تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه امساك از خوردن وآشاميدن نيست بلكه روزه،خوددارى ازتمامى چيزهايى است كه خداوندسبحان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802720338




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روایت بلومبرگ از نرخ رشد جمعیت ایران


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: روایت بلومبرگ از نرخ رشد جمعیت ایران
بلومبرگ اعلام کرد: سال‌های آینده شرایط جمعیتی در بسیاری از کشورها به حالت خاکستری در خواهد آمد. به گونه‌ای که جمعیت بالای 64 سال در جهان به نسبت اقشار جوان و میانسال رشد بیشتری را تجربه خواهد کرد.
آفتاب: بلومبرگ اعلام کرد: سال‌های آینده شرایط جمعیتی در بسیاری از کشورها به حالت خاکستری در خواهد آمد. به گونه‌ای که جمعیت بالای 64 سال در جهان به نسبت اقشار جوان و میانسال رشد بیشتری را تجربه خواهد کرد.

بلومبرگ نوشت: رشد نامتعادل جمعیت می‌تواند اثرات مختلفی را در کشورهای جهان در بر داشته باشد.  کاهش قابل توجه رشد جمعیت و یا حتی رشد منفی جمعیت که در حال حاضر در بعضی کشورهای اروپایی شاهد هستیم، باعث بروز عدم تعادل در اجتماع خواهد شد که یکی از اصلی‌ترین تأثیرات آن کاهش نیروی کار شاغل در جامعه و همچنین بالارفتن بیش از حد هزینه‌های حمایتی و مستمری افراد بالای 64 سال خواهد بود.

با کاهش نیروی کار و افزایش مستمری بگیران دولتها با مشکلات جدی در رشد اقتصاد ملی و تولید ناخالص داخلی و در نتیجه تأمین بودجه سلامت برای افراد اجتماع روبرو خواهند شد.

با بالا رفتن نسبت سنی افراد جامعه به کل افراد، نیاز جامعه به پرداخت مستمری، تأمین خدمات حمایتی برای افراد سالخورده و یا حتی ایجاد آسایشگاه برای نگهداری افراد سالخورده افزایش خواهد یافت که تأمین هرکدام از این موارد در صورت کاهش نیروی کار در هر کشوری با موانع جدی برای تأمین هزینه مواجه خواهد شد.

به عنوان مثال هزینه‌های حوزه سلامت در کشور ژاپن که در حال حاضر در شرایط جمعیتی خاکستری قرار دارد، با الگوی دیگر کشورها متفاوت است.

رشد جمعیت پیر در این کشور به گونه ای است که بیش از 50 درصد بودجه درمانی این کشور به این قشر اختصاص پیدا کرده است.

از مجموع حدود 420 میلیارد دلار بودجه سالانه حوزه سلامت در ژاپن، 208 میلیارد دلار در این کشور صرف مراقبت و درمان اقشار کهنسال می‌شود.

به عنوان مثال بنا به اعلام انجمن بیمارستان های ژاپن، معادل 90 درصد از مجموع  250 هزار بیمار که از راه لوله گذاری در ژاپن تغذیه می‌شوند، بر روی تخت بستری بوده و متوسط سنی آنها 81 سال ارزیابی شده است، متوسط زمان بستری شدن این افراد تا زمان بهبودی یا مرگ آنها 2.3 سال محاسبه شده است و هزینه سالانه تغذیه هر بیمار از طریق لوله گذاری معادل 48 هزار دلار برآورد شده است که این میزان در سال برای تمام بیماران معادل 12.7 میلیارد دلار در ژاپن است که معادل 3 درصد کل بودجه سلامت در این کشور می‌شود.

علی رغم ظرفیت بالای بیمارستان‌های ژاپن به نسبت دیگر کشورها، دولت این کشور در حال سوق دادن مردم این کشور برای استفاده از خدمات پرستاری و بستری شدن در منازل است. بر اساس آخرین آمارها در کشور ژاپن به ازای هر 1000 نفر جمعیت، 13.5 تخت در بیمارستان‌های این کشور وجود دارد. این میزان در کشورهایی مانند ایالات متحده و انگلیس به ترتیب معادل 3.1 و 3 تخت محاسبه شده است.

بنابر این کشورهای جهان از جمله ایران که در سال های اخیر با کاهش فزاینده نرخ رشد جمعیت روبرو بوده‌اند، باید با تغییر در سیاست های جمعیتی و تلاش برای افزایش رشد آن تا میزان متعادل از بروز جمعیت خاکستری جلوگیری کنند، تا اولا از کاهش نیروی کار و تبعات اقتصادی- اجتماعی آن در سال‌های آینده جلوگیری کنند و ثانیا با اتخاذ سیاست های اجتماعی و اقتصادی متناسب با رشد جمعیت اقشار کهنسال اجتماع، خود را برای تأمین مالی و حمایت از این افراد آماده کند.

همچنین بانک جهانی، اعلام کرد: نرخ رشد جمعیت در ایران در سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ رقم ۱.۲درصد و در سالهای ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ رقم ۱.۳درصد بوده است.

به گزارش فارس، سایت نیشن مستر، جمعیت ایران در سال ۲۰۱۱ حدود ۷۵میلیون و ۴۴۸هزار نفر بوده است.




تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن