پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848076573
روايت مرتضوي از آشنايي با بابك زنجاني گزيده عناوين روزنامه هاي صبح سه شنبه
واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: روايت مرتضوي از آشنايي با بابك زنجاني گزيده عناوين روزنامه هاي صبح سه شنبه
روزنامه هاي صبح امروز در مهمترين عناوين خود مطالبي همچون؛ «اظهارات دوپهلوي كاظم جلالي درباره ديدار هيئت اروپايي با فتنهگران»، «برنامه دولت براي تثبيت قيمت لبنيات اعلام شد»،«شهادت زن،دچار اشكال ذاتي نيست»، «ادامه مذاكرات كارشناسي ژنو پس از تعطيلات سال نو مسيحي»،«روايت مرتضوي از آشنايي با بابك زنجاني» را منتشر كردند.
شرق:روايت مرتضوي از آشنايي با بابك زنجاني
پرسش هاي ما مطبوعاتي ها از سعيد مرتضوي زياد است. به امروز و ديروز هم مربوط نمي شود. اين سال ها هم فرصتي براي پرسش در اختيارمان نگذاشته اند. بخشي از سوال هايمان به خودمان بازمي گردد به اواخر دهه 70، به همان زمان كه او رييس دادگاه مطبوعات بود؛ به روزگار توقيف هاي پي درپي. بخشي اما مربوط به حرفه مان است و مردم. به كهريزك، تحقيق وتفحص از قوه قضاييه و بحث فروش سوالات كنكور، جلسه استيضاح مجلس و برادر رييس قوه مقننه، قضيه پاليزدار و...a «مرتضوي» هم قول داده است كه در گفت وگوي هاي بعدي با ما، از همان ابتدا بگويد و همه پرسش ها را جواب دهد. البته اميدواريم سرنوشت اين قول به قول هاي قبلي دچار نشود. اين گفت وگو اما به موضوع تحقيق وتفحص از سازمان تامين اجتماعي بازمي گردد. قرارمان سه شنبه گذشته ساعت سه بعدازظهر بود. در راه بودم كه تماس گرفت و گفت ساعت پنج بياييد. ناچار بازگشتم و دوباره ساعت پنج در محل مصاحبه حاضر شدم آن هم بدون عكاس كه خواست مصاحبه شونده بود. مصاحبه حوالي ساعت شش آغاز شد و تا حوالي 9 ادامه داشت. مصاحبه ما با سعيد مرتضوي به گفته خودش يك روز پيش از مصاحبه او با هفته نامه پنجره انجام شده است. سعيد مرتضوي در اين مصاحبه، گزارشي هم از وضعيت سازمان تامين اجتماعي، زماني كه آن را تحويل گرفت و تحويل داد، ارايه كرد، اما چون پرداختن به اين گزارش جزو سوال هاي ما نبود و از سويي به علت محدوديت جا، مجبور به حذفش شديم.
اينجا دوربين كه نگذاشته ايد آقاي مرتضوي؟
نه اصلا اينجا مال من نيست.
گفتم نكند دوربين با خودتان آورده باشيد.
نه خيالتان جمع باشد. ما هم اينجا ميهمانيم.
اجازه بدهيد برگرديم به آغاز ورود شما به تامين اجتماعي و بحث را از آنجا شروع كنيم. چه شد شما شديد مديرعامل سازمان تامين اجتماعي؟
من از قوه قضاييه ابتدا به مدت دو سال، به دولت، مامور به خدمت شدم بعد مجدد درخواست تمديد ماموريت خدمت من شد و به مدت دو سال ديگر هم مامور به خدمت شدم به دولت.
يعني علت ورود شما به قوه مجريه اين نبود كه از قضاوت تعليق شديد؟
دو سال اول كه مامور به خدمت شدم هنوز تعليقي در بين نبود. نماينده ويژه رييس جمهور و رييس ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز شدم. دو سال بعد هنگامي كه ماموريتم تمديد شد زماني بود كه از شغل قضايي تعليق شده بودم، درباره بحث تامين اجتماعي طبيعتا به دعوت دولت و اعلام نياز براي تصدي تامين اجتماعي، من تمايل خود را اعلام كردم.
اين سوال براي من پيش آمده كه اصلا چه شد شما خودتان را از قوه قضاييه مامور كرديد به قوه مجريه؟
ما از بحث خارج مي شويم.
شما چطور با آقاي احمدي نژاد آشنا شديد؟
اين برمي گردد به زمان شهرداري تهران.
براي روشن ترشدن بحث، مقداري در موردش توضيح بدهيد!
اگر وقت داشتيم انتهاي بحث براي شما مي گويم.
ولي اين ابهام وجود دارد كه شما چطور با آقاي احمدي نژاد آشنا شديد و به دولت آمديد براي اين مي پرسم كه بحث منقطع نشود و اين ابهام را ما همين جا برطرف كنيم.
گزينه هاي مختلفي مطرح بودند افرادي هم من را به آقاي احمدي نژاد براي تصدي سمت مديرعاملي سازمان تامين اجتماعي پيشنهاد كردند.
آقاي رحيمي؟
نه اصلا آقاي رحيمي چنين پيشنهادي نداشت، در جلسه اي كه با هيات امناي سازمان پس از صحبت مفصلي كه داشتيم و مصاحبه اي كه انجام دادند نهايتا هيات امنا من را انتخاب و معرفي كردند و خود آقاي احمدي نژاد هم به جمع بندي رسيدند.
چه شد كه شما را انتخاب كردند؟ شما تحصيلاتتان حقوق بود، سابقه كاري هم در تامين اجتماعي نداشتيد و اصلا رشته تان مرتبط نبود. اين براي ما سوال است كه چرا شما؟
رشته حقوق رشته مادر است و درباره تامين اجتماعي هم بسياري از مسايل سازمان و مشكلات سازمان، حقوقي و مربوط به قراردادها و بحث هاي قانوني است كه هيات امنا سازمان و دولت به اين نتيجه رسيدند فردي كه داراي تحصيلات حقوقي است را انتخاب كنند.
اگر مساله، قراردادها و بحث هاي قانوني بوده خب سازمان مي توانست مشاور حقوقي بگيرد نيازي نبوده كه حتما مديرعامل، تخصص حقوق داشته باشد!
اين بحثي كه شما مطرح مي كنيد مربوط به انتخاب هيات امناست، الان آقاي دكتر روحاني كه مسووليت اداره كشور را به عهده دارد يا حتي رييس جمهوري آمريكا دكتراي حقوق دارند. بسياري از رييس جمهورهاي كشورهاي مهم دنيا تحصيلات حقوقي دارند. نمي شود گفت كه مرتبط نيست. دوم اينكه در قانون نظام ساختار و اساسنامه سازمان تامين اجتماعي آمده كه اركان سازمان تامين اجتماعي يعني اعضاي هيات امنا و هيات مديره و مديرعامل بايد در حد فوق ليسانس بوده و پنج سال سابقه مديريت داشته باشند. در رشته هاي مالي، امور پزشكي، اقتصاد، انفورماتيك و حسابداري و يك سري رشته هاي اين تيپي به صورت تمثيلي آمده است.
ولي حقوق در آن نيامده؟
بحث سابقه مديريت را مطرح كرده است. ميزان تحصيلات را فوق ليسانس گفته كه من دكترا داشتم. دوم گفته پنج سال سابقه مديريت كه من هفت سال سابقه دادستاني تهران داشته ام و هفت سال رييس شعبه دادگاه كاركنان دولت بودم كه بيشتر مربوط به پرونده هاي سازمان بازرسي كل كشور و تخلفات مالي و اقتصادي كاركنان دولت بود، درواقع تصدي مشاغل قضايي به موجب قانون، مشاغل مديريتي محسوب مي شود. من رييس دادسراي امور پزشكي تهران محسوب مي شدم و دوسال ونيم نماينده ويژه رييس جمهور و رييس ستاد مركزي مبارزه با قاچاق كالا و ارز بودم كه صرفا اقتصادي محسوب مي شود. بنابراين از نظر داشتن شرايط، ابتدا در رسيدگي اوليه ديوان عدالت اداري كه در كميسيون تخصصي تامين اجتماعي در ديوان است و بيش از هفت نفر از روساي شعب مربوطه راي داده بودند و به موجب آن من، هم صلاحيت تصدي سازمان را دارم و هم هيات عمومي ديوان عدالت اداري صلاحيت ورود به اين موضوع و انتصابات داخلي سازمان را ندارد.
ولي ديوان، در نهايت راي به عدم صلاحيت شما داد!
دستور دادند كه اين راي كميسيون مجددا برود در هيات عمومي و آن راي از هيات عمومي بيرون آمد و باوجود اينكه سياسي بود و جنبه قضايي و قانوني نداشت اما من زماني كه راي ديوان عدالت اداري قطعي شد تمكين كردم و به عنوان مديرعامل ادامه كار ندادم و ابلاغ سرپرستي براي من صادر شد و طبق قانون، وزير مي تواند هر فردي را خواست به عنوان سرپرست به مدت شش ماه تعيين كند و هيچ شرايطي براي آن در قانون تعريف نشده است، روزي كه شش ماه من تمام شد مصادف بود با آغاز به كار دولت جديد و آمدن وزير جديد.
خب پس بگذاريد من يك سوال درباره رابطه شما و آقاي رحيمي بپرسم چون به بحث سرپرستي هم اشاره كرديد. دولت با تغيير در اساسنامه بحث اختيار انتصابات در سازمان را از وزير مي گيرد و به معاون اول خود آقاي رحيمي محول مي كند براي اينكه خطر استيضاح وزير را كه بابت انتصاب شما در شرف وقوع بود رفع كند. آقاي رحيمي همان زمان به شدت از شما حمايت كرد. در اسناد تحقيق وتفحص مجلس آمده كه شما رقم 50ميليون تومان به آقاي رحيمي پرداخت كرده ايد چه ارتباطي بين اين پرداخت و آن حمايت وجود دارد؟ اين سوالي است كه براي افكارعمومي وجود دارد!
سوال را بايد در جاي خودش بپرسيد. زمان پرداخت اين وجه بعد از اين جريانات بوده است در مدت زماني كه آقاي رحيمي تعيين سرپرست و اداره سازمان به ايشان محول شده بود، مدت كوتاهي بود كه مجلس آن مصوبه دولت را باطل كرد. بنابراين از نظر تاريخ هيچ ربطي به هم ندارد.
ولي به هرحال پرداخت مربوط به بعد از انتصاب شما به سرپرستي است؟
شما صورت قضيه را اشتباه مي كنيد. در اصل پرداختي به آقاي رحيمي انجام نشده است و اين طرح فريبي است كه دست اندركاران آن كه يك حزب سياسي است و نه مجلس، آمدند با وجود اينكه اسناد و مدارك وجود داشت به عنوان اينكه اين پول به آقاي رحيمي پرداخت شده مطرح كردند.
ولي تصوير سند پرداخت منتشر شده است!
نه آن نيست. آقاي ترابي، مديركل حوزه از معاون اول درخواست كرده است كه براي سفرهاي استاني و مراجعات خانواده هاي بي بضاعت ما مبلغي در اختيارشان بگذاريم كه به بيمه شدگان سازمان و خانواده هاي نيازمند پرداخت كنند ما هم 50ميليون تومان كارت بانكي در اختيار ايشان قرار داديم و رسيدش را آقاي ترابي داده است و بعد از اينكه پرداخت كرده اند رسيد و صورتحسابش را آقاي ترابي به ما ارايه كرده است، سند آقاي ترابي هم كه اصلا تحقيق و تفحص به آن نگاه نكرده است، دوم اينكه وقتي از ما سوال كردند من تعداد 115برگ مدرك درخواستي را دادم كه اين هم جزو آن مدارك بود، اما آقاي محجوب اصلا به اين مدارك هم توجه نكرده اند و آنچه خودشان دنبالش بودند كه بسازند ساختند و به افكارعمومي القا كردند.
شما در گزارش خود از سازمان تامين اجتماعي اعلام كرديد وضعيت به گونه اي بود كه درآمدها كفاف هزينه ها را نمي داده است. در اين شرايط پاداش هاي ميليوني و بذل وبخشش ها و كارت هاي هديه چه توجيهي داشته است؟
هزاران ميلياردتومان مديران مان «آورده» براي سازمان داشته اند و كل جمع پاداش ها دوميلياردتومان هم نمي شود. پرداخت پاداش و مزاياي انگيزشي به مديران مطابق قانون هيات مديره و هيات امنا انجام شده است. مديركل روابط عمومي سازمان كه منصوب آقاي نوربخش، مديرعامل فعلي سازمان تامين اجتماعي است اطلاعيه صادر كرد و گفت همه اين پاداش ها و مبالغي كه به مديران داده شده منطبق با قانون بوده است.
مبناي قانوني پرداخت هايتان چه بود؟
درآمد سازمان ماهانه بين هزارو800 تا دوهزارميلياردتومان به عنوان حق بيمه كارگر و كارفرماست كه از كارخانه ها و موسسات مربوطه با پيگيري كارمندان سازمان دريافت مي شود در ماه هم هزارو800ميلياردتومان هزينه داريم كه بايد به عنوان حقوق بازنشستگان و مستمري بگيران به اضافه هزينه هاي درمان و دارو و بيمارستان ها و... پرداخت شود. مديران ما اگر با صاحبان كارخانه ها و صنايع زدوبند كنند و چندماه هم اين حق بيمه را دير وصول كنند، ميلياردهاتومان به سازمان ضربه زده اند كه در زمان هاي مختلف اين زدوبندها احتمال دارد. ما در شرايط تحريم بوديم كه خيلي از كارخانه ها كارگرانشان را بيكار مي كردند و سازمان بايد علاوه بر هزينه هاي معمول، بيمه بيكاري كارگران را هم مي پرداخت. ما پارامترهايي تعيين مي كرديم كه هر مديري كه موفقيت خوبي داشته باشد پاداش و كارانه انگيزشي داشته باشد مثلا اگر مديري چهارميليون پاداش گرفته حدود چهارميلياردتومان هم براي سازمان آورده داشته است.
اسنادش موجود است؟ يعني مشخص است كه پاداش بر اساس چه فرآيندي و چه عملكردي پرداخت شده است؟
بله مي گويم به شما. آقاي محجوب و تيمشان چون يك حزب سياسي هستند همه جا اطلاعيه دادند كه هركس گزارشي دارد اطلاع دهد. يك جاي اين گزارش نيامده كه يك مدير با زدوبند با مدير فلان كارخانه حق و حساب گرفته و حقوق تامين اجتماعي را نداده است و از آن كارخانه جيبش را پر كرده است. اگر داشتند مي آوردند. آنها با عينك منفي به اين دوران كاري من نگاه كردند. در سراسر گزارش يكي از خدمات مثبت من يا مديران من در اين يك سال ونيم منعكس نيست.
بنابراين وجود چنين مديراني در سازمان تامين اجتماعي جاي مباهات دارد كه پاداش و سكه خود را از مديرعامل سازمان گرفته اند و در سلامت كامل خدمات موثري به زيرمجموعه خود ارايه كرده و در رابطه با وصول مطالبات و حقوق سازمان با كسي مسامحه و معامله نكرده و رابطه سوئي نداشته اند كه اگر اينطور بود اين هيات با ضريب 10 آن را در بوق و كرنا مي كردند.
ولي در گزارش تحقيق وتفحص آمده در همان سال 92-91 كه بايد 800هزار كارگر ساختماني بيمه مي شدند تنها نيمي از اينها بيمه شدند كه تازه عدد واقعي از اين هم كمتر بوده است. در بحث بازرسي ها هم آمده كه 15ميليون بازرسي انجام شده است خلاف ماده 92 قانون نظام صنفي انجام شده است.
اين ربطي به مديرعامل و دوران يك ونيم ساله مديريت اينجانب ندارد، مصوبه مجلس شوراي اسلامي دارد و مصوبه هيات مديره و هيات امنا دارد و مديرعامل بايد مجري تصميمات هيات مديره و هيات امناي سازمان باشد.
ولي به هرحال نشان مي دهد كه بازرسي خلاف انجام شده است يعني معتقديد كه آنچه در گزارش آمده اشتباه است؟
بله. چون اعتباري كه گذاشته اند مربوط به تعداد خاصي كارگر ساختماني بوده. در استان هاي مختلف تقسيم شده و مصوبات بعدي هم كه در مجلس آمد كه همه كارگران بيمه شوند، شوراي نگهبان ايراد گرفت كه منابعش تامين نشده است و به جايي نرسيد.
من مي خواستم به بحث هاي ديگر سازمان هم برسيم. بحث استيضاح و قولي كه شما به آقاي حداد و توكلي داديد.
من كه عجله اي ندارم.
ما هم نداريم.
شما صبر كنيد من موارد ديگر را بگويم شما درباره بابك زنجاني مي خواهيد بدانيد.
بله ولي من مي خواهم سوال طرح كنم و شما پاسخ دهيد؟
اگر سوالتان منتفي است ختم كنيد اگر درباره بابك زنجاني سوالي نداريد برويم سوال بعدي اگر داريد بگذاريد من در ادامه همين مطلب جواب بدهم.
آقاي مرتضوي يعني شما مي خواهيد جواب را قبل از سوال بدهيد؟ قاعده اين است كه اول سوال مطرح شود بعد سوال پاسخ داده مي شود.
شما مطرح كرده ايد كه درباره اينها سوال داريد. پس خطش بزنيد كه ديگر جزو سوالتان نباشد.
چه كسي گفته نداريم؟ ما درباره بابك زنجاني سوال داريم.
من هم مي خواهم توضيح بدهم.
خب من هم مي خواهم سوالم را اينطور مطرح كنم كه شما چطور با بابك زنجاني آشنا شديد؟ اين را جواب بدهيد تا سوال بعدي!
نه كل سوال هاي تان را درباره بابك زنجاني بپرسيد تا من پاسخ دهم.
آقاي مرتضوي مصاحبه كه اينطوري نمي شود. زيبايي يك مصاحبه به اين است كه پرسش و پاسخ ها پشت سرهم بيايد. ما يك به يك سوال مي كنيم و گاهي هم از دل پاسخ هاي شما باز سوال طرح مي كنيم. ممكن است در هنگام پاسخ هاي شما براي ما سوال پيش آيد و اين حق ماست كه بپرسيم!
اينكه گفتيد با بابك زنجاني چطور آشنا شدم، من اصلا ايشان را نمي شناختم و شركتش را هم نمي شناختم. يكي از دوستان به نام آقاي كاظمي كه نيروي ارزشي بسيار مورد اعتمادي است كه با ايشان دوست است تماس گرفت و ايشان را معرفي كرد و گفت كه چون ايشان مديرعامل «هلدينگ سورينت » است و خارج كشور چند بانك و موسسه دارد و در خطر تحريم اتحاديه اروپا و آمريكا واقع شده و نمي تواند در خارج كشور فعاليت اقتصادي داشته باشد مي خواهد اموالش را به داخل كشور منتقل كند و قصد دارد تعدادي از شركت هاي شما را خريداري كند و از موسسات ديگر هم در حال خريداري است و ما هم چون براساس ماده 20 قانون برنامه پنجم توسعه، سازمان مكلف شده بود از بنگاه داري خارج شده و به سهام داري روي آورد و تصويب شده بود كه يكسري شركت ها را بفروشيم، استقبال كرديم اما گفتيم كه شركت هاي ما بورسي است و كارشناس بورس قيمت را تاييد كند و در مزايده اگر كسي اضافه بر مبلغ نخريد خود بورس به نام او مي كند كه آمدند و دو جلسه مذاكره و تفاهمنامه داشتيم. آقاي بابك زنجاني و تعدادي از اعضاي هيات مديره آنها آمدند سازمان تامين اجتماعي و درخواست خريد تعدادي از شركت هاي ما را برابر چهارميليارديورو مطرح كردند. ما از طريق «شستا» و معاونت اقتصادي فهرست شركت ها را تدارك ديديم، (من كه تخصص تعيين قيمت آنها را ندارم) هيات كارشناسي مربوطه دعوت مي شوند و آنها اعلام مي كنند كه اين مي شود قيمت كف شركتي كه مي خواهيم بفروشيم. بر اساس نظر كارشناسان رسمي دادگستري و رويه سازمان انجام و اعلام شد، تفاهمنامه بر اين مبنا بود كه ما آمادگي داريم كه با رعايت آيين نامه معاملات سازمان به هلدينگ سورينت بفروشيم، تفاهمنامه به معناي آمادگي فروش است بانك مسكن بعدا به ما اعلام كرد كه اين مبلغ به حساب ما در مالزي به صورت «ين» واريز شده. آقاي زنجاني گفت كه شما به ما پنج چك ضمانت بدهيد كه سازمان موظف باشد مابه ازاي آن را به ما بدهد كه اين در معاملات مرسوم است، چك ها قابل وصول نيست ما روي چك ريالي بانك مسكن شعبه فردوسي مبلغ را به «ين» نوشتيم چون خودشان خواستند، اما بانك مسكن بعد به ما نامه نوشت كه چون اين شركت در فهرست تحريم اتحاديه اروپا و آمريكاست اين بانك و اين پول هم شامل تحريم مي شود و قابل تحويل به «ريال» نيست. ما در تفاهمنامه نوشته بوديم كه اگر پول تحريم شد خود بابك زنجاني ضامن است و ما هيچ مسووليتي نداريم، اگرچه از طريق بانك مركزي هم تلاش كرديم كه بتوانيم اين ارز را بياوريم داخل كه نتيجه نداد.
براي بازپس گيري چك هاي ضمانت تلاشي نكرديد؟
بله، الان مي گويم، اين موضوعات به هيات مديره گزارش شد و هيات مديره هم جلسه تشكيل داد و موضوع را بررسي كرد و در نهايت؛ تفاهمنامه را باطل اعلام كرد و به معاونت هاي مربوطه ابلاغ كرد كه همه اسناد باطل شود و چك هاي ضمانتي هم بايد برمي گشت به سازمان.
چه پيگيري اي كرديد براي بازگشت چك ها؟
معاونت ها وظايف خود را انجام دادند و نامه اي نوشته شد به بابك زنجاني كه لاشه چك ها را بياورد كه مواجه شد با تغيير مديرعامل، بابك زنجاني نامه اي نوشت به آقاي نوربخش مديرعامل جديد كه چك ها آماده تحويل است، شما نامه به بانك مسكن مالزي بنويسيد كه ادعايي نسبت به آن پول نداريد. مديريت جديد اين نامه را ننوشت و او هم چون پولش، گير است لاشه چك ضمانتي را نياورده بدهد.
يكي از جلسات تان با بابك زنجاني مصادف با همان روزي بود كه با آقاي فاضل لاريجاني جلسه داشتيد.
نه، آن جلسه حدود يك ماه ونيم بعد بود.
خب اين خيلي جالب است كه چطور مي شود اين جلسات پشت سر هم و در يك روز برگزار مي شود؟
جلسه تفاهمنامه ما و آنها حدود يك ماه و نيم قبل از ورود آقاي فاضل لاريجاني بود، آقاي فاضل در ابتداي آشنايي ما و پولي كه آقاي زنجاني به حساب سازمان ريخت، نبود.
يعني اينها هيچ يك روز واحدي پيش شما نيامدند؟
در جلسه سوم حضور آقاي فاضل و همزماني حضور بابك زنجاني اتفاقي بود.
چرا از جلسه ديدار خود با بابك زنجاني و فاضل لاريجاني فيلمبرداري كرديد؟
اين مربوط به اينجا نيست.
مربوط به بابك زنجاني است ديگر!
بگذاريد من بحث هاي حقوقي را تمام كنم بعد به آن هم مي رسيم.
يك حقوقدان نوشته بود كه اصلا نبايد بر اساس تفاهمنامه اقدام به فروش آنها مي كرديد و بايد مزايده اي برگزار مي كرديد.
نفروختيم كه، تفاهمنامه هيچ خلاف قانون نبود، پول به حساب ما واريز شد بعد قرار بود اگر پول تبديل به ريال شد و توانستيم، آن را وارد حساب سازمان در داخل كشور كنيم و اگر ارزش آن با كف قيمت شركتي كه مي خواهيم بفروشيم برابري كند آن را ببريم در بورس، اگر خريدار با قيمت بيشتري پيدا نشد آن را مي دهيم به آقاي زنجاني.
پس معتقديد كه خود تفاهمنامه قانوني بوده است؟
بله. هيات مديره آن را امضا كرده است به نفع سازمان هم بوده است. تفاهمنامه كه سند فروش نيست اصلا سند فروش را من كه نمي توانم امضا كنم، تنظيم كنندگان گزارش هم متاسفانه اشرافي به قانون نداشته اند.
ولي اين بحثي كه اصل تفاهمنامه قانوني نيست را يك حقوقدان مطرح كرده است!
اين نظر اوست. هيات تحقيق و تفحص با جعل معنوي در جلسه مجلس صراحتا گفت كه واگذاري انجام شده و حق و حقوق كارگران رفته در جيب تامين اجتماعي. وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي ضمن طرح اين واگذاري دروغين مي گويد كه رقم اسمي 17هزارميليارد بوده اما ارزش واقعي 35هزارميلياردتومان بوده و سوءاستفاده اي كه شده بيش از 10برابر پرونده اختلاس سه هزارميلياردي است. در حالي كه در اول تير 92 تفاهمنامه باطل شده بود و ما حتي يك چوب كبريت هم به بابك زنجاني نداده بوديم، اما اينها دنبال تشويش اذهان عمومي و تسويه حساب حزبي بودند كه از شگرد جنگ رواني كه مربوط به زمان گوبلز، معاون هيتلر است كه مي گفت هرچه دروغ بزرگ تر باشد باوركردنش در افكار عمومي راحت تر است استفاده كرده و اينطوري موجب تشويش اذهان عمومي شدند و حتي آقاي محجوب بعد از قرائت گزارش و انتشار آن در مطبوعات در صحن علني مجلس نطق كرد و مجددا بحث واگذاري 138 شركت به بابك زنجاني را مطرح كرد. در رابطه با بحث بابك زنجاني، هيات مذكور با جعل معنوي دروغي بزرگ به جامعه القا و موجب تشويش اذهان عمومي شده و باوجود اينكه از مصوبه مورخ اول مرداد 1392 هيات مديره سازمان، اطلاع كامل داشتند بدون اشاره به اين مصوبه و حتي مصوبه هاي قبلي هيات مديره و هيات امنا، با جعل معنوي اخباري كذب به منظور تشويش اذهان عمومي منتشر و مديران سازمان تامين اجتماعي را من غيرحق به سوءاستفاده چندين هزارميلياردي متهم كرده اند. انشاءالله اگر دادگاه علني در اين رابطه برگزار شود، صحن دادگاه علني با ارايه اسناد و مدارك رسمي موجود صحنه رسوايي عوامل انتشار اين دروغ بزرگ خواهد شد. سوال من از آقاي محجوب و وزير محترم تعاون، كار و رفاه اجتماعي اين است كه اگر اين دروغ بزرگ به تعبير آقاي محجوب 17هزارميلياردتومان و به تعبير جناب آقاي وزير 35هزار ميلياردتومان از اموال سازمان به صورت غيرقانوني به بابك زنجاني، مديرعامل هلدينگ سورينت منتقل شده چرا پس از اطلاع، به جاي تبليغات و جوسازي مطبوعات و رسانه اي، به دادگستري و دادستان تهران اعلام شكايت كيفري نكرده ايد؟ چرا درخواست ممنوع الخروجي و جلب و تعقيب ايشان را نداده ايد؟ اگر اين دروغ بزرگ ذره اي واقعيت داشت قبل از اعلام عمومي و اطلاع و هوشيار شدن متهم بايد اقدامات قضايي در رابطه با جلب و تعقيب كيفري و توقيف اموال صورت گيرد. نتيجه اينكه انتشار دهندگان اين اخبار كذب، متاسفانه خودشان به خوبي واقف هستند كه هياهو بر سر هيچ است و اين دروغ بزرگ اگر در مسير رسيدگي قضايي و كارشناسي قرار گيرد جز رسوايي عوامل انتشار دهنده آن حاصلي ندارد، بنابراين فقط به هياهو و جنجال مطبوعاتي و رسانه اي براي استفاده سوءتبليغاتي و حزبي و سياسي روي مي آورند تا با تشويش اذهان عمومي به اهداف نامقدس خود دست يابند. ولي اعلام شد كه گزارش هيات تحقيق وتفحص رفته است به قوه قضاييه!
گزارش كه عليه ماست، عليه بابك زنجاني نيست، بايد بلافاصله اموال آن فرد توقيف شود كه به خارج منتقل نشود هيچ يك از اين كارها نشده است چرا؟ چون سوءنيت داشتند و مي دانند كه حرفشان دروغ است.
آنها چرا بايد از بابك زنجاني شكايت كنند؟ مي گويند اين اگر هم اشكالي است از طرف تامين اجتماعي است كه با قيمت پايين مي خواسته شركت ها را واگذار كند، اين اشكال فروشنده است نه خريدار، قاعدتا از شما بايد شكايت كنند.
اجازه دهيد، اگر سازماني يا حتي يك فرد خصوصي در ازاي مالي كه از دست داده باشد چكي دريافت كند، بعد، برود ببيند كه چك «بلامحل» است، بلافاصله مي رود شكايت مي كند اگر چنين واقعه اي كه اينها در بوق و كرنا كرده اند و موجب تشويش اذهان عمومي شدند خودشان اعتقاد داشتند كه راست است، بايد از بابك زنجاني فوري شكايت مي كردند من علت گفتن دروغ بزرگ اين تيم را هم به شما مي گويم، علتش اين بود كه مي خواستند سازمان تامين اجتماعي را تسخير كنند، چون ما افرادي جانباز، فرزند شهيد و از خانواده شهدا را آورده بوديم و اينها اعضاي هيات مديره و معاونان سازمان بودند و منافع سازمان، خط قرمز آنها بود. اينها را كنار گذاشتند و سران حزب خاصي را به جاي آنها آوردند، هيات مديره را تسويه و همه آنها را عوض كردند افرادي كه از اعضاي حزب منحله مشاركت هستند، آورده اند عضو هيات مديره سازمان گذاشته اند.
اين سران حزب خاص كه مي گوييد يا اعضاي حزب را مي توانيد نام هم ببريد؟
مشخص هستند، افرادي كه در فتنه 88 بازداشت شدند الان، سمت گرفته اند. من كه نبايد مثل آنها اسم ببرم حتي رييس حزب مشاركت يك استان كه در انتخابات مجلس ردصلاحيت شده الان عضو هيات مديره شده است. اگر فضا آرام بود كه نمي شد نيروهاي ارزشي، جانباز و خانواده شهدا را درو و اينها را جايگزين كرد. ولي با اين فضاسازي به اهداف سياسي شان رسيدند.
ديگر الان شما شاهد خواهيد بود كه كم كم عقب نشيني مي كنند و حرفشان را پس مي گيرند چون اگر نگيرند من حتما در اين باره طالب دادگاه علني هستم و صحن علني دادگاه را صحنه رسوايي آنها مي كنم.
مطلب مهم ديگري كه مي تواند علت ايجاد اين هياهوي كاذب مطبوعاتي و جنگ رواني باشد، اين است كه دولت آقاي احمدي نژاد معادن شماره دو و سه گل گهر سيرجان كه از معادن استراتژيك سنگ آهن كشور است و ذخاير آن حدود 15هزارميلياردتومان برآورد مي شود و به موجب مصوبه دولت جهت ردديون به سازمان تامين اجتماعي منتقل شد، مي خواستند اين اموال را از سازمان تامين اجتماعي پس بگيرند، آقاي نعمت زاده پيگير اين كار بود و سازمان تامين اجتماعي و وزارت تعاون (زمان آقاي ربيعي) نتوانستند اموال به حق و ارزشمند سازمان را نگهداري كنند، بنابراين جهت انحراف افكار عمومي بازنشستگان، مستمري بگيران و كارگران كشور كه به اين اقدام شايبه دار در اخذ و بازپس گيري اموال مهم سازمان تامين اجتماعي واكنش نشان مي دادند، نياز به يك عمليات جنگ رواني بود تا اذهان عمومي را از اين موضوع مهم منحرف كنند.
خب، اگر شما خود را محق مي دانيد و آنها را دروغگو، برويد شكايت كنيد!
شكايت كرديم ولي هنوز نتيجه نداده است.
چرا؟
كساني كه چنين دروغ هاي بزرگي مي گويند، مطمئن هستند كه مواخذه نمي شوند.
سوال هاي ما مانده است آقاي مرتضوي و وقت هم نداريم.
شما اصلا مايل نيستيد چيزي كه به ضرر شماست بشنويد.
ماشاءالله همه اش كه شما داريد صحبت مي كنيد، من مي خواهم درباره نماينده ها هم صحبت كنم چرا اسامي را اعلام نمي كنيد؟
من مي گويم اما چون به ضرر حزب سياسي شماست من يقين دارم چاپ نمي كنيد. پرداخت به نمايندگان در دوره هاي اخير قليل و ضابطه مند بوده است، من زونكن مجلس ششم را زماني كه مديرعامل بودم يك مروري كردم، متاسفانه نمي دانستم قرار است سياسي كاري شود؛ وگرنه تصويرش را برمي داشتم و دستم پر بود، فقط ديدم، در دوره مجلس ششم سازمان به حياط خلوت حزب مشاركت و ملي- مذهبي ها تبديل شده بود و مبالغ كلاني بلاعوض پرداخت شده بود.
اين پول ها صرف حزب مشاركت و نمايندگان مجلس ششم مي شده است.
متاسفانه الان كه گزارش منتشر شد چندنفر از افرادي را كه ارتباط داشتند با سازمان مامور كردم كه بروند اگر امكان دارد تصوير بياورند.
نه تنها آقاي محجوب ورودي به غيرشمول مجلس ششم نكرده حتي اشاره نكرده كه هم حزبي هايش چه وجوهي گرفته اند گفتند كه اين اسناد را لاك مهر كرده اند، در گاوصندوقي گذاشته اند كه كسي حق كپي و استخراج اطلاعات آن را ندارد و كليدش را به آقاي وزير دادند.
ولي ما داشتيم بحث نمايندگاني كه شما به آنها پول و كارت هديه داده ايد را مطرح مي كرديم، شما پاي مجلس ششم را مطرح مي كنيد؟
نه، صبر كنيد من مي خواهم شما از آقاي محجوب بخواهيد كپي اسناد زمان ما و آن زمان را منتشر كند تا مردم خودشان قضاوت كنند چه زمان، چه كسي بذل و بخشش كرده است.
شما كه اسامي نمايندگاني كه زمان خودتان پول پرداخت كرده ايد را نمي گوييد كه!
آقاي محجوب به من گفت كه در دوره مجلس ششم، تعبير من اين است كه بذل و بخشش ها به صورت باران سكه بوده است.
اول آنها را منتشر كنيد تا من اسامي را منتشر كنم.
اين ادعايي است كه شما مي گوييد، به نظرم بهتر است پيش از طرح اين ادعا شما اسامي زمان خودتان را منتشر كنيد.
اشكالي ندارد من همزمان با مجلس ششم مي گويم چرا خيابان بايد يكطرفه باشد؟
براي اينكه اين شما هستيد كه اين بحث را پيش مي كشيد چرا مجلس ششم، مجلس هفتم و هشتم هم بوده است ديگر!
من فهرستي كه اسم آقاي محجوب بود را به «كميسيون اصل 90» دادم و ايشان تكذيب كرد چي بگويم، اينجا در رديف مشخص آقاي محجوب پول گرفته و اين هم اسناد حسابداري اش، نگاه كنيد رديف 87.
خب اين فهرست را به ما بدهيد!
من داده ام به «كميسيون اصل 90».
«كميسيون اصل 90» مي گويد شما قبلي ها را داده ايد اسامي 37نماينده دوره جديد را كه از شما پول گرفته اند نداده ايد. يك نسخه به ما بدهيد!
ما به هيچ كس نمي دهيم، غيراخلاقي است، نماينده اي كه پول گرفته تا خرج حوزه نمايندگي بكند.
كجايش قانوني است؟ مثلا اگر وزارت صنايع يا معادن يا نيرو هم بيايد از بخش غيرشمول چنين بذل و بخشش هايي بكند قانوني است؟ يا فقط براي تامين اجتماعي قانوني است؟ تامين اجتماعي شعب دارد و كميته امداد و بهزيستي نيز هست وظيفه آنهاست كه كمك كنند نه نماينده ها!
تامين اجتماعي با وزارتخانه هاي ديگر فرق دارد، بودجه غيرشمولي دارد كه بر اساس قانون، به هيات مديره و مديرعامل مي دهد تا به كانون هاي بازنشستگي يا هرنوع افراد حقوقي و حقيقي و بيمار و... بدهند، بسياري از بيماران سرطاني و مستمندان كه بيمه تامين اجتماعي اند، گاهي مي آيند و اين مبالغ را مي گيرند، يك فردي كه از لرستان يا بندرعباس مريض است به نماينده مجلس مراجعه مي كند و درخواست مساعدت دارد، ما كه نمي توانيم به كل كشور سركشي كنيم، از طريق نماينده اين پول پرداخت مي شود.
چه اصراري است كه از طريق نماينده اين كار بشود؟
يكي از راه ها اين است، ما در اختيار مديرعامل و ادارات و رييس هيات امنا و وزير هم مي گذاشتيم.
ولي حداقل بايد افراد صورت هزينه ها را به تامين اجتماعي تحويل بدهند.
داده اند، اما متاسفانه هيات تحقيق وتفحص جعل كرده است.
ولي خود شما قبلا گفتيد كه از آنها رسيد نمي خواستيد!
خيلي ها ارايه كرده اند ولي در گزارش نيامده است مثلا رييس دفتر معاون رييس جمهور كه 50ميليون تومان گرفته است در سفرهاي استاني هزينه شده و صورت پرداختش را هم ارايه كرده است اما تحقيق و تفحص اصلا به آن توجه نكرده است.
ولي تصوير پرداخت به شخص آقاي رحيمي در سايت ها منتشر شد.
تصوير دستخط نامه كارمند حسابداري كه مي خواسته تنخواهش را در مكاتبات داخلي تسويه كند در سايت ها گذاشته اند، نامه اصلي مديركل مالي و هزينه كرد و مستندات سند را اشاره نكرده اند.
من يك سوال از شما پرسيدم درباره فيلمبرداري از بابك زنجاني، گفتيد كه جايش اينجا نيست چون بحث حقوقي است حالا مي خواهم سوال كنم چرا از او فيلمبرداري كرديد؟
اين سوال شما به تحقيق و تفحص ربطي ندارد، در جلسه آينده توضيح مي دهم.
درباره موضوع استيضاح وزير كار و قولي كه به نماينده ها براي كناررفتن داديد و زيرش زديد چه؟
آن را هم جلسه بعد مي گويم.
پرداخت پول به رسانه ها چطور؟
ما بلاعوض نداديم، روابط عمومي سازمان در ارتباط با رسانه هايي كه با ما همكاري داشتند يا آگهي هاي سازمان را منتشر مي كردند عملكرد آنها را گواهي و سپس پرداخت مي كرده است.
پرداخت ها به صورت كارت بانكي است، اين را گفته اند كارت هديه و تلقي شده كه مجاني داده شده است.
بحث آگهي ها كه مشكلي نيست، آنچه آمده بحث پرداخت هاي بي ضابطه است كه شايبه حمايت را ايجاد مي كند يا اينكه آنها مجموعه را نقد نكنند؟
ما هيچ پرداختي، به هيچ رسانه اي مجاني و بدون تاييد روابط عمومي سازمان و گواهي ارايه خدمات رسانه اي نداشته ايم دقيقا مشخص است در ازاي چه خدماتي بوده و توسط روابط عمومي بررسي و تاييد شده است، ادعاي شما توهين به هم صنفي هاي خودتان است يعني از جايي پول مي گيرند كه جايي را نقد نكنند.
آقاي محجوب در مصاحبه اخير خود اشاره كرده اند كه به موجب اسناد و مدارك تحقيق وتفحص شما به يكي از شاكيان پرونده كهريزك آقاي علي جوادي فر از جيب سازمان تامين اجتماعي 84ميليون تومان پرداخت كرده ايد، چه ارتباطي بين پرداخت اين پول با اعلام رضايت ايشان از شما در جريان دادگاه كهريزك است؟
وقتي دروغ گفتن و اتهام زدن هزينه اي نداشته باشد رفتار آقاي محجوب طبيعي است. اين موضوع نه در گزارش 84صفحه اي هيات تحقيق و تفحص مجلس به آن اشاره شده نه تا به حال هيچ كس چنين ادعايي داشته است، اين دروغ بزرگ هم مانند ساير دروغ هايي است كه منتشر شده، من فكر مي كنم علت انتشار اين مطلب كذب، تنها از سوي افرادي توجيه دارد كه قصد مجازات آقاي جوادي فر را دارند كه چرا در اين پرونده اينجانب را بي گناه دانسته و به صورت كتبي و رسمي در دادگاه اعلام رضايت كرده است و صريحا بيان داشته كه مدافعات من در جلسات دادگاه او را قانع كرده وگرنه وقايع ناگوار كهريزك و رفتار برخي ماموران خاطي، با من به عنوان دادستان سابق تهران، هيچ گونه ارتباطي نداشته است.
من از آقاي محجوب مي خواهم اگر سند و مدركي در اين رابطه دارند حتما منتشر كنند. لازم است آقاي محجوب بدانند كه اينجانب هيچ گونه اطلاعي از اينكه آقاي علي جوادي فر حدودا بعد از پنجمين جلسه دادگاه مي خواهند رضايت بدهند نداشتم و صبح جمعه در حضور دونفر ديگر از قضات در منزل در حال تنظيم لايحه دفاعيه بوديم كه ايشان با من تماس گرفتند و در حالي كه دونفر قاضي ديگر كه حاضر بودند از اين جريان مطلع شدند و آقاي جوادي فر اين مطلب را در چندين جلسه ديگر نيز شرح دادند. اين بزرگوار فرمودند پنجشنبه كه بر سر مزار فرزندشان رفته بودند از خدا خواسته اند كه ايشان را در مسيري هدايت كند كه به كسي ظلم نكنند و با شرح و بسطي كه در اين مقال جاي بيان آن نيست توضيح دادند پنجشنبه شب در حالي كه همسر مرحوم و فرزندشان را در خواب ديده اند فرزندشان امير جوادي فر از ايشان مي خواهد كه در اين پرونده رضايت بدهند، ايشان بعد از تعريف كردن اين خواب به من اطمينان دادند كه از جانب خانواده جوادي فر، ديگر، هيچ صدمه اي به من نخواهد رسيد. هفته بعد از آن نيز با وجود تلاش وكيل ايشان آقاي صالح نيكبخت كه با من دشمني ديرينه اي دارد و برخي خانواده هاي ديگر، آقاي علي جوادي فر رضايت كتبي و رسمي خود را به دادگاه تقديم كردند، بنابراين اينجانب رضايت خانواده جوادي فر را عطيه اي الهي مي دانم كه نه از جانب من و نه از جانب آن بزرگوار اين اقدام اعتقادي قابل تبديل به مسايل مالي و مادي نيست، اگر آقاي محجوب براي اين دروغ؛ دليل و مدركي داشتند مطمئن باشيد مثل ساير اسناد و مدارك داخلي سازمان تامين اجتماعي آن را در اختيار رسانههاي داخلي و حتي رسانه هاي ضدانقلاب بيگانه قرار مي دادند.
شرق
- توقف درمان كودكان «شين آبادي» به دليل عدم واريز پول
-يارانه بايد تنها به 3 يا 4 «دهك» پايين پرداخت مي شد
-روايت مرتضوي از آشنايي با بابك زنجاني
-زلزله سيـاسي فساد مالي
كيهان
-حضور 20 ميليون زائر حسيني(ع) در بزرگترين تجمع انساني جهان
-اظهارات دوپهلوي كاظم جلالي درباره ديدار هيئت اروپايي با فتنه گران
-اسرائيل با هماهنگي آمريكا عليه توافق ژنو ساز مخالف ميزند
-برنامه دولت براي تثبيت قيمت لبنيات اعلام شد
قانون
-مديريت شهري اسلامشهر در محاق بازي هاي سياسي
-تروريست ها هم حريف۲۰ميليون زائر نشدند
-با مباحث علمي و حقوقي بازي سياسي نشود
-شهادت زن،دچار اشكال ذاتي نيست
دنياي اقتصاد
-واكنش عرضه به افت قيمت در بازار مسكن
-افزايش تنش و بحران در تركيه
-تدوام مذاكرات پس از كريسمس
-افزايش نوسان سكه و دلار
رسالت
-سرلشگر سليماني:اگر كسي صداي رهبر خود را نشنود، صداي امام زمان را هم نخواهد شنيد
-روحاني مراقب پوست خربزه اصلاح طلبان باشد
-شبح موسسات اعتبار سنجي برسر منطقه يورو
-فرياد لبيك يا حسين در بزرگترين راهپيمايي تاريخ
جمهوري اسلامي
-حاكمان نظامي مصر راه را براي بازگشت رژيم منحوس مبارك هموار مي كنند
-صليب سرخ: نيم ميليون مجروح جنگي در سوريه به كمك نياز دارند
-ادامه مذاكرات كارشناسي ژنو پس از تعطيلات سال نو مسيحي
-زمان ثبت نام در كاروان هاي حج و عمره اعلام شد
آرمان
-آينده جامعه اي كه همه در آن «متهم» هستند، چيست؟
-واگذاري پست هاي كليدي به اقليت هاي قومي و مذهبي
-ژنرال سه ستاره دولت زير تيغ استيضاح
-مصر، ايراني ها را ممنوع الورود كرد
آفرينش
-ظرفيت پذيرش تكميل ظرفيت كنكور 92 در پيام نور و غيرانتفاعي اعلام شد
-شرايط اعطاي بورس تحصيلي شهيد احدي اعلام شد
-نتانياهو از بيم جاسوسي با اشاره حرف مي زند!
-تلاش براي ترور محمد مرسي
خراسان
-وزير صنعت: ۵۰ درصد مصوبات دولت در رفع موانع صادرات و واردات اجرايي نشده است
-مجوز دولت به زنگنه براي به كارگيري 12 بازنشسته
-چتر حمايتي خيران روي سر معلولان
-شب گرم كارتن خواب ها
سياست روز
-چرخ مذاكرات همچنان روي دست اندازهاي غرب
-حضور رئيس جمهور در كنار كودكان بي سرپرست
-بازگشايي پرونده پرواز ۶۵۵ براي محاكمه قاتلان
-ارزاني با برف سال ۹۳ مي آيد
تهران امروز
-ردپاي عوامل ترور بهشتي و رجايي در آلمان
-پيشرفت «كند» در مذاكرات جديد هسته اي
-انتقاد تند وزير صنعت از سيستم بانكي
-دلايل كندي مذاكرات چيست؟
جام جم
-نگراني ظريف از طرح موضوعات مسأله ساز در مذاكرات
-نبرد يك پنجم زوح هاي ايراني با ناباروري
-حال وهواي تهران دوباره بد شد
-بيلبوردهاي حادثه آفرين
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
جرم توزيع لوحهاي فشرده مبتذل گزيده عناوين روزنامه هاي صبح دوشنبه
جرم توزيع لوحهاي فشرده مبتذل گزيده عناوين روزنامه هاي صبح دوشنبه روزنامه هاي صبح امروز در مهمترين عناوين خود مطالبي همچون خريد و فروش مسكن مهرآزاد شد ظريف به جاي آمريكا به منتقدان داخلي اعتراض كرد افزايش دو برابري زنان معتاد زنگ خطري براي خانواده هاست آقاي روحاني سياهزنگ خطر براي توافقنامه ژنو گزيده عناوين صفحه اول روزنامههاي صبح شنبه
زنگ خطر براي توافقنامه ژنو گزيده عناوين صفحه اول روزنامههاي صبح شنبه روزنامههاي صبح امروز ايران مهمترين عناوين خبري صفحه اول خود را به مسائلي همچون اقدام آمريكا در نقض توافق نامه ژنو دست آمريكا بار ديگر رو شد باز هم اعتماد كنيم وزير ارشاد خوشايند بيبيسي سخن ميگويد وجود 8 ميمطالبات مردم اقتصادي است يا رفع حصر سران فتنه گزيده عناوين روزنامههاي صبح پنجشنبه
مطالبات مردم اقتصادي است يا رفع حصر سران فتنه گزيده عناوين روزنامههاي صبح پنجشنبه روزنامههاي صبح امروز ايران مهمترين عناوين خبري صفحه اول خود را به مسائلي همچون حوزه سلامت همچنان درتنگناي بودجه پاسخهاي صريح ظريف به ابهامات و انتقادها ركود بازار مسكن تا سال آينده ادامه خواهد داناطق اصولگرا، ناطق اصلاحطلب يا... گزيده عناوين روزنامه هاي صبح چهارشنبه
ناطق اصولگرا ناطق اصلاحطلب يا گزيده عناوين روزنامه هاي صبح چهارشنبه روزنامه هاي صبح امروز در مهمترين عناوين خود مطالبي همچون ابعاد تازهاي از فساد در فوتبال ايران ناطق اصولگرا حقوق 10ميليوني براي 7هزار بازنشسته خاص ناطق اصلاحطلب يا حكم تخليه تهران صادر شد پايتخت بدروغهايي كه داد روحاني را درآورد گزيده عناوين روزنامه هاي صبح پنجشنبه
دروغهايي كه داد روحاني را درآورد گزيده عناوين روزنامه هاي صبح پنجشنبه روزنامه هاي صبح امروز در مهمترين عناوين خود مطالبي همچون افزايش تعرفه آب و برق در سال 93 قطعي شد غنيسازي 60 درصد پيشنهاد 100 نماينده مجلس دروغهايي كه داد روحاني را درآورد كالاي رايگان 3 5 ميليون كارگركالبدشكافي پديده اهانت به «مسي» گزيده عناوين روزنامههاي صبح سه شنبه
كالبدشكافي پديده اهانت به مسي گزيده عناوين روزنامههاي صبح سه شنبه روزنامه هاي صبح امروز در مهمترين عناوين خود مطالبي همچون ديدار هيئت پارلماني اروپا با فتنه گران درمجلس پيگيري مي شود اروپايي ها به خاطر تحقير امضاي 1 5 بايد مدعي آمريكا باشند مذاكره محرمانه ظريف و كري مهآزادراه تهران– شمال؛ طلسمي كه نميشكند گزيده عناوين صفحه اول روزنامههاي صبح شنبه
آزادراه تهران– شمال طلسمي كه نميشكند گزيده عناوين صفحه اول روزنامههاي صبح شنبه روزنامههاي صبح امروز ايران مهمترين عناوين خبري صفحه اول خود را به مسائلي هچون سايه تجملات بر سر يلداي ايراني رسواترين ناقضان حقوق بشر عليه ايران قطعنامه جديد تصويب كردند راحت بخوابيد ما هم خوابيعوامل شنود بركنار شدند گزيده عناوين صفحه اول روزنامههاي صبح يكشنبه
عوامل شنود بركنار شدند گزيده عناوين صفحه اول روزنامههاي صبح يكشنبه روزنامه هاي صبح امروز در مهمترين عناوين خود مطالبي همچون ايران به تله ترك مذاكرات نيفتد ـ افزايش بي سر و صداي قيمت بليت قطار باج خواهي تازه گنگره آمريكا توقف برنامه هسته اي و موشكي ايران تعليق بزرگترين تويكي بود، يكي نبود در آن سال هايي كه چندان دور نبود گزيده سرمقالههاي روزنامههاي صبح دوشنبه
يكي بود يكي نبود در آن سال هايي كه چندان دور نبود گزيده سرمقالههاي روزنامههاي صبح دوشنبه روزنامههاي صبح امروز ايران در سرمقالههاي خود به مهمترين مسائل روز كشور و جهان پرداختهاند از جمله يكي بود يكي نبود در آن سال هايي كه چندان دور نبود آغاز و پايان اين راه چهار چالشيك پيروزي ديگر در انتظار دستگاه ديپلماسي؟ گزيده سرمقاله هاي روزنامه هاي صبح پنجشنبه
يك پيروزي ديگر در انتظار دستگاه ديپلماسي گزيده سرمقاله هاي روزنامه هاي صبح پنجشنبه روزنامههاي صبح امروز ايران در سرمقالههاي خود به مهمترين مسائل روز كشور و جهان همچون تخمين تورم سال بعد با فرض ادامه وضع موجود حرمت اين حريم را نشانه رفتهاند توازن مينياتوري يك پيروزي ديگر دچرا زبان آقاي صانعي به برائت از دولت آمريكا نميچرخد؟ گزيده سرمقاله هاي روزنامه هاي صبح سه شنبه
چرا زبان آقاي صانعي به برائت از دولت آمريكا نميچرخد گزيده سرمقاله هاي روزنامه هاي صبح سه شنبه روزنامههاي صبح امروز ايران در سرمقالههاي خود به مهمترين مسائل روز كشور و جهان همچون بابانوئل ايراني پشت دروازه رُم نبض حوادث جهان دست حسين ع است نگاه اردوغان به اسلامآبادمهمترين عناوين روزنامههاي صبح امروز يكشنبهخبرگزاري موج -
مهمترين عناوين روزنامههاي صبح امروز يكشنبهخبرگزاري موج - ۲۴ آذر ۱۳۹۲ ۹ ۴۳ق ظ مهمترين عناوين روزنامههاي صبح امروز يكشنبه خبرگزاري موج - رئيس دفتر رئيسجمهور قرار نيست در اين دولت چك بيمحل صادر كنيم پرداخت هاي ميلياردي به رحيمي و شيخ الاسلامي تجهيز مراكز هستهاي به سامانه ديروايت مرتضوي از آشنايي با بابك زنجاني
روايت مرتضوي از آشنايي با بابك زنجاني مهسا جزيني در روزنامه شرق نوشت پرسشهاي ما مطبوعاتيها از سعيد مرتضوي زياد است به امروز و ديروز هم مربوط نميشود اين سالها هم فرصتي براي پرسش در اختيارمان نگذاشتهاند بخشي از سوالهايمان به خودمان بازميگردد به اواخر دهه 70 به همان زمان-