واضح آرشیو وب فارسی:فارس: توهين روزنامه قانون به احكام مبين اسلام
روزنامه قانون در مطلبي توهين وقيحانهاي به احكام صريح اسلام روا داشت.
به گزارش سرويس فضاي مجازي خبرگزاري فارس، به نقل از سايت جهاننيوز، روزنامه قانون امروز يكشنبه 01/10/92 در آستانه اربعين حسيني در مصاحبه با شخصي كه مدعي حقوق داني بود، آورده است: در قانون آيين دادرسي مدني به وضوح با تبعيض آشكار جنسيتي در باب شهادت زنان در مراجع قضايي مواجه ميشويم.
خانم سوده حامده توسلي در گفتگو با اين روزنامه با متهم كردن قوانين اسلامي به تبعيض مي گويد: با دقت در ماده 199 قانون مجازات اسلامي جديد تبعيض آشكار جنسيتي ميان مردان و زنان در بحث ارزش شهادت و گواهي آنان مجددا آشكار و هويدا ميشود.
وي در بخش ديگري از اين مصاحبه صريحاً خواستار ابطال احكام نوراني قرآن مي شود و اظهار مي دارد: بحث نصف بودن ارزش شهادت زنان نسبت به شهادت مردان كه در صدر اسلام مطرح بود به گفته بسياري از علماي نوانديش جزو احكام ارشادي است و ميتوان با مقتضاي زمان و مكان آن را دستخوش تغيير و تحول كرد. به عبارتي در شرايط اجتماعي امروز ايران كه به حكم هر عقل سليمي بسيار متفاوت از شرايط صدر اسلام است منطقي به نظر نميرسد كه شهادت يك بانوي دندانپزشك، جراح يا وكيل در مراجع قضايي، از شهادت يك كارگر ساده ساختماني كه مذكر است كم اهميتتر تلقيشود.
توهين روزنامه حامي يكي از وزراي كابينه يازدهم به احكام نوراني اسلام در حالي است كه حكم شهادت زنان برگرفته از آيات قرآن كريم بوده است از جمله آنجا كه خداوند سبحان در آيه 282 سوره بقره مي فرمايد: «وَاسْتَشْهِدُوا شَهِيدَيْنِ مِنْ رِجَالِكُمْ ۖ فَإِنْ لَمْ يَكُونَا رَجُلَيْنِ فَرَجُلٌ وَامْرَأَتَانِ مِمَّنْ تَرْضَوْنَ مِنَ الشُّهَدَاءِ أَنْ تَضِلَّ إِحْدَاهُمَا فَتُذَكِّرَ إِحْدَاهُمَا الْأُخْرَىٰ» (و دو نفر از مردان خود را شاهد بگيريد و اگر دو مرد نبودند، يك مرد و دو زن، از كسانى كه مورد رضايت و اطمينان شما هستند، انتخاب كنيد! تا اگر يكى از آن دو انحرافى يافت، ديگرى به او يادآورى كند) (ترجمه آيت الله العظمي مكارم شيرازي).
آيت الله العظمي مكارم شيرازي از مراجع جهان تشيع در تفسير اين آيه شريفه مي فرمايند: «در صورتى كه شهود مركب از دو مرد باشند هر كدام مى توانند مستقلا شهادت بدهند، اما در صورتى كه يك مرد و دو زن باشند، بايد آن دو زن به اتفاق يكديگر اداء شهادت كنند «تا اگر يكى انحرافى يافت، ديگرى به او يادآورى كند» (أَنْ تَضِلَّ إِحْداهُما فَتُذَكِّرَ إِحْداهُمَا الأُخْرى).
زيرا زنان به خاطر عواطف قوى، ممكن است تحت تأثير واقع شوند، و به هنگام اداء شهادت به خاطر فراموشى يا جهات ديگر، مسير صحيح را طى نكنند، و لذا يكى، ديگرى را يادآورى مى كند، البته، اين احتمال درباره مردان نيز هست، ولى در حدّى پايين تر و كمتر.» (تفسير نمونه)
گفتني است پيش از اين بسياري از دلسوزان نسبت به بازگشت تفكرات غيراسلامي و ضدانقلابي و جهت گيري تساهل محور دولت يازدهم در حوزه فرهنگ ابراز نگراني كرده بودند كه متاسفانه با بي اعتنايي دولتمردان مواجه شد و در نتيجه آن امروز شاهد هجمه صريح مطبوعات سكولار مامور و معذور! و رسانه هاي بي اخلاق به مقدسات ملت مومن و انقلابي هستيم. جا دارد وزارت ارشاد و شخص وزير محترم ضمن عذرخواهي، پاسخگوي هتاكي هاي مطبوعاتي باشند.
بازگشت به صفحه نخست گروه فضاي مجازي
انتهاي پيام/
يکشنبه 1 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]