واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: حمايت از پاياننامههاي ديني از سوي سازمان تبليغات اسلامي
گروه اجتماعي: مديركل دفتر برنامهريزي آموزشهاي تخصصي معاونت پژوهشي وآموزشي سازمان تبليغات اسلامي گفت: از پاياننامههاي ديني در راستاي رفع نيازهاي فكري و عقيدتي اقشار مختلف جامعه حمايت ميشود.
حجتالاسلام والمسلمين علي دارابي، مديركل دفتربرنامهريزي آموزشهاي تخصصي معاونت پژوهشي وآموزشي سازمان تبليغات اسلامي در گفتوگو با خبرگزاري بينالمللي قرآن(ايكنا) با بيان اين مطلب اظهار كرد: دفتر برنامهريزي آموزشهاي تخصصي سازمان تبليغات اسلامي سعي دارد براي رسيدن به اهداف و افق مدنظر سازمان و در راستاي اهداف بلند نظام اسلامي پژوهش و آموزش را در سرلوحه فعاليتهاي خود قرار داده و گروههاي هدف اين مجموعه را با آموزشهاي مداوم مورد حمايت قرار دهد.
وي اشاره كرد: در راستاي رسيدن به اهداف پژوهشي، سازمان تبليغات اسلامي از پايان نامههاي دانشگاهي با موضوعات فرهنگي، ديني، اجتماعي و همچنين تاليفاتي كه در راستاي فرهنگ ديني باشد حمايت ميكند.
به گفته حجتالاسلام دارابي حمايت از پاياننامهها طي يك پروسه انجام ميشود كه بر اساس آن ابتدا مشخص ميشود كه آيا اين پاياننامه در حوزه دين است يا خير مثلاً موضوعات عفاف و حجاب، ازدواج، آسيبهاي فرهنگ عاشورايي، مهدويت، ولايت فقيه و مباحثي از اين دست پاياننامههايي دين تعريف ميشود.
مديركل دفتربرنامهريزي آموزشهاي تخصصي معاونت پژوهشي وآموزشي سازمان تبليغات اسلامي اظهار كرد: بايد پاياننامههاي ارائه شده جهت حمايت بايد متعلق به همان سال بوده، مرحله دفاع را گذرانده و نمره مطلوب را كسب كرده باشد و پس از تدوين پايان نامه و ثبت نمره استاد به همراه يك درخواست به سازمان تبليغات اسلامي تحويل داده شود.
وي تصريح كرد: اين پاياننامه به گروه ارزيابي ارائه ميشود تا توسط اين گروه نوع حمايت و سطح حمايت از آن مشخص شود.
مديركل دفتربرنامهريزي آموزشهاي تخصصي معاونت پژوهشي وآموزشي سازمان تبليغات اسلامي افزود: تحقيق و پژوهش منشأ رويش علمي و فرهنگي كشور بوده و بايد اين دو موضوع در همه مراحل كاري تمامي نهادهاي فرهنگي و اجتماعي مورد توجه قرار گيرد.
حجتالاسلام دارابي خاطر نشان كرد: به واسطه اجراي دقيق بحث آموزش و پژوهش در سازمان تبليغات اسلامي شبكه تبليغي كشور خواهد توانست منشأ و منبع يك فكر عميق، اصيل باشد تا مخاطبان خود را در راه رسيدن به اهداف والاي ديني ياري رساند.
مديركل دفتربرنامهريزي آموزشهاي تخصصي معاونت پژوهشي وآموزشي سازمان تبليغات اسلامي تصريح كرد: حوزه مخاطبشناسي به همه مبلغين و گروههاي هدف اين سازمان تاكيد شده است كه مبلغين بايد توجه داشته باشند كه مخاطبان شبكه تبليغي فقط افراد مؤمن و مذهبي و حزباللهي نيستند بلكه همه آحاد مردم حتي افرادي كه با دين خيلي ميانهاي هم ندارند مخاطبين اصلي به حساب ميآيند كه با منطق قوي ميتوان دلهاي آنان را جذب نمود.
وي همچنين به ضعف سامانه آموزشي در كشور اشاره كرد و يادآور شد: با توجه به نقاط ضعف و كمبودهايي كه نظام آموزشي ما با آن مواجه است اين موضوع را بايد مدنظر داشت كه پرداختن به آموزش حافظهمحور تأثير مستقيمي بر روند رو به رشد مخاطبان ندارد، بلكه در برخي موارد تأثير منفي نيز بر روي مخاطبان خلاق ميگذارد.
حجتالاسلام دارابي تاكيد كرد: در سازمان تبليغات اسلامي بحث آموزش و پژوهش از اركان فعاليت اين سازمان بوده و ما در نظام آموزش پژوهشمحور كه مورد توجه مسئولان اين سازمان است بهدنبال پاسخ به مسائل و مشكلات مطرح شده هستيم.
وي گفت: رفع نيازهاي فكري و عقيدتي و اخلاقي مخاطبان و اقشار مختلف جامعه به واسطه آموزشوپژوهش اجرايي خواهد شد و تنها با ابزار آموزشي، پژوهشي با رويكرد نوآفريني و ابتكار عمل بهدنبال اقتدار علمي و آموزشي و اعتلاي فرهنگي جامعه هستيم.
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]