تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 18 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خير دنيا و آخرت با دانش است و شرّ دنيا و آخرت با نادانى. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864052838




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دانشيار دانشگاه بوعلي سينا همدان:برنامه‌ريزي شهري بايد انساني‌تر شود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: دانشيار دانشگاه بوعلي سينا همدان:برنامه‌ريزي شهري بايد انساني‌تر شود
دانشيار دانشگاه بوعلي سينا همدان گفت: ما بايد بدانيم چطور برنامه‌ريزي كنيم تا برنامه‌ها به انساني‌تر شدن شهر و محيط شهري ختم شود.


اسدالله نقدي در حاشيه همايش ملي مديريت يكپارچه شهري در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج، اظهار كرد: بايد به جاي ورود ممنوع به سمت سياست سوم يعني به رسميت شناختن مديريت يكپارچه شهري رفت.

وي شهرسازي كارآمد را ساده‌تر از شهرسازي ناكارآمد برشمرد و گفت: شهرسازي كارآمد نياز به فرهنگ‌سازي، دانش فني، مديريت يكپارچه شهري، ادغام، توجه به مكمل‌هاي دانش فني و نگاه انساني به شهر دارد.

نقدي با بيان اينكه در حكمراني خوب شهري بايد به مديريت يكپارچه شهري توجه كرد، افزود: براي ارتقاي مديريت و كيفيت يكپارچه شهري الزاماتي چون حمايت و مسئوليت نيروها، استقلال شورا، داشتن اهداف روشن، سازگاري بخش‌هاي مختلف، مشاركتي‌بودن و متناسب با شرايط اقليمي اجتماعي به عنوان شاخص برنامه‌ريزي توسعه، نياز است.

وي خاطرنشان كرد: ما به ارزيابي اجتماعي كه جامعه‌محور را به مداخله مشاركت ترغيب كند نياز داريم و اقدام‌پژوهي مبناي جامعه لازم مي‌نمايد.

به گفته اين استاد دانشگاه، تخريب امكانات شهري، عدم مشاركت، شناسايي راه‌حل‌ها، كمك به اجرا، كمك به ارزيابي، كمك به دوراني بودن مشاركت محلي و مردم، برنامه‌ريزي، اولويت‌بندي، اجرا بازخورد و تجديد‌نظر‌كردن در بافت نابسامان شهري لازم است.

بافت نابسامان شهري سنندج سه ‌برابر ميانگين كشوري است

عضو هيئت علمي دانشگاه بوعلي‌سينا همدان در ادامه گفت: بافت فرسوده و نابسامان شهري سنندج سه ‌برابر ميانگين كشوري است.

وي با اشاره به اينكه در قانون برنامه پنج ‌ساله توسعه به بهسازي بافت‌هاي فرسوده و نابسامان شهري توجه و تأكيد ويژه شده است، افزود: حاشيه‌نشيني و بافت فرسوده شهر سنندج عرصه بسيار زيادي از مجموعه شهر را به خود اختصاص داده و از آن مهمتر تعداد زياد جمعيت در اين بافت فرسوده است.

نقدي حاشيه‌هاي شهرهاي ايران را جزو حاشيه‌هاي وسط دانست و گفت: ما احتياج به جنبش شهري و انسان‌گرايي داريم و نيازمند شهري قابل سكونت، سالم و پايدار هستيم.

وي با بيان اينكه دانش امروز بيشتر بين رشته‌اي است و كالبدي به نام مديريت شهري وجود ندارد، اضافه كرد: در صحبت از دانش شهري، رشته‌هاي عمران و شهرسازي، مديريت، جامعه‌شناسي، معماري و رشته‌هاي ديگر مستلزم نگاه چند وجهي و چند بعدي بوده و مديريت شهري مستلزم ايجاد يك رشته دانشگاهي مستقل است.

به گفته وي، امروزه پيچيده‌شدن و چند‌بعدي شدن عرصه شهري مستلزم دانش‌هاي بسياري است و تحت عنوان دانش شهري پيگيري شده و به عنوان اصلي همايش و توسعه پايدار به اسم دستورالعمل تبديل مي‌شود.

دانشيار دانشگاه بوعلي‌سينا همدان با عنوان اينكه در كار جهاني‌شدن براي شهرهاي قرن بيست‌ و يكم محيط زيست، اشتغال، فقر، بزه‌كاري و غيره مهم جلوه مي‌كند، افزود: اصل دانش و زندگي شهري است و پايداري محيط‌زيست يا اقتصادي در راه ارتقاي كيفيت زندگي يك اصل است.

وي تصريح كرد: حكمراني شهري اتفاقي است كه در دنيا اتفاق افتاده و بحث انقلاب شهري و مدرنيته بعد از انقلاب صنعتي روي داده است.

نقدي يادآور شد: عناصر و مؤلفه‌هاي مهم موضوع مشاركت ارزيابي اجتماعي و فرهنگي در اداره كردن امور شهرهاست.

وي با اعلام اينكه ارزيابي اجتماعي وارد دانش شهري شده و در اين گفتمان به اين راحتي نيست، گفت: گاهي با نيروهاي اجتماعي مؤثر هستيم وقتي شهرمان منابع اقتصادي پايدار شده امكان فراغت بيشتر مديريت شهري و شهروندان وارد گفتمان شوند.

مطالعات ارزيابي اجتماعي در دانش شهري حائز اهميت است

عضو هيئت‌ علمي دانشگاه بوعلي‌سينا همدان در ادامه سخنان خود گفت: جايگاه مطالعات ارزيابي اجتماعي و شهرسازي انسان‌گرايانه بايد برجسته و مهم باشد.

وي اضافه كرد: اين مبحث فراتر از تحولات جمعيتي، بافت سني، رهيافت جديد و نگرش جمعيتي بوده و مخاطبان و زيرمجموعه و برنامه‌ريزي از اين ارزيابي، نوعي آينده‌نگري است.

نقدي اظهار كرد: توسعه، مديريت شايسته، منابع‌انساني كارآمد، مشاركت مردم در معناي واقعي آن از نيازسنجي تا اولويت‌بندي طراحي، اجرا و توسعه، منابع اقتصادي پايدار يكي از مولفه‌هاي مهم موضوع مشاركت است كه تعاملات شهر را تقويت مي‌كند و رضايت شهروندان را در پي‌دارد.

وي با اشاره به اينكه پايداري يكپارچگي مديريت شهري نگاه به تعارض‌ها و حل آن‌ها و انتشار جريان گفتمان‌سازي است، افزود: گفتمان شهري از نظرخواهي تا مداخله و شورايي كردن تا تفويض اختيار، براي داشتن شهري قابل سكونت است.

به گفته اين استاد دانشگاه، عناصر مؤثر و متداخل پيچيده شده و موضوع فرهنگ، اجتماع، مديريت در شهر و شهرسازي مشاركت عنصر مهم نيست، بلكه ارزيابي زيست محيطي مديريت يكپارچه و توسعه پايدار مهم است.

نقدي با بيان اينكه ساختار قبلي تك‌بعدي و بخش‌نگر، سياست از بالا به پايين و در انحصار دولت‌بودن بدون بازده مثبت بوده استا، گفت: در ساختار جديد اصالت دادن به انسان، محيط، ماشين در مديريت يكپارچه شهري است.

وي تحميل شدن ماشين به شهرها را معضل جامعه امروز خواند و اضافه كرد: انسان و شهر مهمتر از ماشين است.

نقدي تصريح كرد: بايد مردم با ورود، مشاركت، هويت، رضايت‌خاطر و نگاه نرم‌افزاري به شهر و فضاي شهري شود.

اين استاد دانشگاه در پايان خاطرنشان كرد: عمران شهري و برنامه‌ريزي شهري بايد انجام شود تا شهري پايدار، سالم و فضاي سبز زنده شود.

انتهاي پيام/79014/

دوشنبه 2 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن