تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نابودى جوانانتان را آرزو نكنيد ، گرچه بدى‏هاى بسيار در آنان باشد، زيرا آنان با ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843465895




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با اجماع بي سابقه كشورهاي جهان؛ پيشنهاد رئيس جمهور قطعنامه سازمان ملل شد


واضح آرشیو وب فارسی:ايلنا: با اجماع بي سابقه كشورهاي جهان؛ پيشنهاد رئيس جمهور قطعنامه سازمان ملل شد
اين قطعنامه چهارشنبه با راي قاطع ۱۹۰ كشور جهان و اجماعي كم سابقه به تصويب رسيد و تنها رژيم صهيونيستي به آن رأي منفي داد. با اجماع بي سابقه كشورهاي جهان؛ پيشنهاد رئيس جمهور قطعنامه سازمان ملل شد
مجمع عمومي سازمان ملل، قطعنامه پيشنهادي جمهوري اسلامي ايران با موضوع جهان عاري از خشونت و مبارزه با افراطي گري را كه پيشنهاد اوليه آن در سخنراني رئيس جمهور كشورمان در مجمع عمومي سازمان ملل مطرح شده بود، با اجماع تصويب كرد.

به گزارش ايلنا، حجت الاسلام والمسلمين حسن روحاني در سخنراني مهرماه گذشته خود در شصت و هشتمين مجمع عمومي سازمان ملل پيشنهاد جهان ضد خشونت و افراطي گري را مطرح كرده بود.
در اين قطعنامه كه چهارشنبه با راي قاطع ۱۹۰ كشور جهان و اجماعي كم سابقه به تصويب رسيد و تنها رژيم صهيونيستي به آن رأي منفي داد؛ از تمامي كشورهاي عضو، نهادهاي سازمان ملل و ساير سازمان هاي بين المللي و غير دولتي خواسته شده تا سياستهاي جديدي را با هدف مبارزه با خشونت و افراطي گري تدوين و راههاي عملي مقابله با آن را از طريق آموزش و فعال كردن جوامع و نهادهاي اجتماعي معرفي كنند.

مفاد و اهداف قطعنامه
رييس جمهوري اسلامي ايران در اين قطعنامه با تاكيد بر اين واقعيت كه جنگ ها و درگيري هاي مسلحانه مي توانند منجر به خصومت بيشتر و گسترش خشونت و رنجش انسان ها شود، موارد چهارده گانه اي كه محتواي اصلي آن، تعهد همه كشورها به مفاد منشور سازمان ملل متحد، محكوميت حمله به غيرنظاميان از جمله كودكان و زنان، جلوگيري از حمله به اماكن مقدس، حرم ها و مراكز فرهنگي، اتحاد جهاني براي مقابله با خشونت هاي قومي، مذهبي و فرهنگي، محكوميت انواع خشونت عليه جامعه زنان و محكوميت نفرت ناشي از ملي گرايي و سواستفاده از دين است را خواستار شد.
براساس بند چهاردهم قطعنامه پيشنهادي ايران، دبيركل سازمان ملل موكلف شده است در هفتادمين نشست مجمع عمومي سازمان ملل (دو سال ديگر) گزارش خود را درخصوص اقداماتي عملي اين نهاد بين المللي براي اجراي قطعنامه يادشده كه خواهان جهاني بدون افراط گرايي و خشونت طلبي است، به اعضاي مجمع گزارش دهد.
اين قطعنامه راه را براي ملت ها، دولت ها و گروه هاي حقوق بشري و مدني باز مي كند تا با برگزاري همايش ها و نشست هاي تخصصي، راهكارهاي عملي و جديدي را براي خاتمه دادن به افراط گرايي توام با خشونت در جهان كه پيامدهاي بسيار منفي براي توسعه اقتصادي و فرهنگي به همراه داشته است، بيابند.
بررسي نتايج اقدامات افراط گرايانه و تندروي هاي توام با خشونت در نقاط مختلف جهان بويژه در سوريه نشان مي دهد، افراطي گري موجب افزايش فقر، آوارگي، گرسنگي و همچنين تشديد نفرت بين گروه ها و اقوام مختلف شده است.
هرچند كه قطعنامه هاي سازمان ملل برخلاف قطعنامه هاي شوراي امنيت لازم اجرا نيست، اما سازمان ملل مي تواند در كنار ساير گروه هاي جغرافيايي همچون، جنبش عدم تعهد، گروه هاي آمريكاي لاتين، آفريقا و سازمان همكاري هاي اسلامي با اتخاذ راهكاري مناسب، زمينه را براي برچيدن پديده خشونت گرايي و تروريسم فراهم كنند.
اهتمام سازمان ملل، اجماع جهاني و همكاري دولت و گروه هاي مختلف با هدايت جمهوري اسلامي ايران كه با پيشنهاد قطعنامه و تصويب آن در صحن علني مجمع عمومي، پرچمدار اين حركت در جهان شناخته مي شود، مي توان ابتكار عمل را از برخي قدرت هاي بزرگي كه براي توسعه نفوذ و قدرت طلبي هاي خود، در نقاط مختلف جهان گروه هاي افراط گرا و تروريست پرورش مي دهند، گرفت.
واكاوي شكل گيري گروهي به نام طالبان و القاعده در گذشته و امروز، اعزام ده ها گروه تروريستي در سوريه و حمايت هاي پيدا و پنهان برخي دولتها از آنها نشان مي دهد كه كدام كشورها با تمسك به اين گروه هاي تندرو به دنبال تامين مطامع خود هستند؛ قطع ادامه اين سياست غيرانساني مي تواند يكي ديگر از پيامدهاي مهم و تاثيرگذار اين قطعنامه ايراني براي همه كشورهاي مختلف باشد.

بازتعريف مفهوم تروريست
امروز در نظام بين الملل چند كشور با استفاده از ابزار رسانه اي و ديپلماسي، اقدامات تروريستي و تروريست را براساس مصالح و منافع خود تعريف مي كنند، لذا ضروري است در اجلاس ها وهمايش هاي تخصصي، تفاوت بين دفاع گروه ها از منافع ملي خود در صورت تجاوز از سوي ساير دولت ها و همچنين اقدامات خرابكارانه و تروريستي مشخص شود؛ همچنين براساس منافع ملت ها كه مورد پذيرش نظام بين الملل است، تعريف جديدي جايگزين تعريف هاي سليقه اي كنوني چند كشور شود كه منويات خود را خواسته جامعه جهاني مي دانند.
جا دارد در تعريف جديد از تروريست و رفتارهاي تروريستي، ترور نخبگان، دانشمندان و افراد برجسته و فرهيخته كشورها به صورت يك اولويت مهم مد نظر قرار گيرد و جامعه جهاني نسبت به اينگونه اقدامات تروريستي سبوحانه كه براي جلوگيري از رشد و بالندگي كشورهاي الگو و مستقل است، واكنش شديدي نشان دهد و راهكارهاي جهاني پيدا كند.
قطعنامه ايراني داراي پيامدهاي تاثيرگذار و سازنده اي براي جامعه بشري به منظور زندگي در سايه صلح و آرامش و نفي هرگونه افراطي گرايي و خشونت طلبي دارد لذا با برگزاري همايش ها و نشست هاي تخصصي بين المللي با حضور كارشناسان، محققان و سران كشورها، ابعاد اين ابتكار مهم و قطعنامه بشردوستانه، بيشتر مشخص مي شود.

جمعه 29 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايلنا]
[مشاهده در: www.ilna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن