تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس مى خواهد دعايش مستجاب شود و غمش از بين برود بايد گره از كار گرفتارى باز كند....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860448344




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هواپيما جايگزين ساختمان مي‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:فردا نیوز: هواپيما جايگزين ساختمان مي‌شود
قائم‌مقام وزير راه و شهرسازي در امور هوانوردي و هواشناسي با بيان "در حال مذاكره براي تغيير تضمين‌هاي مورد نظر بانك براي پرداخت تسهيلات صندوق توسعه ملي جهت خريد هواپيما هستيم" افزود: بر اين اساس هواپيما جاي ساختمان را مي‌گيرد.
تسنيم: علي‌محمد نوريان در پاسخ به اين پرسش كه در لايحه بودجه سال 93 از منابع صندوق توسعه ملي منابعي براي خريد هواپيما در نظر گرفته شده است، گفت: بله، درصدي براي اين منظور در نظر گرفته شده است. در مجموع پيش‌بيني شده با بخشي از منابع اين صندوق به شركت‌هاي هواپيمايي براي خريد هواپيما كمك شود، از سوي ديگر حمل‌ونقل نيز به نام صنعت نام‌گذاري شده است و بنابراين به ايرلاين‌هاي داخلي براي تجهيز و نوسازي ناوگان كمك خواهد شد.

به گزارش تسنيم، بر اساس قانون در سال 92 بايد 5 درصد از منابع صندوق توسعه ملي كه رقمي حدود 1.5 ميليارد دلار برآورد مي‌شود در اختيار شركت‌هاي هواپيمايي براي خريد ناوگان قرار بگيرد.

نوريان در پاسخ به اين پرسش كه آيا وامي از منابع صندوق مذكور به ايرلاين‌ها پرداخت شده است، گفت:‌ الآن اين موضوع در جريان است.

وي در واكنش به "اما به‌‌گفته مديران ايرلاين‌ها آنها تاكنون موفق به دريافت تسهيلات نشده‌اند" افزود: مشكلي كه باعث شده تا شركت‌ها نتوانند از تسهيلات صندوق توسعه ملي استفاده كنند بحث تضمين است، به‌عنوان مثال اجازه مي‌دهند 5 ميليون دلار از تسهيلات صندوق استفاده شود، اين پول را كه به شخص نمي‌دهند بلكه 5 ميليون دلار را به بانك ملت مي‌دهند و به شخص مي‌گويند براي دريافت وام اقدام كند.

قائم‌مقام وزير راه و شهرسازي ادامه داد:‌ زماني هم كه فردي براي دريافت تسهيلات مراجعه مي‌كند بانك از او تضمين مي‌خواهد. در اين راستا در حال مذاكره هستيم تا ايرلايني كه هواپيمايي را خريداري مي‌كند بانك همان را به‌عنوان گارانتي و تضمين تسهيلات قبول كند. به‌طور معمول بانك‌ها تضمين‌هاي محكمي مانند ساختمان مي‌خواهند تا سرمايه‌هاي آنها از بين نرود.

نوريان تصريح كرد: در اين مسئله هم‌اكنون تسهيل‌سازي مي‌كنيم تا بانك‌ها سرمايه‌هاي شركت‌هاي هواپيمايي، تجهيزات و هواپيماها را به‌عنوان ضمانت قبول كنند، به‌عبارت ديگر اول بانك هواپيما را بخرد و سپس آن را به ايرلاين‌ها بدهد.

وي در پاسخ به اين پرسش كه با گذشت 9 ماه از سال آيا براي اين كار دير نشده است، اظهار كرد: حدود يك ماه است كه آمده‌ايم و كاري نمي‌توانستيم انجام دهيم.

قائم‌مقام وزير راه و شهرسازي در امور هوانوردي و هواشناسي پيش‌تر در گفت‌وگو با تسنيم در مورد تشكيل كميته‌اي براي بررسي درخواست ايرلاين‌ها جهت خريد هواپيما، گفته بود: در صورت مناسب بودن نوع و عمر هواپيما از محل منابع صندوق توسعه ملي به ايرلاين‌ها تسهيلات پرداخت مي‌شود.

نوريان افزود:‌ بر اساس قانون 5 درصد از منابع صندوق توسعه ملي به خريد هواپيماهاي جديد و توسعه ناوگان هوايي اختصاص دارد و پيشنهاد هر شركت هواپيمايي براي ورود هواپيماها توسط كميته‌اي بررسي مي‌شود.

نوريان تصريح كرد: اگر نوع و عمر هواپيما مناسب باشد از منابع صندوق توسعه ملي تسهيلات را در اختيار ايرلاين‌ها قرار مي‌دهيم.

وي در پاسخ به اين پرسش كه 5 درصد از منابع صندوق توسعه ملي چه رقمي مي‌شود، اظهار كرد: اين عدد بسيار بزرگ است.

قائم‌مقام وزير راه و شهرسازي در امور هوانوردي همچنين گفت: پس از توافق ژنو در بحث تأمين قطعات مورد نياز هواپيما، ايرلاين‌ها با شركت‌هايي كه از آنها قطعات را تأمين مي‌كنند، مكاتباتي را براي خريد قطعات انجام داده‌اند.

شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فردا نیوز]
[مشاهده در: www.fardanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن