واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: بورس گردشگري آلمان: ايران به دليل بدهي به فهرست سياه رفت
بورس گردشگري آلمان، دولت ايران را بهخاطر 87 هزار يورو بدهي در فهرست سياه قرار دارد!
اين مطلب گفتهي رييس جامعهي تورگردانان ايران است كه اكنون مسووليت برپايي غرفهي ايران در نمايشگاه گردشگري ITB برلين يا همان بورس گردشگري آلمان در سال 2014 ميلادي از سوي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري به او (جامعهي d تورگردانان) واگذار شده است. ابراهيم پورفرج اين خبر را داد كه مسوولان اين نمايشگاه بهخاطر بدهيهاي قبلي دولت ايران حاضر نيستند زميني را در نمايشگاه ITB برلين به ايرانيها بدهند.
به گزارش ايسنا مسوولان نمايشگاه گردشگري آلمان (ITB) سال گذشته هم از واگذاري زمين به متقاضيان ايراني خودداري و اعلام كردند «تا بدهي اجارهي زمين و ساخت غرفه به نمايشگاه پرداخت نشود، به هيچوجه به متقاضيان ايراني اعم از بخش دولتي و خصوصي اجازهي حضور در اين نمايشگاه را نخواهد داد.»
رقم بدهي همان 87هزار يورويي است كه ابراهيم پورفرج اكنون به آن اشاره ميكند. مسوولان وقت سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري، آن زمان منكر بدهي دولت ايران به اين نمايشگاه شدند؛ اما از همان سال، مسووليت كار را به بخش خصوصي واگذار كردند تا شايد با اعتبار خود، كار را به سرانجام برسانند. سال پيش، آژانسهاي ايراني پس از مذاكره با مسوولان نمايشگاه توانستند زميني را در ITB اجاره كنند و اين قول را هم از رييس وقت سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري گرفتند كه كمكهاي مالي را بعدها دريافت كنند.
نمايشگاه ITB هر سال نيمهي دوم اسفندماه و در دههي نخست ماه مارس در برلين برگزار ميشود. حالا كه زمان برپايي آن نزديك شده، رييس جامعهي تورگردان بار ديگر به موضوع بدهي ايران به اين نمايشگاه اشاره كرده كه ظاهرا چالش حضور ايران در نمايشگاه امسال هم شده است.
پورفرج در اينباره به خبرنگار ايسنا گفت: از زماني كه مسووليت غرفهي ايران در اين نمايشگاه به جامعهي تورگردانان واگذار شد، يعني حدود دو هفته پيش، مدام درگير اين مسأله بودهايم. مسوولان اين نمايشگاه اعلام ميكنند دولت ايران را در فهرست سياه قرار دادهاند، چون 87هزار يورو بدهي دارد.
وي با طرح اين موضوع كه چرا بايد كشوري با اين تاريخ و تمدن بهخاطر 87هزار يورو بدهي در فهرست سياه قرار گيرد؟ درخواست كرد كه بخش دولتي توجه بيشتري به صنعت گردشگري نشان دهد.
او ادامه داد: ايتاليا اگر 70ميليون نفر گردشگر دارد، بهخاطر اين است كه دولتش براي صنعت گردشگري و بخصوص تبليغ اين كشور هزينه ميكند؛ ولي ما همچنان از مزاياي قانوني كه شامل حالمان ميشود، بيبهره هستيم.
اين تورگردان اظهار كرد: در زمان رياست آقاي رحيممشايي در سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري توافقي شد كه عوارض خروجي را در اختيار توسعهي صنعت گردشگري بگذارند. قرار بود صندوقي تشكيل شود، دو سال پيش 10ميليارد تومان از آن عوارض به اين صندوق آمد؛ اما آن پول نه به هتلدار رسيد نه به آژانسدار.
پورفرج در بخش ديگري از سخنانش هم به نظام هتلداري دولتي در ايران اشاره و اضافه كرد: متأسفانه بيشتر هتلهاي خوب ايران در اختيار دولت است. وقتي ما از آنها تخفيف ميخواهيم ميگويند اختياري در اين زمينه ندارند و نگران بازرسي كل كشور هستند.
جمعه 29 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]