تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):براستى كه قرآن ظاهرش زيباست و باطنش عميق، عجايبش پايان ندارد، اسرار نهفته آن پايان نم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829698065




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شهردار تهران:تهران آينده خود را در تعامل مثبت و اثربخش با شهرهاي UCLG-MEWA تعريف مي‌كند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: شهردار تهران:تهران آينده خود را در تعامل مثبت و اثربخش با شهرهاي UCLG-MEWA تعريف مي‌كند
شهردار تهران با بيان اينكه تهران آينده خود را در تعامل مثبت و اثربخش با شهرهاي UCLG-MEWA تعريف مي كند، گفت: براي توسعه پايدار شهري و دستيابي به رونق اقتصادي ارتباط و همكاري ميان مديران شهري در سطح بين‌المللي ضروري‌ است و نبايداجازه دهيم ميراث تمدني اسلام و شهرهاي اسلامي در معرض خطر نابودي قرارگيرد.


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از "تهران سما" از تركيه ، محمدباقر قاليباف در مراسم آغاز به كار رسمي اجلاس بخش غرب آسيا و خاورميانه سازمان شهرهاي متحد و حكومت هاي محلي ضمن قدرداني از مهمان نوازي شهرداري قونيه گفت: خداوند بزرگ را سپاسگزارم كه به من توفيق داد در همايشي كه با هدف توسعه همكاري‌هاي منطقه‌اي ميان شهرها در شهر دوست داشتني قونيه و در جوار آرامگاه سلطان انديشه و سخن جناب مولانا جلال‌الدين محمد بلخي برگزار مي شود ، شركت كنم.

رئيس بخش غرب آسيا و خاورميانه مجمع شهرداران جهان ادامه داد: گزاف نيست اگر بگويم بين جايگاه شهرهاي منطقه ما و شخصيت مولانا، نوعي همانندي وجود دارد. به واقع شهرهاي منطقه اي كه هم اكنون اجلاس آن را برگزار مي كنيم؛ از كهن‌ترين و بزرگترين كانون‌هاي فرهنگ و تمدن بشري بوده‌اند.

قاليباف ادامه داد: مولانا خود به بسياري از اين شهرها متعلق بوده و از هريك خوشه‌اي برچيده و از عارفان و عالمان اين شهرها درس آموخته و به ميراث مشترك ملت‌هاي اين حوزه فرهنگي و تمدني بدل شده است.

وي گفت: جلال‌الدين در بلخ زاده شد. در نيشابور به ديدار عطار نايل آمد، به سمرقند و بخارا رفت، در بغداد از سهروردي-عارفي از زنجان- درس گرفت، به زيارت مكه مشرف شد، در حلب و دمشق اقامت گزيد و در اين شهر از ابن‌عربي درس آموخت و سرانجام در قونيه رحل اقامت افكند.

به گفته شهردار تهران او در اين شهر به محضر شمس تبريزي و نجم‌الدين رازي از ري - تهران كنوني – رسيد . مولانا آن گاه با كوله باري از معرفت كه از شهرهاي بزرگ و انسان‌هاي فرهيخته آموخته بود ؛ ده‌ها عارف و صوفي و اديب را درس آموخت.

رئيس بخش غرب آسيا و خاورميانه سازمان شهرهاي متحد و حكومت هاي محلي گفت: اينك مولانا در قونيه و هر يك از آن بزرگان در گوشه‌اي از خاورميانه و غرب آسيا آرميده‌اند . هر يك از اين شهرها اكنون در جغرافياي سياسي جداگانه‌اي قرار گرفته، اما همه در يك حوزه فرهنگي و تمدني واقع هستند.

وي گفت: هزاران غير فارس، قرائت و حفظ اشعار فارسي مولانا را فضيلت مي‌شمرند يا در تلاشند از طريق برگردان آثار وي، با مضامين اشعار و عقايد بلند وي آشنا شوند. همين كه پرفروش‌ترين كتاب آمريكا در سال هاي اخير كتاب ارزشمند مثنوي معنوي مولانا بوده است؛ شاهد محكم و زنده‌اي بر اين ادعاست.

شهردار تهران تصريح كرد: من نيز همانند بسياري از شما اعتقاد عميق دارم كه جهان امروز بيش از هر زمان ديگري تشنه و نيازمند افكار، انديشه‌هاي عرفاني، پندها و اندرزهاي اجتماعي و اخلاقي مولاناست. امروزه اين علاقه‌مندي همه جانبه را به خوبي مي‌توان در استقبال روزافزون جهانيان از ديدگاه‌هاي مولانا بازشناسي كرد و عطر افكار بلند مولوي را از سراسر جهان استشمام نمود.

وي خاطرنشان ساخت: دقت نظر و هوشياري مثال زدني در تصويرگري همه شئون زندگي عامه مردم، نشان از ريزبيني و نكته سنجي و تفكر اجتماعي خاص مولانا دارد. مولانايي كه از بلخ درخشيد و براي هميشه روح بزرگ و متلاطم وي درحد فاصل شرق و غرب در شهر قونيه آرميد . عارف اجتماعي بي نظيري كه همواره خواهان ثبات، صلح و آرامش بود . به روان پاك او درود مي فرستيم.

قاليباف در بخش ديگري از سخنانش افزود: به تناسب رشد شهرنشيني و گسترش قلمرو و دامن تأثيرگذاري شهرها در ابعاد جغرافيايي، اقتصادي، اجتماعي و سياسي، چالش‌هاي پيش روي رهبران و مديران شهري نيز بيشتر و پيچيده‌تر مي‌شود و مقوله "حكمراني شهري" اهميت و جايگاه بالاتر و تعيين‌كننده‌تري پيدا مي‌كند.

شهردار تهران تصريح كرد: انتظار مي‌رود رهبران و مديران شهري همزمان با فكر كردن و برنامه‌ريزي براي پاسخگويي به نيازهاي شديداً فزاينده شهروندان و تأمين زيرساخت‌ها، خدمات و تسهيلات مورد نياز شهرهايشان، در عرصه‌هاي محلي، ملي، منطقه‌اي و بين‌المللي نيز با هدف تأمين منافع شهروندان و شهرهايشان و نيز براي تحقق صلح و توسع? پايدار جهاني تلاش كنند.

وي ادامه داد: امروز ما در منطقه نيز با شرايط بحراني و فجايع انساني زيادي روبرو هستيم كه متأسفانه تحت تأثير سياست‌هاي غلط برخي از قدرت‌هاي منطقه‌اي و دخالت و زياده خواهي قدرت‌هاي سلطه‌گر غربي به ويژه تنش‌آفريني، تجاوزات و جنايات رژيم اشغالگر فلسطين، دامنه و شدت آن‌ها توسعه پيدا كرده است.

قاليباف گفت: نگراني‌هاي جدي براي شهروندان به ويژه اقشار آسيب‌پذير شهري مانند زنان و كودكان در سطح منطقه وجود دارد. از سوي ديگر ميراث تمدني اسلام و شهرهاي اسلامي در معرض خطر و نابودي است و بايد تلاش‌هاي زيادي براي صيانت از اين ميراث مادي و معنوي به عمل آيد.

شهردار تهران با بيان اينكه چالش هاي مشترك زيادي ميان همه كلانشهرهاي جهان به ويژه در كشورهاي در حال توسعه وجود دارد كه اشتراك مساعي و همفكري و همكاري ميان مديران شهري و مقامات محلي را ضروري ساخته است، گفت: به عقيده من رشد شهرنشيني و توسعه شهري كنترل نشده و پيامدهاي مخرب ناشي از آن در ابعاد مختلف، منشأ اغلب آنهاست .

نايب رئيس مجمع شهرداران جهان گفت: در حالي كه چالش ها و دغدغه هاي مهمي نيز در سطح ملي، منطقه‌اي و جهاني وجود دارد كه نيازمند ورود فعالانه و صرف منابع، انرژي و زمان از سوي مديران شهري و محلي است. چالش هايي همچون فقر، قحطي، گرسنگي و فقدان امنيت غذايي، جنگ‌ها، تجاوزات، منازعات و كشمكش‌هاي ميان دولت‌ها، اقوام و قبايل، تخريب محيط زيست و تغييرات اقليمي و آب و هوايي، تهديدها و آسيب‌هاي فرهنگي، اقتصادي ، اجتماعي و سياسي ناشي از فرآيند‌هاي جهاني شدن و جهاني سازي.

شهردار تهران تأكيد كرد: از سوي ديگر با درك ضرورت‌ها و زمينه‌هاي ظهور و توسعه روابط بين‌الملل و ديپلماسي شهري، در زمينه‌هايي مانند تغيير روابط دولت – ملت و برتري ديدگاه تمركز‌زدايي بر تمركز‌گرايي در صحنه‌هاي قدرت و روابط بين‌الملل ، ورود بازيگران جديد در روابط بين‌الملل و ديپلماسي و كاهش نقش بلامنازع دولت‌هاي ملي، شهري شدن، جهاني شدن، اطلاعاتي شدن و شبكه‌اي شدن جوامع و كمرنگ شدن مرزهاي جغرافيايي ميان كشورها و نهايتاً بروز شهرهاي جهاني و جهان‌شهرها، تحرك و نقش‌آفريني مديران و رهبران محلي و شهري در عرصه بين‌المللي نه تنها يك ضرورت است بلكه مي‌بايست به عنوان يك خواسته و انتظار به جا از سوي دولت‌ها به عنوان بازيگران اصلي عرصه بين‌الملل و نيز شهروندان جهان، مورد تأكيد قرار گيرد.

به گفته قاليباف بر اين اساس در هر راهبرد و راهكار مؤثري براي توسعه پايدار شهري، به ويژه دستيابي به رونق و توسعه اقتصادي شهرها، ارتباط و همكاري ميان مديران شهري و محلي در سطح منطقه‌اي و بين‌المللي ، يكي از ضروري‌ترين عوامل است.

شهردار تهران تصريح كرد: مديريت شهري با درك اين آرمان‌ها و خواسته‌هاي شهروندان و شرايط جهاني شدن، در تلاش است از يك نهاد خدماتي به يك نهاد پوياي فرهنگي و اجتماعي تبديل شود و در اين مسير برنامه‌ريزي‌هاي متعددي را جهت تقويت هويت ملي و نقش آفريني در فضاي جهاني انجام داده است و با ابتكار عمل از جمله در مواردي به پيشرفت‌هاي قابل توجهي نايل آمده است .

وي رويكرد گفتماني به نظام برنامه‌ريزي توسعه شهري (فراتر از برنامه‌هاي متداول توسعه شهري)، مديريت محله‌اي (رويكرد محله محوري)، پيوست اجتماعي پروژه‌ هاي محرك توسعه‌اي، بهبود اقتصاد فرهنگ و كاربست پژوهش‌ها و دانش‌افزايي در نظام مديريت شهري را از جمله اين پيشرفت ها دانست .

نايب رئيس مجمع شهرداران جهان افزود: تأكيد من به تبادل نظر پيرامون آمادگي دولت‌هاي محلي براي پيشگيري و مقابله با بحران‌هاي احتمالي ناشي از مخاطرات محيطي و انساني است . خوشبختانه تجربيات مفيد تهران در اين زمينه مي‌تواند مبناي بحث كارشناسي ارزشمندي ميان اعضاي اين تشكل باشد .

قاليباف گفت: تهران، آينده خود را در تعامل مثبت ، سازنده و اثربخش با شهرهاي UCLG-MEWA تعريف مي‌كند.

وي افزود: به همين منظور اينجانب بر همگرايي شهرهاي آسيايي در قالب مجمع شهرداران آسيايي كه در سال 2008 پايه گذاري شد و UCLG-MEWA تاكيد مي نمايم و معتقدم بهترين شيوه براي موفقيت و كاهش چالش‌ها، همكاري‌هاي منطقه‌اي است. از اين رو توسعه همكاري‌هاي منطقه‌اي در دستور كار ما قرار دارد و در اين زمينه ، برگزاري نشست هاي علمي – تخصصي مشترك با هدف تبادل تجربيات و پژوهش هاي مشترك در پروژه هاي شهري ، اساس رويكرد ما را تشكيل مي دهد.

شهردار تهران افزود: ما در اين مسير دست دوستي خود را به طرف تمام شهرها، دولت‌ها و ملت‌هايي كه اعتقاد به همكاري در فضايي انساني، دوستانه، عادلانه و به دور از تماميت‌خواهي و يكجانبه‌گرايي دارند ، دراز مي‌كنيم و دوستي و همكاري با آن ها را ارج مي‌نهيم.

وي تصريح كرد: براي اين اجلاس نتايج و دستاوردهاي خوبي را آرزو مي‌كنم و بار ديگر از حسن استقبال و ميهمان نوازي گرم وصميمانه دوستان و برادران عزيزم در كشور تركيه به ويژه شهرداران آنكارا، استانبول و قونيه صميمانه قدرداني مي‌كنم.

انتهاي پيام/

جمعه 29 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن