تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به صداى قارى‏اى كه بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت مى‏كند گوش دهد، براى او...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870949877




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرماندار بيجار:نظام صنفي كشاورزي نيازمند بانك اطلاعاتي جامع است


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فرماندار بيجار:نظام صنفي كشاورزي نيازمند بانك اطلاعاتي جامع است
فرماندار بيجار با بيان اينكه نظام صنفي كشاورزان نيازمند بانك اطلاعاتي است تحقق اين مهم را منجر به اخذ تصميماتي صحيح در اين حيطه عنوان كرد.


به گزارش خبرگزاري فارس از بيجار، حمدالله كريمي پيش از ظهر امروز در جلسه كارگروه نظام صنفي كشاورزان شهرستان بيجار كه با حضور مدير سازمان تعاون روستايي، نماينده جهاد كشاورزي استان كردستان و مسئولان شهرستان در سالن جلسات شهداي گمنام فرمانداري برگزار شد بر توجه ويژه به نظام صنفي و استفاده از ظرفيت بخش خصوصي و تعاوني‌ها تأكيد كرد.

وي با اشاره به نامگذاري سال 92 توسط مقام معظم رهبري به سال حماسه سياسي و حماسه اقتصادي اظهار كرد: حوزه كشاورزي بخش عمده اقتصاد كشور تشكيل مي‌دهد و توجه ويژه به اين حوزه خطير و كارساز در امور اقتصادي انكارناپذير و ضروري است.

كريمي با بيان اينكه شهرستان بيجار يك پنجم مساحت استان كردستان را به خود اختصاص داده است، خاطرنشان كرد: شهرستان بيجار با بيش از 6 هزار كيلومتر مربع مساحت در بردارنده اراضي زير كشت بسياري است كه اين مهم منجر به تبديل بيجار به قطب كشاورزي در توليد گندم در منطقه شده است و لازم است براي حفظ و ارتقا اين موقعيت به كشاورزي شهرستان توجه ويژه شود.

فرماندار بيجار با تاكيد براينكه كشاورزان خود تعيين‌كننده جايگاه نظام صنفي هستند، گفت: اعضاي نظام صنفي با توجه به رسالتي كه عهده‌دار هستند با همراهي و تعامل، سازوكارهاي تدوين شده را ساماندهي و گام‌هاي نخستين را براي حل مشكلات و مسائل داخلي نظام صنفي پيشقدم باشند.

وي با بيان اينكه تعداد 331 نفر در نظام صنفي كشاورزان بيجار عضو هستند، گفت: تعداد اعضاي نظام صنفي كشاورزان طي پنج سال فعاليت اين تشكل و با گستردگي حوزه كشاورزي در شهرستان بسيار كم است كه اين امر نشان از ضعف كل مجموعه مسئولان شهرستان است كه و تلاش متوليان امر را مي‌طلبد.

وزارت جهاد كشاورزي سرمايه نظام صنفي

فرماندار بيجار وزارت كشاورزي را سرمايه‌اي براي نظام صنفي عنوان كرد و بر توجه به اين حوزه تأكيد كرد.

وي با بيان اينكه نظام صنفي كشاورزي نيازمند بانك اطلاعاتي جامع است گفت: با داشتن آمار و اطلاعات دقيق مديران و مسئولان در حيطه تصميمات در حوزه كشاورزي با مشكل مواجه نخواهند شد.

فرماندار بيجار با تاكيد بر اينكه دولت به خوبي پاسخگوي مطالبات كشاورزان نبوده است، گفت: بايد از ظرفيت‌هاي بخش خصوصي و تعاوني استفاده شود و با رعايت اصل 44 بايد از تصدي‌گري دولتي بكاهيم.

وي خاطرنشان كرد: بخشي از مشكلات كشاورزان در حيطه شهرستاني و استاني قابل حل است يك سري از مشكلات برجسته ديگر تنها با مساعدت‌هايي در سطح ملي قابل حل است.

كريمي در پايان با اشاره به اينكه آمار و اطلاعات دقيق رمز موفقيت مديران است، تصريح كرد: شهرستان‌ها نيازمند مراكز آماري هستند كه مديران و مسئولان با دردست داشتن آمار دقيق در حوزه‌هاي مختلف تصميمات ارزنده براي ارتقا وضعيت شهرستان و به طور كل استان اتخاذ كنند.

انتهاي پيام/79015/صا40

پنجشنبه 28 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن