واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
استقبال سید احمد خاتمی از طرح روحانی
عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران در سازمان ملل متحد با موضوع «جهان عاری از خشونت و مبارزه با افراطیگری»، اینگونه پیشنهادات را در مثبتتر شدن چهره و وجهه ایران در عرصه بینالمللی مؤثر دانست.
خبرگزاری ایسنا: عضو هیأت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با اشاره به تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران در سازمان ملل متحد با موضوع «جهان عاری از خشونت و مبارزه با افراطیگری»، اینگونه پیشنهادات را در مثبتتر شدن چهره و وجهه ایران در عرصه بینالمللی مؤثر دانست.
آیتالله سیداحمد خاتمی پیشنهاد ارائه شده از سوی رییسجمهور در مجمع عمومی سازمان ملل را اقدامی مثبت دانست و اظهار کرد: معتقدم مطرح کردن اینگونه پیشنهادات در مثبتتر شدن چهره و وجهه ایران در عرصه بینالمللی مؤثر است ولی باید توجه داشت که دستگاه تبلیغاتی غرب نخواهد گذاشت که تصویر درستی از ایران در جهان ارائه شود.
وی همچنین با اشاره به اهمیت مبارزه با افراطیگری در سطح جهان، تاکید کرد: افراطیگری یک مقوله مشتبه است و به نظر من، خود غرب و آمریکا مصداق روشنی از افراطیگری هستند.
این عضو ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه "اگر افراطیگری به معنای کشتن بیگناهان و ترور آنهاست، آیا آنچه در سوریه صورت میگیرد مصداق افراطیگری است یا نه؟" به بیان مثالهایی در این زمینه پرداخت و افزود: بیرون آوردن قلب و جگر یک انسان از بدنش و به دندان کشیدن آن در مقابل چشم دوربینها مصداق افراطیگری است یا نه؟ بستن دختربچه سه ساله به تخت و کشتن پدر و مادرش در برابر او مصداق این موضوع محسوب میشود یا خیر؟
سیداحمد خاتمی با اعتقاد به اینکه "قدرتهای بزرگ از تروریستهایی که این اقدامات را انجام میدهند، حمایت میکنند"، گفت: با توجه به تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران، دنیا باید در مرحله اول در راستای مبارزه با افراطیگری، مچ آمریکا و اروپا را بگیرد که در این افراطیگریها شریکند. عربستان با حمایت از وهابیها و دادن پول به آنها در ترورهای جهان اسلام نقش اول را بازی میکند.
وی همچنین به اهمیت موضوع تعریف افراطیگری در داخل کشور نیز اشاره کرد و گفت: متأسفانه در داخل برخی ایستادگی در مقابل آمریکا و زیادهخواهیهای آنها را افراطیگری میدانند. به اعتقاد برخی همراهی با ولایت نیز افراطیگری است. گرچه کسانی که چنین عقیدهای را دارند جرأت بیان آن را ندارند.
امام جمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه "افراط و تفریط هر دو محکوم است و تفریط در تعریف افراطیگری نیز اشتباه است"، گفت: معتقدم که مطرح کردن این پیشنهادات امری مثبت در راستای ارائه وجههای مناسبتر از جمهوری اسلامی ایران در عرصه بینالملل است؛ گرچه دستگاه تبلیغاتی غرب نمیگذارد تصویر درستی از ایران ارائه شود. این طرحها در کوتاهمدت اثرات مثبتی دارند ولی باید دانست که امپراطوری غرب، ایران اسلامی را تحمل نمیکند و مدام در راستای تخریب چهره جمهوری اسلامی ایران تلاش میکند.
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]