واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: گزارش مكتوب ... ضرورت توجه به ورزش اردبيل
گزارش مكتوب ... ضرورت توجه به ورزش اردبيل
اردبيل / واحد مركزي خبر / ورزشي
ورزش استان اردبيل با داشتن بيش از 50 رشته ورزشي و برخورداري از هيئت هاي مختلف ورزشي از كارايي چنداني برخوردار نيست.
صباغي رئيس هيئت شمشير بازي استان مي گويداعتباراتي كه به هيئت هاي ورزشي داده مي شود ناچيز است اين اعتبارات صرف هزينه رفت و برگشت ورزشكاران مي شود در نهايت هم با اتوبوس به مسابقات كشوري مي روند.
وي اضافه كرد : بعد از تغيير سازمان تربيت بدني به وزرات ورزش و جوانان هيچ بودجه اي از اين وزارت به اداره هاي كل داده نشده تا اين ادارات نيز به هيئت ها بدهند.
اين در حالي است كه مديركل ورزش و جوانان استان از افزايش اعتبارات تملك دارايي و جاري در سال 92 خبر داده است كه از 48 ميليارد ريال سال 91 به 55 ميليارد ريال در سال 92 افزايش يافته است.
وي مي گويد : اعتبارات جاري نيز از 15 ميليارد ريال در سال 90 و 23 ميليارد ريال در سال 91 به رقم 29 ميليارد ريال در سال جاري ارتقا يافته است.
پازاج با بيان اينكه در دو سال گذشته براي پرداخت حقوق كاركنان و ساير هزينه ها با مشكل مواجه بوديم گفت : امسال اين مشكلات تعديل شده است.
به گفته مديركل ورزش و جوانان استان اردبيل علاوه بر اين در سال گذشته نيز 2 ميليارد و 750 ميليون ريال از وزراتخانه و يك ميليارد و 700 ميليون ريال از طريق شهرداري ها براي هيئتهاي ورزشي جذب و هزينه شده است.
برادران معاون ورزش اداره كل ورزش و جوانان استان نيز معتقد است اين بي انصافي است كه در مورد ورزش استان بگوييم اصلا پيشرفتي نداشته است چرا كه در رشته هاي انفرادي از جمله رزمي ،وزنه برداري ، شمشيربازي و كشتي بچه هاي اردبيل درخشش خوبي داشته اند و حتي موفق به كسب مدال هاي جهاني و المپيك شده اند.
اين كارشناس اضافه كرد : درست است استان اردبيل در رشته هاي تيمي مثل فوتبال كه عموما پر طرفدار هستند كم رنگ ظاهر مي شود اما اين نيز بدليل نداشتن اسپانسر مالي است زيرا كارخانه و يا نهاد مالي قوي نداريم كه از تيم هايمان حمايت كند بنابراين در چنين ورزش هايي كه نياز به حمايت مالي قوي بخش خصوصي دارد توفيقي حاصل نشده است.
پيران كارشناس ورزش استان مي گويد : كمبود شديد نيروي انساني متخصص و پر انگيزه دانشگاهي در بدنه سازماني اين مجموعه دست مديران ورزش استان را در زمينه سازي براي جهش و پيشرفت مي بندد و اين در حالي است كه داشتن نيروي انساني پر انگيزه و متخصص يكي از مولفه هاي تعالي و رشد سازمان محسوب مي شود .
ورزش اردبيل متاسفانه بهره مندي كافي از امكانات روز ورزش و پتانسيلهاي بالقوه خود را ندارد و پس از چند سال همچنان اين مشكلات از مديريتي به مديريت ديگر انتقال يافته است و هيچ طرح برنامه اي براي رفع اين مشكلات ارائه نشده است .
اين كارشناس گفت : رعايت نكردن تعادل و عدالت در توزيع زير ساختها ، فعال نبودن روابط عمومي سازمان و همكاري آن با ساير روابط عمومي هاي ادارات مثل شهرداري كه همكاري نزديك با تربيت بدني دارند ، پايين بودن توان مالي اداره ورزش و جوانان ، ثبات نداشتن در مديريت ، نبود نيروي انساني متخصص و با انگيزه ، همكاري نكردن اداره كل با دانشگاه هاي استان و استفاده از تجارب استادان دانشگاه ، حمايت ناكافي از مربيان ، قهرمانان و ورزشكاران با استعداد ، اختلافات رئوساي هيئت هاي ورزشي با مديريت كل اداره ، فقر امكاناتي و مالي شديد هيئتهاي ورزشي ، نبود اسپانسرهاي مالي توانمند بمنظور حضور مناسب ورزش استان در ليگهاي مختلف كشوري ، فقدان زمينه سازي مناسب براي ورود بخش خصوصي به ورزش و دهها مورد ديگر مسائلي هستند كه ورزش استان به صورت عيني با آنها دست به گريبان است.
بنابراين رفع بسياري از اين مشكلات همت همگاني و استاني را مي طلبد و اميد است مسئولان طراز اول استان با ديدي مثبت و فرهنگي و ورزشي به مجموعه نگريسته و با درك موقعيت جغرافيايي استان به عنوان منطقه مرزي ، با ايجاد زير ساختهاي نرم افزاري و سخت افزاري لازم و مناسب از كاركردهاي ورزش در جهت مقابله با هجمه هاي فرهنگي و هويتي دشمنان بخصوص نسل جوان استان بهره كافي ببرند.
0002
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 160]