واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آموزش از ضرورت هاي پليس براي ارائه خدمات مطلوب در جامعه است
رشت – خبرگزاري مهر: جانشين فرماندهي انتظامي گيلان آموزش را از ضرورت هاي پليس براي ارائه خدمات مطلوب در جامعه دانست و گفت: پليس براي هر ماموريتي بايد آموزش متناسب را ببيند.
به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ پاسدار بخشعلي كامراني شامگاه جمعه در مصاحبه با خبرنگاران بر تعالي رفتار پليس در اجتماع و در انجام ماموريت ها تاكيد كرد و افزود: با تعالي رفتار، به روز سازي تجهيزات و ارتقا معنويت كاركنان مي توان خادم مفيدي براي جامعه بود.
وي همچنين روانشناسي را از ديگر معلومات به روز پليس اعلام كرد و اظهارداشت: پليس بايد متناسب با شان و منزلت افراد، وظيفه خود را انجام دهد و هيچگاه نبايد شئونات و شرعيات و قانون را زير پا بگذارد.
جانشين پليس گيلان به سرمايه گذاري ناجا براي تربيت نيروي انساني مفيد براي ارائه خدمات موثر در جامعه اشاره كرد و گفت: كلاس هاي استاندارد سازي تعالي رفتار، برگزاري دوره هاي بصيرت، كلاس هاي روانشناسي و ديگر كلاس هاي مفيد از اقدامات و سرمايه گزاري ناجا براي تربيت پليس مفيد و موثر در جامعه است.
وي در ادامه بر ارتقا ظرفيت تحمل و خويشتن داري پليس نيز تاكيد كرد و افزود: پليس موفق، پليس توانمند و با معنويت است.
كامراني صالح اظهارداشت: فرماندهان و روساي پليس هاي تخصصي بايد به تناسب ظرفيت تحمل به افراد ماموريت داده و تجهيزات و امكانات لازم را نيز اختصاص دهند.
دوره سربازي بايد دوره تجربه اندوزي و توانمند سازي باشد
وي اعلام كرد: بررسي دقيق اظهار نظر هاي مردمي از طريق دفتر نظارت همگاني با تلفن 197 و همچنين رفع ضعف و اشكالات موجود از ديگر ابعاد ارتقا پليس بوده و در اين راستا توصيه كرد كه تعامل با مردم و بهره گيري از تجربيات و نظريات ارزنده مفيد مردمي، هميشه در رئوس برنامه هاي پليس قرار گيرد.
جانشين فرماندهي انتظامي گيلان با اعلام اينكه امنيت مطلوب و كاهش تلفات از عمده خواسته هاي مردمي و زيربناي تحرك و فعل و انفعالات اجتماعي است، بيان داشت: تلاش پليس براي تامين امنيت و كاهش تلفات ناشي از عدم رعايت قانون بايد ملموس باشد، تا رضايت مندي حاصل شود.
وي همچنين حوزه برقراي امنيت و كاهش تلفات اجتماعي را گسترده خواند و اظهار داشت: بدون مشاركت اجتماعي و مشاركت سازمان هاي مسئول، اين امر مهم به خوبي تحقق نخواهد يافت.
كامراني صالح در ادامه به كيفيت بكارگيري سربازان در ماموريت ها نيز اشاره كرد و اذعان داشت: استعداد، ذوق و توانمندي هر سرباز بايد شناخته و متناسب با آن بكار گيري شود.
وي ادامه داد: دوره سربازي بايد دوره تجربه اندوزي و توانمند سازي باشد به طوريكه سرباز بعد از اتمام خدمت سربازي به عنوان يك مرد پخته ، كار آزموده و توانمند تحويل اجتماع شود.
جانشين فرمانده انتظامي گيلان در ادامه بر ارتقا كيفيت آموزش براي تكريم بهتر و ارائه خدمات موثر در جامعه تاكيد كرد.
جاده هاي كوهستاني گيلان به صورت ويژه كنترل و نظارت مي شود
وي گفت: با شروع فصل زمستان جاده هاي كوهستاني به صورت ويژه از سوي پليس راه گيلان كنترل و نظارت مي شود.
صالح ضمن اشاره به اهميت طرح زمستاني بر اجراي درست و دقيق اين طرح تاكيد كرد و افزود: پليس راه در فصل زمستان به صورت ويژه و خاص عبور و مرور در جاده هاي كوهستاني و گردنه هاي خطرناك را زير پوشش قرار داده و پرسنل سختكوش پليس راه با از خود گذشتگي و جان فشاني ايمني عبور و مرور مردم را تامين مي كنند.
وي همچنين از دستگيري سارق سابقه دار در آستارا خبر داد و اظهارداشت: با گشت زني عوامل يگان امداد اين فرماندهي در ساعات نيمه شب در سمت بازارچه ساحلي اين شهرستان به فردي به هويت معلوم كه حركات غير عادي داشته مشكوك مي شوند.
جانشين پليس گيلان گفت: در بررسي هاي اوليه فرد مورد نظر دچار تناقض گويي هايي شده بنابراين براي بررسي بيشتر به مقر پليس آگاهي انتقال مي يابد.
وي با اشاره به اينكه تحقيقات و بررسي هاي صورت گرفته مشخص شد كه فرد دستگير شده داراي هفت فقره سابقه كيفري است، افزود: اين فرد در تحقيقات پليسي به دو فقره سرقت نيز در آستارا اعتراف و با تشريح صحنه سرقت صحت اظهارات خود را اعلام كرد.
صالح در ادامه يادآور شد: متهم با تشكيل پرونده به مرجع قضايي معرفي و با قرار مناسب روانه زندان شد.
مواد مخدر هجمه استكبار جهاني عليه نسل آينده انقلاب
وي گفت: تهيه، توليد و توزيع مواد مخدر بزرگ ترين هجمه استكبار جهاني عليه جوانان پاك اين كشور است.
وي اظهار داشت: استكبار جهاني با نااميدي و غافلگير شدن در عرصه هاي سياسي، فرهنگي، اقتصادي و نظامي اين بار در يك حركت خزنده در صدد مشغول كردن جوانان به تفريحات ناسالم از قبيل مصرف مواد مخدر، روانگردان ها و ديگر مواد افيوني هستند.
جانشين پليس گيلان برنامه ريزي علمي و كاربردي از سوي نهادهاي فرهنگي، تربيتي، امنيتي و انتظامي را در مبارزه بيامان با مواد مخدر در جامعه ضروري اعلام كرد.
وي اظهارداشت: خطرات جبران ناپذير مواد مخدر جامعه را به شدت تهديد مي كند بنابراين بايد مبارزه جدي و بيامان با اعتياد در دستور كار قرار گيرد.
صالح با اشاره به نقش خانواده ها در مبارزه با مواد مخدر و برگزاري همايش هاي علمي و پژوهشي مرتبط با موضوع تصريح كرد: يكي از بهترين راه هاي مقابله توجه به عناصر و عوامل پيشگيرانه اوليه است كه اين از خودآگاهي و بصيرت خانوادهها ناشي مي شود.
وي در ادامه از تمام شبكه ها و فضاهاي تبليغي، ترويجي و رسانه اي خواست تا در تنوير افكار عمومي در اين زمينه با جديت وارد و اجازه ندهند اعتياد به عنوان يك بلاي خانمان سوز جوانان اين كشور را مورد تهديد قرار دهد.
جانشين پليس گيلان همچنين با بيان اينكه ايجاد فضاي نظم و امنيت نيازمند همكاري همياران پليس است، گفت: فرهنگ سازي در رعايت اصول و قوانين ترافيكي داراي يك نقش پايدار است.
وي اظهار داشت: فرهنگ سازي باعث مي شود در مكان هايي كه نيروي انتظامي وجود ندارد افراد قوانين را رعايت كنند.
لزوم اهميت همكاري مردم با پليس
صالح همچنين به اهميت همكاري مردم با پليس اشاره كرد و افزود: همكاري مردم در رسيدن به اهداف ناجا و به نتيجه رسيدن عمليات هاي پليس لازم است.
وي ادامه داد: پليس با همكاري مردم و ساير دستگاه هاي اداري مي تواند امنيت جامعه را ارتقا و به اهداف خود برسد.
جانشين پليس گيلان نيروي انتظامي را مهمترين نظارت اجتماعي دانست و بيان داشت: نيروي انتظامي براي موفقيت در انجام وظايف خود به همكاري و حمايت شهروندان متكي است.
كد خبر: 2199617
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۳۰ - ۰۹:۳۵
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]