واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: مطهرينژاد: احترام به حقوق اقليتها موجب نگاه مثبت به ايران ميشود
قائم مقام دبيركل حزب مردمسالاري گفت: حقوق اقليتها بايد توسط مردم و حكمرانان محترم شمرده شود و هرگونه تضعيف حق آنها و جلوگيري از آنچه قانون برايشان در نظر گرفته، نوعي اجحاف و ظلم است.
ميرزابابا مطهرينژاد در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، با بيان اينكه "قانون اساسي محدوديتي براي اقليتها نديده است"، افزود: قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران در زماني كه به معناي واقعي اقليتها ناديده گرفته ميشدند، آنان را به عنوان يك واقعيت پذيرفته و برايشان به اندازه وزني كه در جامعه داشتند، حقوقي در نظر گرفته است.
وي ادامه داد: بعد از حقوق وضع شده در قانون اساسي، وظيفه قواي كشور است كه جلوي نقض اين قوانين را بگيرند و مراقب باشد امكاني كه قانون اساسي براي اقليتها در نظر گرفته است، اجرا شود. متاسفانه ديده شده كه برخي مواقع به دليل روشهاي اشتباه، حقوق اقليتها ايفا نميشود كه اين خود ظلم بزرگي است.
اين فعال سياسي با توجه به تاكيدات رييسجمهور درباره رعايت حقوق اقليتهاي ديني و مذهبي گفت: راي بالاي اقليتها به آقاي روحاني و همچنين تاكيدات ايشان درباره حقوق شهروندي و اقليتها، اين اولويت را براي دولت يازدهم ايجاد ميكند كه وزارتخانهها را با كارهاي عملي موظف به رعايت حقوق اقليتها كند، به طوري كه آن قسمت از قوانيني كه برايشان وضع شده اما اجرا نشده است، عملي شود.
مطهرينژاد با بيان اينكه "كليگويي و حرف زدن، كاري را از پيش نميبرد"، تصريح كرد: از قديم گفتهاند به عمل كار برآيد، به سخنراني نيست. امور مربوط به اقليتها بايد بطور جزئي بررسي شود. اگر هر سال دو يا سه وزارتخانه به دنبال برگرداندن حقوق اقليتها در حوزه كاري خودشان باشند، در پايان دوران چهار ساله يك دولت ميبينيم كه در همه وزارتخانهها حقوق اقليتها رعايت ميشود.
وي ادامه داد: مشاور رييسجمهور در امور اقليتها نيز بايد به طور جزئي و عملي و با آسيبشناسي اين حوزه به دنبال احقاق حقوق اقليتها باشد. البته بايد دقت داشت كه حمايت از اقليتها به افراط كشيده نشود؛ به طور مثال عدهاي كه عقيده دارند بايد وزارتخانهاي براي اقليتها تأسيس شود، به نوعي افراط ميكنند.
اين عضو شوراي مركزي حزب مردمسالاري با اشاره به نقش دولت در تحكيم فضاي همدلي ميان پيروان اديان توحيدي در جامعه نيز گفت: دولت در مقام اجرا قرار دارد و چون اين مبحث بايد از شعار خارج شود و به صورت عمل درآيد، دولت نقش بسيار مؤثري در اين حوزه دارد. مردم زماني متوجه شيريني شعارهاي دولت ميشوند كه به صورت عملي شاهد اجراي آن باشند و در اين صورت است كه شكاف بين دولت و حاكميت با اقليتها كم ميشود و ما ميتوانيم شاهد به وجود آمدن سياست دولت - ملت باشيم.
مطهرينژاد همچنين با مقدس خواندن حقوق شهروندي و حقوق اقليتها اظهار كرد: با اينكه رعايت حقوق اقليتها و وضع قوانين شهروندي موجب بهبود چهره نظام جمهوري اسلامي در دنيا ميشود، نبايد آن را معلول علتي قرار داد. رعايت اينگونه حقوق مقدس است و آن را بايد به عنوان انجام وظيفه دانست.
اين فعال سياسي در پايان تاكيد كرد: محترم شمردن حقوق شهروندي و اقليتها نتايج زيادي دارد كه ايجاد يگانگي و وحدت ملي و نيز ايجاد نگاه مثبت دنيا نسبت به كشورمان، از نمونههاي آن است.
انتهاي پيام
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]