واضح آرشیو وب فارسی:جمهوري اسلامي: واكنش وزارت خارجه به تصويب قطعنامه ضدايراني نقض حقوق بشر در مجمع عمومي سازمان ملل استفاده ابزاري از حقوق بشر عليه كشورهاي مستقل مردود است
سخنگوي وزارت امور خارجه در واكنش به تصويب قطعنامه حقوق بشر ايران در نشست 68 مجمع عمومي سازمان ملل متحد، حقوق بشر را مبناي ترقي و كمال انسانها و منبع همزيستي مسالمت آميز كشورها توصيف و استفاده ابزاري و سياسي از حقوق بشر عليه كشورهاي مستقل را مردود دانست.
به گزارش اداره كل ديپلماسي رسانهاي وزارت امور خارجه، مرضيه افخم تاكيد كرد: اگرچه در قطعنامه سال جاري به تحولات اخير درجمهوري اسلامي ايران از جمله انتخابات يازدهم رياست جمهوري و اقدامات دولت تدبير و اميد اشارات مختصري شده است ولي كليت قطعنامه مشحون از موارد خلاف واقعيت است كه منبع و ماخذي جز سايتها و رسانههاي مرتبط با بانيان غربي اين قطعنامه و گروههاي تروريستي بدنام و وابسته ندارد.
سخنگوي وزارت امور خارجه با تاكيد بر اين كه جمهوري اسلامي ايران تصويب اين قطعنامه و همچنين محتواي آن را قوياً رد ميكند، خاطرنشان ساخت: جمهوري اسلامي ايران بازيهاي منفعت طلبانه و استفاده ابزاري و سياسي از حقوق بشر عليه كشورهاي مستقل توسط كشورهاي غربي را مردود ميداند و از اين كه سازو كارها و ابزارهاي حقوق بشري سازمان ملل متحد دستاويز سياست بازي قرار ميگيرد شديداً متاسف است.
افخم با اشاره به اين كه در قبال وضعيت حقوق بشر در جمهوري اسلامي ايران اغراق و سياه نمائي صورت ميگيرد اضافه كرد: كشورهاي مدعي حمايت از حقوق بشر در سابقه تاريخي و امروزه خود موارد سيستماتيك و وحشتناك نقض حقوق بشر را در پرونده شان دارند.
افخم اظهار داشت: جمهوري اسلامي ايران بر اساس شرع مقدس اسلام و همچنين اصول مندرج در قانون اساسي كشور، در جهت حمايت حقوق آحاد شهروندان خود ثابت قدم ميباشد و تاكيد ميكند كه موضوع حقوق بشر نبايد صحنه تقابل كشورها و فرهنگهاي مختلف شود، بلكه اين مساله ميتواند با گفت و گو و اصل احترام متقابل كه حقوق بشر بر آن مبتني است، زمينه ساز همكاري ملتها و انتقال تجارب براي ارتقاي كرامت انساني شود.
تصويب قطعنامه ضد ايراني نقض حقوق بشر در سازمان ملل
مجمع عمومي سازمان ملل متحد با 86 راي مثبت در برابر 36 راي منفي و 61 راي ممتنع ايران را به خاطر آنچه نقض حقوق بشر خوانده ميشود، محكوم كرد. در خصوص سوريه و كره شمالي نيز قطعنامههايي در خصوص نقض حقوق بشر صادر شده است.
به گزارش رويترز، در حالي كه قطعنامه ضدايراني مجمع عمومي سازمان ملل متحد از آنچه نقضهاي جدي حقوق بشر در ايران خوانده ميشود، انتقاد كرده است به قولهاي داده شده توسط حسن روحاني، رئيسجمهوري اسلامي ايران نيز اشاره كرده از جمله رفع تبعيض عليه زنان و قوميتها و بهبود وضعيت آزادي بيان و انديشه.
جمعه 29 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جمهوري اسلامي]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]