تا به ارتقا سطح سلامت بيانجامد.
معاونت تحقيقات و فن آوري وزارت بهداشت تاكيد كرد: نقصان پژوهش هاي بزرگ در دانشگاه مشهود است كه البته ممكن است بودجه كافي نباشد اما بايد اساتيد دانشگاه كه محور همه تلاش ها هستند وقت و انرژي بيشتري در اين زمينه صرف كنند.
مشهد بزرگترين مركز پيشرفت علم در شرق كشور
وي با اشاره به موقعيت مشهد به عنوان قطب درماني در شرق كشور گفت: مشهد بايد به عنوان بزرگترين مركز پيشرفت علم در منطقه مطرح شود.
معاونت تحقيقات و فن آوري وزارت بهداشت ابراز اميدوراي كرد در دانشگاه علوم پزشكي مشهد مطالعت طولي انجام شود و بيماريهاي خاص منطقه بررسي و شاهد ايجاد زيرساخت هاي پژوهشي در آن باشيم.
پزشك دانشمند تربيت كنيم
معاون وزير بهداشت تاكيد كرد: بايد گروهي از اساتيد دانشگاه علوم پزشكي را به عنوان پزشك دانشمند تربيت كنيم.
ملك زاده با تاكيد بر حمايت ويژه بنياد نخبگان از فعاليت هاي پژوهشي گفت: كار پژوهش سنگين و سخت است و نياز به صرف وقت بيشتري در معاونت پژوهشي است.
وي همچنين با اشاره به اينكه وظيفه اول دانشگاه و نظام سلامت كاهش بار مالي سلامت بر دوش بيماران است افزود: بيمه ها همكاري كنند تا بيمارستانهاي دولتي در وضعيت بهتري قرار بگيرند.
وي همچنين با تشكر و تقدير از خدمات دكتر شبستري ابراز اميدوراي كرد تا رياست جديد دانشگاه علوم پزشكي مشهد در جهت ارتقاي تحقيقات با كوشش و به شكل جهادي فعاليت كند.
گفتني است، مصطفي مهرابي بهار يه عنوان سرپرست جديد دانشگاه علوم پزشكي مشهد معرفي و دكتر محمود شبستري با حضور معاون وزير بهداشت توديع شد.
كد خبر: 2201599
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۳ - ۱۴:۵۷
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]