واضح آرشیو وب فارسی:مهر: بيمارستان تخصصي هسته اي در كشور ساخته مي شود/ طرف مقابل قابل اعتماد نيست
رئيس سازمان انرژي اتمي كشورمان از ساخت يك بيمارستان تخصصي هسته اي با همكاري يك بانك خصوصي خبر داد و گفت: اين بيمارستان شامل همه بخش هاي پزشكي مي شود و در زمان فوريت هاي هسته اي كارايي دارد. هزينه بيمارستان هزار ميليارد تومان است كه قرار است به صورت مشترك از سوي سازمان انرژي اتمي و بانك پاسارگاد ساخته شود.
به گزارش خبرنگار مهر، علي اكبر صالحي رئيس سازمان انرژي اتمي كشورمان ضمن بازديد از بيمارستان شهداي تجريش و گفتگو با روساي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي گفت: با اعتقاد و ايماني كه به موضوع بهداشت و درمان داريم آمادگي داريم كه در چارچوب امكانات براي دستيابي بيمارستان به تجهيزات كمك كنيم.
وي افزود: با توجه به تحولي كه در ارتباط با روابط بين الملل در دولت جديد ايجاد شده است اميدواريم برخي از موانع كه در تنگناها تاثيرگذار هستند برطرف شود.
صالحي با اشاره به اينكه رفع مشكلات بخش بهداشت به صورت مكتوب نيز ذكر شده است بيان كرد: اميدواريم ظرف چند ماه آينده حداقل اين يك مانع برطرف شود هرچند كه طرف مقابل قابل اعتماد نيست هر آني ممكن است يك مساله پيش بيايد و بايد براي علاج مشكلات خودمان آستين بالا بزنيم.
وي با بيان اين كه در خيلي از موارد قابليت انجام امور را در داخل داريم تصريح كرد: ما اكنون كشور 30 سال گذشته نيستيم بنده شاهد تحولات و رشد علمي كشور بوده ام كه به هيچ عنوان قابل مقايسه با 34 سال پيش نيست و ما اكنون هرچه را كه اراده كنيم مي توانيم انجام دهيم.
رئيس سازمان انرژي اتمي بيان كرد: اكنون اين آمادگي را داريم كه پروژه هاي CHD را در همكاري با دانشگاه علوم پزشكي، دانشگاه شهيد بهشتي و همچنين بيمارستان شهداي تجريش در قابل پروژه ها تعريف كرده و جلو ببريم.
وي با اشاره به مركز ليزر ايران گفت: مركز ليزر كشورمان تبديل به يك مركز ليزر در غرب آسيا شده است.
صالحي گفت: در دور جديد كه مسئوليت سازمان انرژي اتمي را بر عهده گرفتم تصميم گرفتيم كه شعار سازمان اين باشد كه اول كيفيت و سپس كميت مدنظر قرار گيرد. اكنون شتابي نداريم و بايد روي كميت تامل كنيم.
وي با اشاره به خروج بيماران از كشور گفت: اين موضوع براي من بسيار سنگين است كه بيماران مان از كشور خارج مي شوند و به ويژه به تركيه مي روند كه چندين بار با مسئولين آنها صحبت كرده ام و مي دانم براي خيلي از تكنولوژي ها نيازمند ايران هستند.
رئيس سازمان انرژي اتمي همچنين تاكيد كرد: در مورد پرتوكارها نياز به ارتقاي آموزش آنها داريم و بايد مطمئن شويم كه دستگاه هاي پرتو استاندارد باشند. تفاهم نامه اي را نيز با وزير بهداشت امضا كرده ايم كه مبناي خوبي در همكاري است البته آن تفاهم درباره ليزر است اما اين فضا را دارد كه در مرد پرتو نيز باشد.
وي همچنين در مورد تفاهمنامه اي كه براي آن در حال صحبت با بانك پاسارگاد هستند گفت: اميدواريم با همكاري بانك پاسارگاد بتوانيم بيمارستاني را بسازيم كه از انواع تجهيزات درماني، راديوتراپي و شتاب دهنده در آن وجود داشته باشد و اين بيمارستان براي فوريت هاي (EMERGENCY) هسته اي باشد.
صلاحي تاكيد كرد: هزينه اين بيمارستان قريب به هزار ميليارد تومان مي شود كه با بانك پاسارگاد در اين باره صحبت كرديم و به دليل هزينه بسيار بالا مي خواهيم كه به صورت اشتراكي اين بيمارستان را با بانك پاسارگاد بسازيم. البته اين بيمارستان شامل همه تجهيزات ديگر پزشكي نيز مي شود و در حقيقت بك بيمارستان تخصصي هسته اي است كه بخش هاي ديگر را نيز دارد و در زمان فوريت هاي هسته اي موثر خواهد بود.
وي در پايان گفت: سازمان انرژي اتمي با توجه به تبليغات بيگانگان اين طور مطرح شده كه تمام هم و غمش براي مسايل ديگر است مي خواهيم فصل جديدي را ايجاد كنيم، هدف اصلي سازمان تامين برق از طريق نيروگاه ها است كه سرريز آن در كارهاي ديگر مورد استفاده قرا خواهد گرفت.
كد خبر: 2201355
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۳ - ۱۱:۲۸
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]