واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 90 درصد بانك اطلاعاتي نخبگان كشور تهيه شده است
قزوين- خبرگزاري مهر: قائم مقام بنياد ملي نخبگان كشور گفت: به منظور تدوين سند راهبردي 90 درصد بانك اطلاعاتي نخبگان كشور جمع آوري و تهيه شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، سعيد سهراب پور عصر شنبه در مراسم تجليل از استعدادهاي برتر دانشگاه بين المللي امام خميني(ره) قزوين كه با حضور عبدالعلي آل بويه رئيس دانشگاه بين المللي(ره)، حجت الاسلام عابديني مسئول دفتر نهاد ولي فقيه در دانشگاه بين الملل قزوين در سالن شهداي گمنام اين دانشگاه برگزار شد اظهارداشت: بنياد ملي نخبگان در سال 84 به دستور مقام معظم رهبري فعاليت خود را آغاز كرد و در حال حاضر حدود 13 هزار نفر تحت پوشش بنياد ملي نخبگان قرار دارند.
وي افزود: از ميان حدود 13 هزار استعداد برتر و نخبه تحت پوشش بنياد، تنها 72 نفر در رديف گروه اساتيد و محققان برجسته قرار دارند و نخبه محسوب مي شوند و مابقي استعداد برترند.
سهراب پور تصريح كرد: نفرات برتر كنكورهاي سراسري، برگزيدگان المپيادهاي علمي دانش آموزي و دانشجويي، دانش آموختگان برتر آموزشي و پژوهشي،نفرات برتر جشنواره هاي مورد تائيد بنياد ملي نخبگان شامل خوارزمي، فارابي، رازي و شيخ بهايي، نفرات برتر مسابقات بين المللي قرآن، نخبگان هنري و اساتيد و محققان برجسته دانشگاه ها از جمله گروه هاي تحت پوشش بنياد ملي نخبگان هستند.
اين مسئول يادآورشد: البته مخترعان و نوآوران زيادي هم از طريق داوري در جشنواره هاي منطقه اي و ملي اختراعات بنياد ملي نخبگان تحت پوشش بنياد قرار مي گيرند.
وي، از تهيه سند راهبردي نخبگان هم خبر داد و گفت: براي تهيه اين سند بيش از يكسال تلاش شده تا به عنوان يكي از مطالبات رهبر مقام معظم انقلاب اسلامي است كه در سال گذشته ابلاغ شده اما هنوز اجرايي نشده و در چند روز آينده سند ملي نخبگان فعال مي شود.
اين مسئول با اشاره به آئيننامه بنياد ملي نخبگان مبني بر ارتباط با نخبگان خارج از كشور تصريح كرد: بر اساس آييننامهاي كه اخيرا به تصويب رسيده است، در صورتي كه نخبگان ايراني خارج از كشور از سوي دانشگاه و اساتيد دعوت شوند و اين افراد براي برگزاري كارگاه و سخنراني به كشور بيايند بنياد هزينه هاي سفر اين افراد را تقبل مي كند.
سهراب پور، در خصوص جزئيات اعطاي تسهيلات "شهيد تهراني مقدم" به شركتهاي دانش بنيان افزود: به منظور زمينه سازي همكاري موثر دانش آموختگان تحصيلات تكميلي مشمول ضوابط و مقررات بنياد ملي نخبگان با شركتهاي دانش بنيان، بنياد تسهيلاتي به شركتهاي دانش بنيان تحت عنوان "شهيد تهراني مقدم" اعطا مي كند.
قائم مقام بنياد ملي نخبگان افزود: اين تسهيلات در قالب ماده واحده تسهيلات شهيد تهراني مقدم در نظر گرفته شده و بر اساس آن شركتهاي دانش بنياني كه تحت پوشش بنياد ملي نخبگان هستند، در صورتي كه اقدام به جذب نخبگان كنند بنياد ملي نخبگان بخشي از حقوق اين افراد را پرداخت مي كند.
وي، لزوم حمايت و بهره گيري بيشتر از توان بالاي استعدادهاي برتر كشور را در سياستگذاري و تصميمگيريهاي ملي و استاني خواستار شد و ادامه داد: نخبگان از سرمايههاي مهم هر استان به شمار ميروند و بايد در آينده در خدمت توسعه و پيشرفت استان خود باشند.
سهراب پور خطاب به استعدادهاي برتر حاضر در همايش گفت: خداوند به شما استعدادي عطا كرده كه در برابر آن مسئوليت داريد لذا بايد ضمن تلاش در جهت كسب علم و دانش داشتههاي خود را نيز در اختيار مردم قرار دهيد.
اين مسئول در پايان دميدن روح اميد و اخلاق را لازمه رسيدن به موفقيت در ميان نخبگان دانست و گفت: اساتيد جوان بايد روح اميد، اخلاق، نشاط و خودباوري را در ميان نخبگان تقويت كنند تا آينده سازان نخبه كشور بتوانند با تعهد و تخصص و ابتكار و خلاقيت به توسعه علمي كشور كمك كنند.
در پايان اين مراسم از 650 استعداد برتر دانشگاه بين المللي امام خميني (ره) تجليل شد.
كد خبر: 2195481
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۳ - ۱۹:۱۷
شنبه 23 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]