واضح آرشیو وب فارسی:مهر: همايش ملي "تغيير برنامه درسي دوره هاي تحصيلي آموزش و پرورش" در بيرجند برگزار مي شود
بيرجند – خبرگزاري مهر: مديركل آموزش و پرورش خراسان جنوبي از برگزاري دوازدهمين همايش سالانه انجمن مطالعات برنامه درسي ايران با عنوان"تغيير برنامه درسي دوره هاي تحصيلي آموزش و پرورش" در بيرجند خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، حميد رضا وردي صبح پنج شنبه در مراسم تجليل از پژوهشگران و معلمان پژوهنده برگزيده آموزش و پرورش خراسان جنوبي به محورهاي اين همايش اشاره كرد و افزود: محورهاي همايش تغيير در برنامه هاي درسي از نظرنظريه ها، الگوها، ارزش، فرهنگ، اسنادبالادستي، سند تحول بنيادين آموزش و پرورش، تربيت معلم، خلاقيت و جنبه هاي زيبا شناسي است.
وي فرهنگ و تغيير در برنامه هاي درسي، تحولات فناوري اطلاعات و ارتباطات و تغيير در برنامههاي درسي، روش شناسي تغيير در برنامههاي درسي، مطالعات ميان رشته اي و تغيير در برنامه هاي درسي و ... را از ديگر محورهاي اين همايش ذكر كرد.
به گفته وي اين همايش14 و 15 اسفندماه سال جاري در دانشگاه بيرجند برگزار مي شود.
وردي نحوه ارسال مقاله را از طريق پايگاه اينترنتي همايش اعلام كرد و افزود: مهلت ارسال چكيده تفصيلي 20 ديماه سال جاري خواهد بود.
وي در ادامه با اشاره به جايگاه علم دردين اسلام بيان داشت: با بررسي چهار جلد اصول كافي نشان مي دهد كه اولين باب از اصول كافي در مورد فضل علم و جايگاه علما و فقها است.
وي با بيان اينكه از صدر اسلام تاكنون تحقيق و پژوهش در بين دانشمندان اسلامي جايگاه خاص داشته است؛ عنوان كرد: دانشمندا دين اسلام سكان دار عرصه علم وتحقيق هستند و با نتايج درخشان خود به بشريت خدمت كردند.
مديركل آموزش و پرورش خراسان جنوبي در مورد رسيدن به مرتبه بالاي علمي در دنيا اشاره كرد و افزود: بايد به دانشمندان و علما توجه شود تا دغدغه هاي مالي مانع تحقيق و پژوهش آنان نشود.
وي ادامه داد: محققان بايد با شرايط باز پژوهش كنند و نتيجه يك پژوهش مي تواند مشكلاتي از مردم را حل كند كه ثروت هاي كلان نمي توانند.
وردي از اينكه آنطور كه بايد به نتايج پژوهش ها بها داده نمي شود اظهار تاسف كرد و اضافه داشت: پژوهش ها در گام اول به انجام مي رسد ولي در مراحل بعدي بدون حمايت مسئولين به نتيجه نهايي نمي رسد.
وي از تمامي مسئولين و كساني كه در اين امر دستي دارند خواست: هر چه بيشتر از اين طرحها و تحقيقات علمي حمايت شود تا شاهد استقلال هر چه بيشتر كشورمان باشيم.
وردي در مورد ويژگي بارز يك محقق بيان كرد: نگاه يك محقق به مسائل و پديدهاي محيط پيرامون از روي تفكر عميق و كنجكاوانه است.
مديركل آموزش و پرورش خراسان جنوبي با اشاره به اينكه يك پژوهشگر داراي روحيه خستگي ناپذيري است؛ گفت: يك محقق مسلما به راحتي به نتيجه مورد نظر نمي رسد بلكه شبانه روز در حال تفكر و تحقيق در مورد موضوع مورد نظر است.
كد خبر: 2198943
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۸ - ۱۲:۵۴
پنجشنبه 28 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]