تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هر کـس به رزق و روزى کم از خدا راضى باشد، خداوند از عمل کم او راض...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803288679




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خرازي: ايران رتبه سوم علوم شناختي خاورميانه را به خود اختصاص داد


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: خرازي: ايران رتبه سوم علوم شناختي خاورميانه را به خود اختصاص داد


به گزارش ايرنا، خرازي روز چهارشنبه در دومين كنگره علوم اعصاب پايه كه در مركز همايش‌هاي رازي دانشگاه علوم پزشكي برگزار شد، اظهار داشت: علوم و فناوري هاي شناختي يك حوزه جديدي است كه با ساير رشته‌هاي نوين همچون نانوتكنولوژي و بايوتكنولوژي در مجموع همگرايي را با عنوان NBIC تشكيل داده اند.

وي افزود: انديشمندان اميدوارند تا اين مجموعه در قرن كنوني تحولات چشمگيري را در زندگي بشر به وجود آورند.

رييس ستاد علوم شناختي كشور يادآور شد: علوم شناختي يك علم جديد است و هم اكنون در دنياي معاصر تلاش هاي فراواني براي توسعه اين حوزه انجام مي شود.

خرازي به تعامل دانشمندان براي كشف مسايل جديد در اين حوزه اشاره كرد و يادآور شد: توسعه فناوري هاي كاربردي در دستور كار انديشمندان قرار دارد و اميد است علوم شناختي سبب تقويت رفاه و سلامتي بشر شود.

وي با بيان اين كه توسعه علوم شناختي سبب تقويت روابط انساني و تغيير در سياست هاي اجتماعي مي شود، گفت: مغز ارزشمندترين هديه الهي است و اگر بتوانيم از چگونگي كار آن شناخت دقيقي كسب كنيم، به طور حتم سبب شناخت بهتر انسان ها خواهد شد.

رييس ستاد علوم شناختي كشور ادامه داد: بر همين اساس هم اكنون همكاري هاي جدي و مستمري بين دانشمندان علوم اعصاب با ساير علوم همچون زيست شناسي، مهندسي، رياضيات، آمار، فلسفه براي شناخت كاركردهاي مطلوب تر انسان انجام مي شود.

خرازي خاطرنشان كرد: هم اكنون رقابت هاي شديدي براي دستيابي به علم شناختي در كشورهاي مختلف وجود دارد و سرمايه گذاري‌هاي كلاني براي توسعه ابزارهاي تحقيقاتي در راستاي رفع مشكلات افراد و جامعه صورت مي‌گيرد.

وي تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران در رتبه بندي كشورهاي مختلف در حوزه علوم شناختي بر اساس شاخصه SJR در رتبه 38 قرار دارد.

وزير امور خارجه سابق ايران ادامه داد: هر چند كه اين رقم براي كشور مناسب نيست اما بايد پذيرفت كه انديشمندان ما هم اكنون در آغاز راه در اين حوزه هستند و نيازمند كار و تلاش بيشتر هستيم.

خرازي افزود: هم اكنون چند پروژه در دنياي كنوني براي توسعه علوم شناختي آغاز شده است كه از جمله آنها مي توان به BRAIN ايالات متحده آمريكا اشاره كرد.

وي گفت: ترسيم نقشه مدارهاي مفز انسان، اندازه گيري الگوهاي فعاليت متغير الكترونيكي و استفاده از سامانه‌ها و مدل‌هاي تجربي از جمله برنامه هاي اين پروژه آمريكايي است.

وي يادآور شد: همچنين در اروپا نيز برنامه HUMAN BRAIN آغاز شده كه از جمله اهداف آن پايه گذاري تحقيقات جديد مغز مبني بر اطلاعات و ارتباطات و توسعه فناوري هاي محاسباتي جديد مبني بر مغز را مي‌توان نام برد.

خرازي با بيان اين كه ايران رتبه سوم خاورميانه را درموقعيت علوم و فناوري هاي شناختي دارا است، اظهارداشت: مي توان با كمي همت اين رتبه را افزايش داد و بر همين اساس نيز سند راهبردي توسعه علوم و فناوري هاي شناختي طي دو سال گذشته به تصويب رسيده است.

وي يادآور شد: همچنين اين حوزه اولويت نخست نقشه جامع علمي كشور بوده و براي تقويت آن ستاد توسعه علوم و فناوري‌هاي شناختي و ايجاد برنامه هاي درسي در دانشگاه‌هاي مختلف در نظر گرفته شده است.

تركيه و رژيم اشغالگر قدس دررده‌هاي اول و دوم قرار دارند.

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن