واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: قاتلي در كمين دانشجويان دانشگاه آزاد شهركرد
جاده دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهركرد يكي از جادههاي پرتردد مركز استان چهارمحال و بختياري است كه متاسفانه با وجود درخواست مسئولان دانشگاهي و دانشجويان تاكنون اقدام موثري براي رفع مشكلات آن صورت نگرفته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، منطقه چهارمحال و بختياري، مشكلات اين جاده، مانند ديگر جادههاي حادثهخيز به جاي اينكه ريشهاي حل شود تنها به نصب چند تابلو، سرعت گير و علايم رانندگي در آن اكتفا شده است، اما علت بيتوجهي براي اصلاح و بازسازي جادههاي حادثه خيز از كجا ناشي ميشود؟
ياسين صعيدي، رييس دانشگاه آزاد اسلامي واحد شهركرد با اشاره به وضعيت نامطلوب جاده دانشگاه آزاد شهركرد بر پيگري جدي دستگاهاي ذيربط براي حل اين مشكل تاكيد كرد.
وي با اشاره به حضور چند مركز علمي و دانشگاهي در مسير جاده، اين مسير تردد را دور از شان و جايگاه يك مركز علمي دانست و تصريح كرد: در مسير اين جاده پر رفت و آمد، دانشگاه علوم پزشكي، دانشگاه فني دختران، چند مركز علمي و در نهايت دانشگاه آزاد اسلامي واقع شده است.
صعيدي با بيان اينكه تاكنون تصادفات بسياري در اين جاده رخ داده است، از اين جاده به عنوان قتلگاه دانشجويان ياد كرد و گفت: متاسفانه در سال جاري شاهد تصادفات فراواني در اين جاده بودهايم كه به دليل بي توجهي مسئولين، دانشجويان زيادي جان خود را در اين مسير از دست دادهاند.
رييس دانشگاه آزاد شهركرد با انتقاد از بيتوجهي مسئولان نسبت به اصلاح اين جاده، خاطرنشان كرد: متاسفانه مسئولان مربوطه از يك برقكشي و حتي خط كشي ساده در اين جاده دريغ ميكنند، به طوري كه ما هر روز شاهد حوادث و اتفاقات ناگوار در اين مسير هستيم.
صعيدي با بيان اينكه متاسفانه هنوز دستگاه متولي اصلاح جاده براي مسئولان دانشگاه آزاد نامشخص است، افزود: اكنون هيچ دستگاه دولتي از جمله شهرداري و راه و شهرسازي، مسئوليت اصلاح و تعمير اين جاده را برعهده نگرفتهاند و توپ همچنان در زمين ادارات پاس داده ميشود كه اميد است با پيگيريهاي شخص استاندار اين مسئله به سرانجام برسد.
وي با انتقاد از اينكه هيچ كدام از ادارهها و دستگاههاي اجرايي استان دغدغهاي براي اصلاح اين جاده ندارند، تصريح كرد: اين جاده جزء پرترددترين و شلوغترين جادههاي مركز استان محسوب ميشود كه بيتوجهي نسبت به آن يك تهديد جدي محسوب ميشود.
ستاد حوادث استانداري براي بازسازي جاده دانشگاه آزاد بودجه ويژه اختصاص دهد
سيد سعيد زمانيان، نماينده مردم شهرستانهاي شهركرد، بن و سامان در مجلس در گفتوگو با خبرنگار ايسنا با تاكيد بر اصلاح و تعمير هر چه سريعتر اين جاده، بر همكاري دستگاههاي مربوطه براي حل مشكل اين جاده تاكيد كرد.
وي با بيان اينكه همه دستگاههاي مربوطه براي بازسازي اين جاده مسئول هستند، تصريح كرد: شهرداري، راه و شهرسازي، دانشگاه علوم پزشكي، آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد بايد با همكاري و اتخاذ يك تصميم عاقلانه اقدام به بازسازي اين جاده كنند.
زمانيان با تاكيد بر پيگريهاي جدي نمايندگان مجلس براي تامين اعتبار به منظور اصلاح اين جاده، اتحاد و همبستگي بين دستگاههاي مربوطه را تنها راه برون رفت از اين مشكل دانست.
وي با اشاره به تخصيص اعتبار از ستاد حوادث استان براي بازسازي اين جاده، تصريح كرد: اين جاده جزء پر خطرترين جادههاي مركز استان محسوب ميشود، بر همين اساس ستاد حوادث استانداري بايد بودجه ويژه براي اصلاح اين جاده در نظر بگيرد.
زمانيان، اصلاح اين جاده را يكي از اولويتهاي كاري استاندار جديد دانست و بر تخصيص اعتبار لازم براي اصلاح و بازسازي اين جاده به منظور ايجاد امنيت و تضمين سلامت جاني دانشجويان تاكيد كرد.
رفع مشكل جاده حادثهخيز دانشگاه آزاد شهركرد نيازمند تخصيص اعتبارات استاني
نورالله غلاميان، شهردار شهركرد نيز در گفتوگو با خبرنگار ايسنا از برگزاري جلسات متعدد با رئيس دانشگاه آزاد اسلامي در ارتباط با اصلاح و مرمت جاده دانشگاه خبر داد و گفت: هر چند شهرداري شهركرد نسبت به اصلاح و تعمير جاده دانشگاه هيچ گونه مسئوليت قانوني برعهده ندارد اما بر حسب نياز و درخواست، از ظرفيت شهرداري براي حل اين مشكل استفاده ميشود.
وي به تشريح برخي اقدامات صورت گرفته از سوي شهرداري براي رفع مشكل اين جاده، اشاره و خاطرنشان كرد: نصب تابلوها، سرعت گير و علايم رانندگي و همچنين عريض كردن بخشي از جاده از سوي شهرداري در اين جاده صورت گرفته اما اين اقدامات، كافي و اثربخش نبوده است.
غلاميان بر رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي در بين دانشجويان تاكيد كرد و افزود: انتظار ميرود دانشجويان به عنوان يك قشر اثر گذار در جامعه نسبت به رعايت قوانين راهنمايي و رانندگي در جادهها به ويژه در اين جاده خطرناك اهتمام ويژه داشته باشند.
وي با بيان اينكه اين جاده تحمل و ظرفيت سرعت بيش از 90 و 100 كيلومتر را ندارد، تصريح كرد: سرعت بالا و رعايت نكردن قوانين راهنمايي و رانندگي در اين جاده به طور قطع حاثه آفرين و خطرناك خواهد بود. شهرداري به صورت جدي پيگير حل مشكل دانشجويان و اساتيد خواهد بود.
غلاميان، هزينه تعمير جاده دانشگاه آزاد را حدود 5 ميليارد تومان برآورد كرد و افزود: تامين اين هزينه از عهده شهرداري و مسئولان اين دستگاه خارج است و اين اعتبار بايد از طريق اعتبارات استاني تامين شود.
وي با اشاره به تامين اعتبار از محل اعتبارات تملك دارايي استان، خاطرنشان كرد: اصلاح و تعمير جاده نيازمند همكاري و تعامل همه دستگاه به ويژه دانشگاههاي آزاد، علوم پژشكي، آموزش و پروش و ديگر دستگاههاي مرتبط است.
غلاميان با بيان اينكه اصلاح اين جاده خارج از طرح تفصيلي شهركرد است، افزود: اين جاده جزء جادهاي دست سوم و چهارم شهر محسوب ميشود و محلي براي تردد ماشينهاي سنگين به سمت كارخانههاي موجود در حاشيه جاده است.
وي بر حضور جدي شهرداري در تعمير اين جاده تاكيد كرد و خواستار عزم جدي ديگر مسئولان و دستگاهها براي حل اين مشكل شد.
انتهاي پيام
يکشنبه 1 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]