واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: كوتاه حوادث
دستگيري سارق باطري خودروها در لنجان
زرينشهر ـ خبرنگار اطلاعات: فردي كه با طرفندي خاص اقدام به سرقت لوازم، قطعات و باطري خودروهاي پارك شده در مكانهاي خلوت و تاريك ميكرد توسط ماموران پليس لنجان دستگير شد.
سرهنگ رضا عرب عامري فرمانده انتظامي لنجان اظهار داشت: در پي وقوع سرقتهاي متعدد قطعات خودرو و باطري در شهرستان موضوع به صورت ويژه در دستور كار ماموران پليس آگاهي شهرستان لنجان قرار گرفت.
وي افزود: ماموران با انجام يك سري اقدامات ويژه پليسي و زير نظر گرفتن متهمان سابقهدار دريافتند كه فردي سابقهدار با يك دستگاه خودرو پرايد در ساعات مشخصي از شبانهروز با مراجعه به شهرهاي زرينشهر و فولاد شهر اقدام به سرقت لوازم داخل خودرو بويژه باطري ميكند.
او با بيان اينكه متهم طعمههاي خود را در مكانهاي خلوت، تاريك و كم ديد و بدون تجهيزات ايمني مانند دزدگير مورد دستبرد قرار ميداد افزود: با تكميل شدن تحقيقات ماموران در يك عمليات منسجم وي را در مخفيگاهش دستگير و تعدادي از اموال مسروقه را از وي كشف كردند.
سرقت 24 تخته فرش و روپشتي دستباف
راور ـ خبرنگار اطلاعات: دزدان در راور با بستن دست و پاي تاجر فرش 2 ميليارد ريال فرش دستباف را به سرقت بردند.
دادستان عمومي و انقلاب راور افزود: در اين سرقت سه نفر كه صورت خود را پوشانده بودند با ورود به خانه مسكوني تاجر با بستن دست، پا و دهان وي و همسرش، 24 تخته فرش دستباف، روپشتي و رومبلي را با يك دستگاه وانت به سرقت بردند.
سيدمهدي قويدل يكي از معضلات شهرستان راور را بيتوجهي مردم به هشدارهاي امنيتي و رعايت مسائل ايمني دانست و اعلام كرد: در اين شهرستان، تجار، بازاريان، كشاورزان و دامداران براي حفاظت از اموال خود اقدامي جدي انجام نميدهند و اين موضوع باعث افزايش سرقت شده است.وي افزود: بعضاً ديده ميشود يك تاجر پسته چندين تن پسته را در يك مكان نه چندان ايمن نگهداري ميكند يا يك دامدار تعداد زيادي از احشام خود را در يك محوطه بدون ديوارهاي محكم و قفلهاي ايمن جا داده است.
دادستان عمومي و انقلاب راور با تاكيد بر لزوم استفاده از تجهيزات ايمني و دوربينهاي مدار بسته گفت: افراد بايد ضمن پرهيز از نگهداري اشيا و كالاهاي قيمتي در مكانهاي غيرايمن، با استفاده از درها و قفلهاي محكم و نصب دوربينهاي مداربسته از طمع سارقان نسبت به اموال خود بكاهند.
به كارگيري افغانهاي غيرمجاز جرم است
كرمان ـ خبرنگار اطلاعات: برخورد با كارفرماياني كه از اتباع بيگانه غيرمجاز در كارگاههاي خود استفاده ميكنند بايد در دستور كار قرار گيرد.
دادستان عمومي و انقلاب كرمان با اشاره به اينكه برخورد ناجا با افاغنه غيرمجاز بيشتر بر مبادي ورودي شهرها متمركز است، افزود: افغانها وقتي به نقاط شهري ميرسند به دليل محدوديتها تلاش براي دستگيري آنان كمرنگتر ميشود. يدالله موحد تأكيد كرد: اگر بخشي از توان ناجا معطوف به نظارت بر ايستگاههاي كار شهر كرمان و مجتمعهاي مسكوني پرتراكم از جمله محل اجراي پروژههاي توليد انبوه مسكن شود، علاوه بر ناامن شدن محيطهاي شهري براي اتباع غيرمجاز، امنيت شغلي آنان نيز تحت شعاع قرار ميگيرد.
وي با اشاره به خلأ قانوني مبارزه با بهكارگيري افاغنه يادآور شد: هرچند پديده بكارگيري افاغنه در قانون جرم تلقي نميشود، اما ميتوان از ظرفيت قوانين ديگر از جمله ماده 181 قانون كار ناظر بر مواد 120 تا 130 مبني بر برخورد با كارفرماياني كه از اتباع بيگانه غيرمجاز در كارگاههاي خود استفاده ميكنند، در مهار اين پديده كمك گرفت.
وي همچنين درباره جابهجايي اتباع غيرمجاز گفت: جابهجايي غيرمجاز اين گروه منجر به تشكيل شبكههاي حمل افاغنه شده و حتي گاهي در اين حوزه با جرايمي چون گروگانگيري به قصد اخذ وجوه مالي نيز روبرو هستيم.
دادستان عمومي و انقلاب كرمان با اشاره به حضور 900 هزار افغان در كشور كه در آمايش پناهندگان موفق به اخذ مجوز اقامت شدهاند، افزود: اكنون ديگر شرايطي كه از سوي «كميسارياي عالي پناهندگي» به عنوان شرط پناهندگي در نظر گرفته ميشود درباره وضع كنوني افغانستان مصداق ندارد بنابراين كارت اقامت بسياري از اين افراد قابليت ابطال دارد.
دوشنبه 2 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: اطلاعات]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 168]