تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):زبان مؤمن در پس دل اوست، هرگاه بخواهد سخن بگويد درباره آن مى‏انديشد و سپس آن را...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829615466




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پژوهش ملاك اصلي براي رسيدن به توسعه پايدار است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: پژوهش ملاك اصلي براي رسيدن به توسعه پايدار است
بيرجند – خبرگزاري مهر: عضو شوراي پژوهشي فرماندهي انتظامي خراسان جنوبي با بيان اينكه آسيب هاي پژوهشي از بعد اعتباري و اقتصادي است،گفت: اگر به توسعه پايدار مي انديشيم بايد پژوهش را مبنا و ملاك اصلي قرار دهيم.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد مكانيكي ظهر پنج شنبه در مراسم تجليل از پژوهشگران برتر نيروي انتظامي استان اظهاركرد: براي انجام پژوهش هاي بنيادي و كاربردي بايد آسيب هاي پژوهش را شناسايي و بر طرف كرد.

وي به شاخص هاي پژوهش اشاره كرد و افزود: نيروي انساني از مهم ترين شاخصه هاي تپيشبرد پژوهش است كه حدود 94 درصد از دانشمندان علوم مختلف در كشورهاي توسعه يافته و تنها 6 درصد در كشورهاي در حال توسعه هستند.

وي وجود زير ساختهاي علمي را از ديگر شاخص هاي پژوهش عنوان كرد و گفت: وجود مراكز تحقيقاتي و پژوهشي از نياز هاي اين حوزه است كه در اين زمينه نيز در كشور ضعيف هستيم.

عضو شوراي پژوهشي فرماندهي انتظامي خراسان جنوبي ابزار تحقيق را از ديگر شاخص هاي پژوهش دانست و افزود: ابزارهاي تحقيق نيز در انحصار كشورهاي توسعه يافته است اما جوامان ما در عرصه هاي مختلف و از جمله با دستيابي به دانش هسته اي توانسته اين دانش را از انحصار در آورند.

مكانيكي ميزان سرمايه گذاري براي حوزه پژوهش را از شاخص هاي اصلي و مهم در پيشبرد اهداف پژوهشي اعلام كرد و گفت: سهم بودجه تحقيقاتي معيار اصلي پيشرفت است.

عضو شوراي پژوهشي فرماندهي انتظامي خراسان جنوبي با بيان اينكه در كشورهاي توسعه نيافته نيم درصد درآمد توليد ناخالص ملي به پژوهش اختصاص مي يابد، بيان داشت: اين درحالياست كه در كشور هاي توسعه يافته اين رقم دو درصد است.

وي با بيان اينكه در سالهاي 91 و 92 سهم پژوهش در بودجه افزايش بسيار اندك و در بعضي مواقع نيز كاهش داشته است، تصريح كرد: سهم پژوهش در حوزه علوم و فناوري در سال گذشته 18.4 درصد بوده كه در سال 92 به 16.6 درصد كاهش يافته است.

وي با بيان اينكه بودجه مراكز و موسسات پژوهشي 19درصد كاهش داشته است، بيان كرد: طي اين سالها تحقيقا و پژوهش را در اولويت هاي بعدي قرار داده ايم.

عضو شوراي پژوهشي فرماندهي انتظامي خراسان جنوبي بيان داشت: اگر به توسعه پايدار مي انديشيم بايد پژوهش را مبنا و ملاك اصلي قرار دهيم.

مكانيكي با اشاره به اينگه اهداف از پيش برنامه ريزي شده خوب طراحي شده است، افزود: براي عملياتي شدن اين شاخص ها نياز به به تامين اعتبار است.

نگرش ها در حوزه پژوهش بايد اصلاح شود

سردبير فصلنامه دانش انتظامي خراسان جنوبي نيز در اين جلسه با بيان اينكه در حوزه پژوهش بايد نگرشها اصلاح شود؛ افزود: اين اصلاح نگرش‌ها و نگاه‌ها هم بايد از سوي مسئولان و هم از سوي پژوهشگران انجام شود.

احمد خامسان با بيان اينكه يك درصد اعتبارات دستگاه ها و سازمان ها به پژوهش بايد اختصاص يابد، بيان كرد: برخي مسئولان هزينه كردن در حوزه پژوهش را امري بيهوده مي دانند.

وي با بيان اينكه برخي هنوز انجام پژوهش را براي پر كردن بيلان كاري انجام مي دهند، تصريح كرد: پژوهش يك نياز اساسي براي توسعه و پيشرفت است.

اين پژوهشگر برتر حوزه انتظامي خراسان جنوبي با بيان اينكه به پژوهش بايد به عنوان يك ضرورت و نياز توجه كرد نه به عنوان يك كالاي لوكس گفت: بايد براي انجام پژوهش هاي كاربردي آسيب ها شناسايي، تنگناهاي سازمان شناسايي و فرآيندها اصلاح شود.

انجام 351 كار پژوهشي در حوزه پليس خراسان جنوبي

رئيس مركز تحقيقات كاربردي فرماندهي انتظامي خراسان جنوبي نيز در اين جلسه با بيان اينكه عنصر پژوهش به عنوان يك اصل بايد مورد توجه قرار گيرد، عنوان كرد: در سال جاري 20 پژوهشگر با دفتر تحقيقات كاربردي فرماندهي انتظامي استان همكاري دارند.

سرگرد علي اكبر حيدري با بيان اينكه 359 كار پژوهشي توسط اين دفتر اجرا شده است، بيان داشت: سه جلد كتاب توسط پژوهشگران و نخبگان اين دفتر از ابتداي امسال تاليف شده است.

وي به انتشار 12 مقاله علمي در حوزه پژوهش پليس در استان اشاره كرد و افزود: از ابتداي امسال تا كنون توسط دفتر تحقيقات كاربردي فرماندهي انتظامي استان از سه پايان نامه مرتبط حمايت شده است.

به گفته وي شش گردهمايي علمي ازابتداي امسال در حوزه پليس و نظم و امنيت در استان برگزار شده است.

در اين جلسه از پنج نفر پژوهشگر برتر در حوزه نيروي انتظامي تجليل شد

كد خبر: 2199143

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۸ - ۱۷:۰۰

پنجشنبه 28 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن