تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842178365




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پيشگيري از عود سرطان پستان با درمان كامل


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: پيشگيري از عود سرطان پستان با درمان كامل
يك جراح و متخصص بيماري‌هاي پستان، گفت: انجام آزمايشات و تصويربرداري‌هاي متعدد در مبتلايان به سرطان پستان نه تنها كمكي به كنترل بيماري نمي‌كند بلكه موجب اضطراب و استرس در بيمار شده، كيفيت زندگي او را مختل مي‌سازد.

دكتر نسرين السادات علوي در گفت وگو با خبرنگار ايسنا منطقه دانشگاه علوم پزشكي تهران، با بيان اينكه مي‌توان از عود سرطان پستان جلوگيري كرد، گفت: از آنجايي كه سرطان پستان شايعترين سرطان زنان است، اغلب خانم‌ها تمايل دارند كه در مورد اين بيماري و راه‌هاي درمان آن اطلاعاتي داشته باشند.

وي با تاكيد بر اينكه اطلاع از چگونگي عود اين بيماري مي‌تواند به پيشگيري كمك كند، گفت: عود بيماري وقتي اتفاق مي‌افتد كه سلول‌هاي سرطاني پس از برداشتن توسط جراحي و شيمي درماني مجدداً در بدن مشاهده شوند.

عضو هيئت علمي مركز تحقيقات سرطان پستان جهاد دانشگاهي گفت: عود سرطان پستان به دو صورت ممكن است ديده شود، عود موضعي در محل عمل جراحي اتفاق مي افتد. اگر در عمل جراحي پستان به طور كامل برداشته شده باشد، عود در زير يا داخل پوست ناحيه عمل جراحي ايجاد شده و به صورت توده‌هاي ريز در زير و اطراف عمل جراحي قبلي ديده و لمس مي شود.

علوي افزود: اگر پستان در عمل جراحي برداشته نشده باشد، اين عود در نسج باقي مانده پستان اتفاق مي افتد و به صورت توده‌اي در پستان احساس مي‌شود يا در ماموگرافي قابل مشاهده است گاهي نيز عود در ناحيه زير بغل اتفاق مي افتد كه در اصطلاح به آن عود ناحيه‌اي مي گويند.

وي گفت: براي جلوگيري از عود موضعي و ناحيه‌اي معمولاً از اشعه درماني (راديوتراپي) استفاده مي‌شود كه پس از عمل جراحي و در صورت لزوم شيمي درماني، توسط متخصص اشعه درماني براي بيمار انجام مي شود.

اين جراح و متخصص بيماري‌هاي پستان گفت: نياز يا عدم نياز به اشعه درماني بر اساس نوع عمل جراحي و درگير بودن يا نبودن غدد لنفاوي مشخص مي شود، مثلا اگر بيماري تحت عمل جراحي برداشتن كامل پستان قرار گرفته باشد در صورت در گير بودن غدد زير بغل بايد اشعه درماني نيز بگيرد، اما اگر پستان حفظ شده باشد، راديوتراپي در هر صورت لازم است و ارتباطي به مرحله بيماري ندارد.

علوي در خصوص عود (متاستاز) سرطان پستان در نواحي ديگر بدن گفت: اين عود معمولا به صورت توده هايي از تومور بدخيم در محلي غير از تومور اوليه رشد مي‌كند. اين تومورها در اثر انتقال سلول‌هاي سرطاني از محل اصلي تومور (پستان) از طريق جريان خون به ريه ، استخوان، كبد يا مغز اتفاق مي‌افتد و مي‌تواند كار اين اعضاي حياتي را در بدن مختل كرده و حيات فرد را به خطر بيندازد.

وي افزود: اين عود در هر زماني از درمان ممكن است اتفاق بيفتد مخصوصا اگر بيمار در مراجعه به پزشك و شروع درمان تأخير داشته باشد احتمال بروز آن افزايش مي يابد، حتي برخي بيماران به دليل تأخير در درمان وقتي به پزشك مراجعه مي‌كنند دچار متاستاز هستند كه در آن صورت درمان با مشكلاتي مواجه مي‌شود.

علوي تاكيد كرد: براي جلوگيري از متاستاز مهمترين مسئله تشخيص به موقع و اقدام سريع است، طبيعتا هرچه بيمار سريع تر براي درمان اقدام كند احتمال عود بيماري و متاستاز كمتر مي شود.

متاستاز سرطان پستان درمان پذير است

اين جراح و متخصص بيماري‌هاي پستان با ابراز خرسندي از اينكه متاستاز سرطان پستان درمان پذير است، گفت: اين مرحله از بيماري نيز روش‌هاي درماني خاص خود را دارد. درمان عود سرطان پستان گرچه براي پزشكان از درمان سرطان اوليه مشكل‌تر است اما دانشمندان به شدت در حال تحقيق در مورد آن هستند و موفقيت‌هاي چشمگيري نيز به دست آورده‌اند. مثلاً در مورد متاستاز استخواني از دارو و اشعه درماني استفاده مي‌شود يا در متاستاز كبدي و ريوي از شيمي درماني يا جراحي يا روش هاي خاص براي از بين بردن تومور استفاده مي‌شود. در متاستاز مغزي نيز دارو درماني و اشعه درماني و گاهي نيز جراحي از مهمترين روش‌هاي درماني هستند.

علوي خاطرنشان كرد: مهمترين نكته در پيشگيري از عود بيماري مراجعه بيمار و درمان بيماري در اسرع وقت است، زيرا هرچه تومور سرطاني مدت طولاني تري در بدن باشد و درمان نشود فرصت بيشتري براي منتشر شدن در بدن پيدا مي كند و احتمال عود افزايش مي يابد.

وي گفت: يكي از عوامل مهم در پيشگيري از عود سرطان، انجام درمان به طور كامل است. عدم كامل بيماري، موجب مقاوم شدن سلول‌هاي سرطاني به دارو شده و احتمال عود بيماري در اين صورت بالاتر مي رود.

علوي افزود: رعايت رژيم غذائي كم چرب و ورزش منظم روزانه و قطع سيگار در بيماران سيگاري از مهمترين نكاتي است كه در كاهش احتمال عود مؤثر هستند.

بيمار براي تشخيص عود بايد مرتبا و در فواصل كوتاه تحت بررسي گيرد

اين جراح و متخصص بيماري‌هاي پستان گفت: اغلب محققين و پزشكان متخصص معتقد هستند كه انجام آزمايشات و تصويربرداري‌هاي متعدد نه تنها كمكي به كنترل بيماري نمي‌كند، بلكه موجب اضطراب و استرس در بيمار شده و كيفيت زندگي او را مختل مي سازد.

علوي با اشاره به توصيه مراكز معتبر در اين زمينه گفت: فقط انجام معاينه توسط پزشك هر سه ماه تا 3 سال و سپس هر 6 ماه تا 5 سال و سپس معاينه سالانه است و ماموگرافي سالانه نيز در افرادي كه پستان مبتلا را حفظ كرده‌اند از هردو سمت و در بيماراني كه پستان مبتلا را برداشته‌اند از سمت مقابل سالي يك بار انجام مي‌شود تا اگر ضايعه جديدي ايجاد شد تشخيص داده شده و درمان شود.

وي در پايان گفت: به طور معمول آزمايش مكرر خون، سونوگرافي پستان، سونوگرافي كبد و عكس يا سي تي اسكن از مناطق مختلف بدن لازم نيست، مگر اينكه بيمار علامت مشكوكي داشته باشد، مثلا در بيماري كه درد شديد مهره‌ها را داشته باشد اسكن استخوان انجام مي شود يا اگر تنگي نفس يا سرفه‌هاي مكرر داشته باشد، عكس ريه يا سي تي اسكن ريه براي وي درخواست مي‌شود.

انتهاي پيام

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن