تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هیچ ثروتی چون عقل و هیچ فقری چون جهل و هیچ میراثی چون ادب و هیچ پشتیبانی چون مشورت نخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829879076




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درآمد اندك مازندران از گردشگري


واضح آرشیو وب فارسی:ايران: درآمد اندك مازندران از گردشگري
ساري- حسين خاني
گردشگر در دوران اقامت خود در مازندران بي هيچ برنامه‌اي رها مي‌شود. تورهايي كه مسافران داخلي و خارجي را به ديار علويان مي‌آورند، گاه بعد از يكي دو روز جايي را نمي‌يابند تا به مسافر نشان دهند بي خود نيست كه ميراث فرهنگي و گردشگري مازندران را گرد سكون پاشيده‌اند. آثار باستاني اين استان كه يادگار اجداد و ارثيه مردم مهماندوست اين ديار از گذشتگان است، هر روز بيشتر تخريب مي‌شود و كسي در اين خصوص خود را ملزم به پاسخگويي نمي‌داند.

مازندران با همه قابليت‌هاي گردشگري و مناظر طبيعي كه در خود جاي داده، در بحث كسب درآمد از اين سرمايه هاي سرشار تاكنون سهم ناچيزي داشته كه بايستي موانع رشد اين استان در اين مقوله شناسايي و با كار كارشناسي رفع شود.
اين يك واقعيت است كه از زبان ربيع فلاح، استاندار مازندران مطرح شده كه اين استان با همه ظرفيت‌هاي گردشگري، فقط 2 مجموعه استاندارد در اين حوزه دارد. يعني در استاني كه از آن به عنوان سرسبزترين استان كشور ياد مي‌شود و نيمي از جمعيت كشور سالانه براي تفريح و فرار از خستگي و كار به دامان آن پناه مي‌برند، فقط مجموعه نمك آبرود و شهر سبز رامسر را به عنوان مراكز گردشگري دارد.
وضعيت سواحل 380 كيلومتري اين استان آنقدر نامطلوب است كه داد هر گردشگري را درآورده است. در صورتي كه وقتي گردشگران ميليوني از سر اجبار مازندران را براي گذراندن دوران فراغت خود برمي‌گزينند، چرا از اين رهگذر اين استان نبايد درآمدي بالا داشته باشد.
گردشگر در دوران اقامت خود در مازندران بي هيچ برنامه‌اي رها مي‌شود. تورهايي كه مسافران داخلي و خارجي را به ديار علويان مي‌آورند، گاه بعد از يكي دو روز جايي را نمي‌يابند تا به مسافر نشان دهند بي خود نيست كه ميراث فرهنگي و گردشگري مازندران را گرد سكون پاشيده‌اند. آثار باستاني اين استان كه يادگار اجداد و ارثيه مردم مهماندوست اين ديار از گذشتگان است، هر روز بيشتر تخريب مي‌شود و كسي در اين خصوص خود را ملزم به پاسخگويي نمي‌داند.
گردشگري راه توسعه و نجات مازندران
وقتي قاسم احمدي دبير مجمع نمايندگان مازندران، گردشگري را راه توسعه و نجات اين استان دانست، وقتي بر اساس آمارهاي ارائه شده از سوي وي درآمد 8 ماه گذشته مجموعه گردشگري نمك آبرود 17 ميليارد تومان برآورد مي‌شود، آيا شايسته است مازندران از اين تجارت پرسود سهمي نبرد؟
وي بر اين باور است كه مازندران در سال‌هاي گذشته فداي چند مقوله شد و زماني به بهانه كشاورزي بودن از صنعت بازماند. حالا بايد روي گردشگري مازندران كار شود و اگر توجه ويژه نكنيم، اين بخش نيز از دست مي‌رود زيرا گردشگري اين استان، سنتي است. در صورتي كه گردشگري مازندران تقويت شود، راه نجات اين منطقه هموار مي‌شود. چند روز قبل خبرگزاري‌ها از قرار گرفتن نام منطقه اربيل عراق در فهرست 20 مقصد گردشگري پيشنهادي نشريه نشنال جئوگرافي خبر دادند. اين اتفاق مهم مي‌تواند اقتصاد منطقه را به كلي دگرگون كند و اربيل را به جاده توسعه ببرد. برخوردهاي سليقه‌اي با داوطلبان سرمايه‌گذاري در مازندران و بي‌برنامگي بخش قابل توجهي از فعالان عرصه ميراث فرهنگي را فرا گرفته است. وضعيت نامطلوب گردشگري در اين استان صداي استاندار مازندران را هم درآورده است.
استفاده از بخش خصوصي براي سرمايه‌گذاري
استاندار مازندران تأكيد كرد: از مهم‌ترين اقدامات و برنامه‌هاي مهم ما استفاده از توان و ظرفيت بخش خصوصي براي سرمايه‌گذاري در اين استان است و در همين باره تاكنون با افراد و شركت‌هاي زيادي صحبت كرديم.
ربيع فلاح جلودار از تأسيس يك شركت بزرگ سرمايه‌گذاري با مشاركت مردم اين استان خبر داد و افزود: مطمئن هستم در آينده نزديك مازندراني توسعه يافته خواهيم داشت، چرا كه به مردم، رسانه‌ها و نخبگان و توانمندي‌هاي اين استان اعتقاد داريم.
اما صحبت‌هاي سيف‌الله فرزانه، مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مازندران هم در اين باره خواندني است. وي ضعف‌ها را قبول داشت و بيان كرد: در مازندران زيرساخت‌ها، استاني و مطالبات، ملي است بنابر اين از وضعيت موجود راضي نيستيم. از ابتداي سال تاكنون، 45 ميليون نفر گردشگر وارد اين استان شده‌اند كه نصف آنان اقامت كرده‌اند كه اين نشان مي‌دهد مازندران براي جذب گردشگر بيشتر بايد زيرساخت را آماده كند.
حل مشكل اشتغال با توجه وي‍‍ژه به گردشگري
اين مقام ارشد گردشگري مازندران تأكيد دارد كه اعتبارات تملك دارايي و ملي در اين بخش محدود است. اگر مي‌خواهيم مشكل اشتغال در اين استان حل شود، بايد توجه ويژه به اين بخش داشته باشيم. حداقل براي نگهداري و حفظ ميراث فرهنگي و بناهاي تاريخي كه از گذشته به يادگار مانده و هويت ملي ماست، بايد اعتبار تخصيص داده شود. چون از اهداف گردشگران بازديد از بناهاي تاريخي و ميراث فرهنگي و گردشگري و ظرفيت‌هاي صنايع دستي است. در گذشته صيادي، كشاورزي و صنايع دستي جزو مشاغل اين استان بود، اما هم اكنون خدمات گردشگري مي‌تواند محل اشتغال باشد.
فرزانه بر اين باور است كه سازمان‌هاي مختلف مانع ايجاد مي‌كنند. 3 بندر در اين استان داريم، اما كشتي تفريحي نداريم. سرمايه‌گذار براي سرمايه‌گذاري آمادگي دارد، اما مسئولان بنادر معتقدند درياي مازندران جان انسان را مي‌گيرد و مناسب اين كار نيست. آيا با اين وضعيت، كاري از دست ما بر مي‌آيد؟ از راه‌هاي معرفي اين استان در سطح ملي و بين‌المللي، بازاريابي و تبليغات است كه در اين خصوص كار زيادي انجام نشده است. شايد يكي از دلايل، كم‌كاري‌هاي آژانس‌هاي گردشگري باشد. البته بحث اعتباري هم هست. ما با محدوديت در بخش اعتبارات فرهنگي روبه‌رو هستيم. در واقع بعد از ادغام ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري رديف اعتبار تبليغاتي نداريم و آنچه كه هزينه مي‌شود، از فصل 7 اعتبارات است. در حالي كه ما يك سازمان فرهنگي هستيم، بنابراين اعتبارات فرهنگي ما بايد تقويت شود.
جذب گردشگران با برگزاري جشن‌ها و آيين‌هاي بومي
بنا به اظهارات مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري مازندران يكي از راه‌هايي كه درآمدزايي و جلب گردشگران را به دنبال خواهد داشت، برگزاري جشن‌ها و آيين‌هاي مرتبط و منحصر به مازندران است، اما در اين بخش، مقداري تقسيم كار بين استان‌ها اتفاق افتاد، بعضي موارد هم متولي برگزاري جايي غير از ميراث بود.
اداره كل ارشاد اسلامي مازندران، مسئول برگزاري جشنواره‌هاي مجسمه‌هاي شني بود كه چند سالي است آن را برگزار نمي‌كند. بعضي آيين‌ها در اين استان مثل ورف چال، 10 هزار بازديد كننده دارد كه تعدادي از آنان از ساير استان‌ها هستند.
وي درباره كارهايي كه به عنوان مدير سازمان گردشگري بايد انجام دهد اما به هر علت تاكنون امكان آن ايجاد نشده، از ساماندهي سواحل، اجرايي كردن ماده 63 قانون سواحل و راه‌اندازي اتوبوس دريايي نام برد. با همه اين اوصاف بايد پذيرفت كه حال گردشگري مازندران خوب نيست و اين از سهمي كه ساكنان مازندران هر سال از ورود 35 ميليون مسافر به اين استان مي‌برند قابل لمس است.

سرمايه‌گذاري ايتاليايي‌ها در تبريز

تبريز – خبرنگار ايران سرمايه‌گذاران ايتاليايي براي همكاري و سرمايه‌گذاري در بخش عمران و توسعه شهري و ديگر بخش‌هاي تجاري، صنعتي و اقتصادي شهر تبريز اعلام آمادگي كردند.
گروهي از سرمايه گذاران ايتاليايي كه براي بررسي و ارزيابي راه‌هاي همكاري و سرمايه‌گذاري مشترك در تبريز وارد كشور شده‌اند، در ديدار با شهردار اين شهر از علاقه‌مندي خود براي سرمايه‌گذاري در حوزه‌ها و بخش‌هاي پيشنهادي و مورد نياز مديريت شهري تبريز خبر دادند.
صادق نجفي، شهردار تبريز در اين ديدار با اشاره به قدمت تجارت، صنعت، بازرگاني و مدنيت در شهر تبريز، از اين شهر به عنوان يكي از شناخته شده‌ترين و مهم‌ترين شهرهاي ايران در تاريخ ياد كرد.
وي با استقبال از پيشنهاد هيأت ايتاليايي مبني بر آمادگي آنان براي سرمايه‌گذاري در تبريز، از حمايت همه جانبه مسئولان شهري و اين استان از سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در طرح‌هاي عمراني خدماتي خبر داد و گفت: تضمين اصل و سود سرمايه‌گذاري و در كنار آن ارائه تسهيلات حداكثري به سرمايه گذاران و اعطاي تسهيلات ويژه از جمله امتيازات سرمايه‌گذاري در تبريز و آذربايجان شرقي است و مديريت شهري ازهرگونه سرمايه‌گذاري كه منشأ تحولات زيربنايي در اين شهر باشد، استقبال و حمايت مي‌كند.
هيأت سرمايه گذاران ايتاليايي مركب از صاحبان سرمايه، مديران صنايع، بانك‌ها و نمايندگان شركت‌هاي تجاري و اقتصادي بزرگ، در ديدار با شهردار تبريز راهكارهاي تسهيل و تسريع امر سرمايه‌گذاري در تبريز را بررسي كردند.

پنجشنبه 28 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايران]
[مشاهده در: www.iran-newspaper.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن