واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: نارضايتي مردم و مسافران از آسفالت ورودي شهر جوكار
شهر جوكار يكي از پنج شهر شهرستان ملاير است كه در محور مواصلاتي به همدان واقع است، اين شهر بهنوعي نقطهي اتصال شهروندان ملايري و مسافران جنوب و مركز كشور به غرب نيز محسوب ميشود و همين امر بر اهميت جوكار ميافزايد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)- منطقهي همدان، در لحظهي ورود به جوكار و با عبور خودرو از بلوار امام علي(ع) بهعنوان نخستين بلوار ورودي اين شهر از سمت ملاير و نيز بلوار خليجفارس، چيزي كه بيش از همه جلب توجه ميكند، كيفيت بسيار نامطلوب آسفالت اين بلوارهاست. برجستگيها و فرورفتگيهاي بسيار زياد در اين آسفالت عبور خودروها را سختتر كرده و سبب نارضايتي بسياري از مسافران شده است بهگونهاي كه بهگفتهي بخشدار جوكار روزانه شماري از مسافران ناراضي با مراجعه به ساختمان بخشداري ناراحتي خود را از اين موضوع اعلام و درخواست آسفالتريزي مجدد در اين بلوار را دارند.
عبور خودروهاي سنگين و كاميونهاي ترانزيتي مزيد بر علت شده تا كيفيت آسفالت اين بلوارها با وجود روكش مجدد در سال گذشته باز هم نامطلوب باشد.
در اين ميان، ادارهي راه و شهرسازي شهرستان ملاير و شهرداري جوكار بر سر آسفالت مجدد اين بلوارها به توافق نرسيده و بيش از هر كسي مردم از اين موضوع ضرر ميكنند چون ممكن است خودروهايي كه با سرعت در حال عبور هستند به علت پستي و بلنديهاي موجود در خيابان تعادل خود را از دست داده و دچار سانحه و يا با آسيب ديدن خودروها دچار خسارت شوند.
«محمد رحماني» يكي از رانندگاني است كه روزانه مسير ملاير به همدان را طي ميكند، به خبرنگار ايسنا- منطقه همدان، گفت: شغلم ايجاب ميكند كه روزانه اين مسير را طي كنم و براي رفتن به همدان به ناچار بايد از شهر جوكار و بلوارهاي امام علي(ع) و خليجفارس عبور كنم.
وي افزود: كيفيت نامناسب آسفالت اين بلوارها سبب استهلاك خودرو شده و هزينهي زيادي روي دستم گذاشته است، حالا مجبورم با نزديك شدن به اين بلوارها سرعتم را بسيار پايين بياورم تا در هنگام عبور مشكلي براي اتومبيلم به وجود نيايد.
عبور بارهاي ترانزيتي سبب جمع شدن آسفالت اين بلوارها شده است
بخشدار جوكار نيز گفت: عبور بارهاي ترافيكي و ترانزيتي از اين دو بلوار موجب جمع شدن آسفالت آنها شده است، پارسال در اين بلوارها روكش آسفالت انجام شد اما به علت كيفيت نامطلوب آسفالت، باز هم با مشكل مواجه شديم و شاهد نارضايتي مردم و مسافران هستيم.
«حسين فارسي» ادامه داد: خودروهاي سواري بههنگام عبور از آسفالتي با قطر سه تا چهار سانتيمتر به مشكل دچار نميشوند و اين مقدار آسفالت براي آنها كفايت ميكند اما اين امر براي بارهاي ترانزيتي به وزن 300 كيلوگرم امكانپذير نيست.
وي با اشاره به زيربار نرفتن ادارهي راه و شهرسازي براي آسفالت اين بلوارها، اظهار كرد: اگر اين اداره نميخواهد خودروهاي سنگين از داخل جوكار عبور كنند بايد در اطراف شهر كمربندي ايجاد كند كه اين هزينههاي هنگفتي دارد و امكانپذير نيست.
شهرداري بودجهاي براي آسفالت اين بلوارها ندارد
شهردار جوكار نيز در اينباره به ايسنا گفت: شهرداريهاي كوچك همواره دچار كمبود درآمد هستند و شهرداري جوكار نيز از اين امر مستثني نيست. درآمد امسال اين شهرداري به 500 ميليون تومان هم نميرسد و ما نميتوانيم براي آسفالت مجدد بلوارهاي امام علي(ع) و خليجفارس بودجهاي صرف كنيم.
«ناصر برزگران» تصريح كرد: آسفالت اين بلوارها در شرايط نه چندان خوبي است و مردم و مسافران از اين امر بسيار ناراضي هستند اما متاسفانه ما بودجهاي براي هزينه كردن در اين زمينه نداريم.
ادارهي راه و شهرسازي زير بار اصلاح آسفالت نميرود
وي با تاكيد بر اينكه اصلاح آسفالت اين بلوارها وظيفهي شهرداري و مردم جوكار نيست، افزود: ما نميتوانيم از اعتبارات مردمي شهرداري براي آسفالت بلوارهايي كه بيش از همه تريليهاي ديگر شهرها از آن بهره ميبرند، استفاده كنيم و اين كار، وظيفهي ادارهي راه و شهرسازي است.
برزگران يادآور شد: متاسفانه اين اداره زير بار اصلاح آسفالت اين بلوارها نميرود و براي انجام اينكار از ما درخواست بيش از سه ميليارد تومان اعتبار كردهاند كه اين اعتبار معادل بودجهي كل شهرستان ملاير است.
يك ميليارد تومان اعتبار براي تملك زمين و راهسازي هر كيلومتر كمربندي نياز است
رئيس ادارهي راه و شهرسازي ملاير نيز اظهار كرد: راههايي كه از داخل شهرها و روستاها عبور ميكند، مربوط به ادارهي راه و شهرسازي نميشود، راه داخلي شهرها مربوط به طرح تفصيلي شهرداري و راه داخلي روستاها مربوط به طرح هادي است و در حيطه كاري ما قرار ندارد.
«آرش آزادي» خاطرنشان كرد: وظيفهي اصلي ما احداث كمربندي در اطراف شهرها براي عبور خودروها و كاميونهاي سنگين است كه متاسفانه به علت كمبود بودجه هماكنون اين كار امكانپذير نيست.
وي با بيان اينكه براي اصلاح آسفالت اين بلوارها نيازمند اعتبار سه و نيم ميليارد توماني هستيم، افزود: هزينهي تملك زمين در كنار راهسازي براي هر كيلومتر كمربندي حدود يك ميليارد تومان است و در اين زمينه از طريق ادارهي كل راه و شهرسازي استان با استانداري مكاتبه كرده و درخواست تخصيص اعتبار دادهايم كه در صورت تامين اين اعتبار عمليات اجرايي را آغاز ميكنيم.
آسفالت اين بلوارها نيازمند زيرسازي است
آزادي تصريح كرد: مهمترين مشكل آسفالت اين بلوارها نداشتن زيرسازي مناسب است و از همينرو با ترمز ماشينهاي سنگين آسفالت جمع ميشود و ما براي انجام كاري اساسي با زيرسازي و آسفالت مجدد نيازمند بودجه هستيم چون شهرداري جوكار با توجه به شرايط شهرهاي كوچك، درآمد چنداني براي تامين اين اعتبار ندارد.
وي با بيان اينكه هيچ كمربندي در اطراف شهرهاي شهرستان ملاير وجود ندارد، خاطرنشان كرد: براي شهر ملاير يك كمربندي پيشبيني شد كه به علت مباحث اعتباري طرح متوقف شد و هماكنون در حد مطالعات بوده و عمليات اجرايي آن هنوز آغاز نشده است كه در صورت مشخص شدن رديف اعتباري كار را آغاز ميكنيم.
گزارش از خبرنگار ايسنا- منطقه همدان: زهرا صفدري
انتهاي پيام
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]