واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مديركل مديريت بحران گلستان:ايمنسازي غيرسازهاي در گلستان نيازمند فرهنگسازي است
مديركل مديريت بحران استان گلستان گفت: توجه به ايمنسازي غيرسازهاي در استان نيازمند آموزش و فرهنگسازي است.
به گزارش خبرگزاري فارس از گرگان، «قاسم سميعي» بعد از ظهر امروز در جلسه شوراي هماهنگي مديريت بحران استان گلستان، اظهار داشت: اين نوع ايمنسازي در بيمارستانها و مدارس بسيار اهميت دارد و بيتوجهي به آن در زمان حوادث طبيعي خطرآفرين است.
وي ادامه داد: متأسفانه 64 درصد بيمارستانهاي كشور از لحاظ سازهاي نامقاوم بوده و سه درصد از اين بيمارستانها از مقاومسازي غير سازهاي برخوردار هستند.
مديركل مديريت بحران استان گلستان ادامه داد: بيشك اين مشكل كشور، شامل گلستان نيز ميشود و بايد به تحكيم و مقاومسازي سازهاي و غير سازهاي در بيمارستانها و مدارس استان توجه خاصي ارزاني داشت.
سميعي خاطرنشان كرد: اين نقص هشداري براي متوليان حوزه بهداشت و درمان استان است كه ميبايست براي اين مشكل تدبير مناسبي اتخاذ كنند.
دبير شوراي هماهنگي مديريت بحران استان گلستان با اشاره به وقوع 31 حادثه طبيعي در كشور، يادآور شد: ويژگي مهم اين حوادث اصل غافلگيري است كه بايد با برنامهريزي مناسب، نگذاريم اين اصل، مديريت بحران را دچار آشفتگي سازد.
سميعي ادامه داد: از مهمترين برنامهها براي ايمنسازي جامعه نسبت به حوادث غيرمترقبه در اولويت قرار دادن سياست پيشگيري است.
به گفته وي؛ مديريت يكپارچه، منظم و سريع در حوادث نيازمند توجه جدي به موضوع پيشگيري، پروژههاي پيشگيرانه و آموزش اركان مديريت بحران و جامعه است
توجه به اختصاص اعتبارات پيشگيرانه به استانها
مديركل مديريت بحران استان گلستان با تأكيد بر اهميت جايگاه موضوع پيشگيري در كاهش اثرات بلاياي طبيعي، اضافه كرد: انتظار ميرود با توجه به اهميت موضوع پيشگيري از اين به بعد شاهد اختصاص اعتبارات مرتبط با اين چرخه از مراحل چهارگانه مديريت بحران باشيم.
سميعي متذكر شد: حوزههاي پيشگيري علاوه بر شناسايي، مطالعه و انجام پروژههاي پيشگيرانه، ميتواتد حوزههاي اطلاعرساني، مستندسازي، آموزش و... را نيز در برگيرد.
هزينه كرد در حوزه پيشگيري برابر است با كاهش هزينه بخش هاي مقابله و بازسازي
وي با تأكيد بر اهميت جايگاه پيشگيري در مديريت بحران استان و كشور خاطرنشان كرد: بيشك ميتوان با صرف هزينه اندك در اين حوزه، علاوه بر كاهش اثرات بلاياي طبيعي از هزينهكرد سنگين در حوزههاي مقابله، بازسازي و بازتواني جلوگيري كرد.
مديركل مديريت بحران استان گلستان در پايان اضافه كرد: انتظامي رود، همه اعتبارات اختصاصي مرتبط با طرحهاي حوادثي استان در حداقل زمان ممكن و با پيگيري مجدانه دستگاهها به بار نشيند.
به گزارش فارس؛ استان گلستان با جمعيتي بالغ بر يك ميليون و 800 هزار نفر در شمال شرقي كشور قرار دارد و سالانه انواع بلاياي طبيعي از جمله سيل در اين استان روي ميدهد.
انتهاي پيام/83002/ذ30
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]