تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بهترين علم آن است كه مفيد باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803318051




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جامعه امروز نیازمند بازخوانی نهضت کربلا است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری رسا:



معاون آموزش حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری:
جامعه امروز نیازمند بازخوانی نهضت کربلا است خبرگزاری رسا ـ معاون آموزش و پژوهش حوزه های علمیه چهارمحال و بختیاری گفت: امروز جامعه ما نیاز دارد به بازبینی و بازخوانی نهضت کربلا ورود پیدا کند و از این جهت است که بزرگان ما در برگزاری مراسم امام حسین(ع) تأکید دارند.



حجت الاسلام جمشید باهور، معاون آموزش و پژوهش حوزه های علمیه چهارمحال و بختیاری، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، گفت: بحث حادثه کربلا یک حادثه بی‌بدیلی بود، یعنی در طول تاریخ حادثه‌‌ای مثل کربلا از نظر جنایتی که از جبهه مقابل صورت می‌پذیرد و تأثیرگذاری که این حادثه در تاریخ بشریت داشته است، نمی‌توانیم پیدا کنیم.
 
وی خاطرنشان کرد: در کربلا دو طایفه را با یک تفاوت بسیار بالا مشاهده می‌کنیم؛ گروهی در جبهه حق که این‌ها قومی آسمانی و خالص بودند و برای خدا آمده بودند و یک گروه دیگری که زمینی محض بودند یعنی همه چیز را برای دنیای خود می‌خواستند و یک طایفه مادی که در جولانگاه زندگی خودشان جز طاغوت‌محوری و پیروی از هوای نفسشان چیز دیگری نمی‌دیدند.
 
حجت الاسلام باهور ادامه داد: اخلاق در این جبهه و در این قوم دیده نمی‌شد و آن چه مشهود بود بحث شکم و شهوت بود و در واقع یک خصلت حیوانی به تمام معنا اما در جبهه‌ای که آسمانی بودند جز خدامحوری و عشق به حق و ادای مسؤولیت در راه رضای دوست و برپا کردن پرچم حقیقت و روشن نگه داشتن چراغ هدایت الهی به چیز دیگری فکر نکردند.
 
استاد حوزه علمیه شهرکرد تأکید کرد: برگزاری مراسم محرم و اربعین امام حسین(ع) باید تبیین این دو جبهه و گروه باشد؛‌ یک گروه در اوج انسانیت، کرامت و گروه دیگر در اوج رذالت و بدبختی و حیوانیت قرار دارند.
 
وی افزود:‌ امام حسین(ع) یک انسان منحصر به‌فردی در همه ادوار زندگی خود بود، به‌طوری‌که کسانی‌که با حضرت مأنوس بودند لحظه به لحظه زندگی امام حسین(ع) برای آن‌ها پند و موعظه و اندرز بوده است.
 
حجت‌الاسلام باهور با بیان این که واقعه کربلا توانست جریانی را در جوامع بشری به وجود آورد که این جریان همیشه زنده و پویا خود را نشان می‌دهد، تصریح کرد:‌ آن صفای دلی که در یاران امام حسین(ع) بود به‌واسطه اخلاص حضرت و ویژگی‌هایی که در امامشان دیدند به‌وجود آمده بود یعنی این حسناتی که ما در یاران امام حسین(ع) می‌بینیم برگرفته از آن روح بزرگ امام حسین(ع) بوده است و امروز ما باید این را متوجه باشیم که جامعه ما نیز نیاز به این روح بزرگ و این توسل دارد و نیاز دارد که ارتباط میان امام و مأموم و ارتباط بین امام حسین(ع) و مردمی که امروز در جوامع مختلف زندگی می‌کنند،‌ باشد.
 
وی عنوان کرد:‌ فلسفه برگزاری مراسم سوگواری اربعین حسینی باید این باشد که صبر و استقامت و شکیبایی و سرافرازی که از نهضت کربلا داریم، باید حفظ شود تا این فضائل در جامعه ما زنده بماند یعنی امروز جامعه ما نیاز دارد به بازبینی و بازخوانی نهضت کربلا ورود پیدا کند و از این جهت است که بزرگان ما در برگزاری مراسم امام حسین(ع) تأکید دارند.
 
حجت‌الاسلام باهور گفت: بحث اربعین امام حسین(ع) را به‌عنوان یک روزی که باید پیام حضرت بازگو شود؛ چه نخستین اربعین امام حسین(ع) که بازگویی این پیام از سوی حضرت زینب کبری(س) و امام سجاد(ع) ابلاغ شد و چه بعد از 1400 سال که بزرگان و اندیشمندان و وعاظ کسانی‌که اهل سخن هستند در قالب‌های گوناگون این پیام را به مردم ابلاغ کنند.
 
این مقام مسؤول ابراز کرد: آن چه که باعث شد امروز نهضت امام حسین(ع) در جامعه زنده و پویا بماند به‌واسطه انتقال این پیام از نسل‌های قبل به نسل امروزی بوده است و این هنرنمایی حضرت زینب(س) را به‌خوبی می‌رساند که چگونه در زمان اسارت و در یک تنگنا و فضای خفقان می‌تواند پیام را ابلاغ کند.
 
وی با تأکید بر این که امروز در اربعین امام حسین(ع) باید به موضوعاتی مثل بصیرت، ولایت‌محوری و امام‌محوری پرداخته شود، گفت: امروز ضرورت دارد که یکسری شعارهایی که می‌تواند ساختار بشری را مبنی بر اخلاق و فرهنگ امام حسین(ع) سازد، عملیاتی شود./9457/ت302/س



۱۳۹۲/۱۰/۲






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری رسا]
[مشاهده در: www.rasanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن