واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فرماندار بيجار:سهم شهرستان بيجار از كتابخانههاي استان مناسب نيست
فرماندار بيجار گفت: سهم اين شهرستان از كل فضاي كتابخانهاي در استان كردستان مطلوب نيست و با آمار اعضاي فعال كتابخانههاي بيجار متناسب نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس از بيجار، حمدالله كريمي شامگاه امروز در جلسه كارگروه شوراي كتابخانههاي عمومي شهرستان بيجار كه در سالن جلسات شهداي گمنام فرمانداري برگزار شد بر تلاش مضاعف در بحث كتاب و كتابخواني و ترويج اين مهم ميان جوانان و تمامي اقشار جامه تأكيد كرد.
وي با بيان اينكه وظيفه مضاعف مسئولان در ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني بيبديل است گفت: مسئولان با تعامل و همراهي با نهاد كتابخانهها ميتوانند موجبات وسعت حوزه كتاب و كتابخواني را فراهم سازند.
كريمي با بيان اينكه تفكر ما اسلامي و اولين معجزه پيامبر نيز كتاب و تمامي زندگي ما بر پايه آن كتاب الهي است، گفت: ترويج فرهنگ كتاب و كتابخواني از جمله وظايف مسئولان در نظام اسلامي است.
وي با اشاره به تاكيد مقام معظم رهبري مبني بر ترويج و توسعه مطالعه و كتابخواني، خواستار نشر علم آگاهي در ميان تمام آحاد جامعه شد.
كريمي با بيان اينكه جوانان ما از هر سو مورد هجمههاي فرهنگي دشمنان قرار گرفتهاند گفت: دشمن برنامههاي مختلفي در حوزههاي اخلاقي و فرهنگي و اعتقادي دارد و دشمنان براي تمامي جوانان و اوقات فراغت آنها برنامههاي ويژهاي را تدارك ديده است و ترويج فرهنگ كتابخواني ميتواند سدي در برابر هجمههاي دشمنان باشد.
فرماندار بيجار افزود: ما در مقابل برنامههاي دشمنان آنگونه كه شايسته است كار نكردهايم و لازم است تمامي توان خود را در اين راستا به كار گيريم و يكي از اين كارها نهادينه كردن فرهنگ كتاب و كتابخواني است.
وي با بيان اينكه كتابخواني و ترويج اين مهم از نيازهاي اساسي جامعه كنوني است، بر لزوم نهادينه كردن اين فرهنگ مطلوب در جامعه تأكيد كرد.
كريمي با انتقاد از عملكرد ضعيف شبكههاي اجتماعي داخلي بيان كرد: متأسفانه عملكرد اين شبكهها موجب ترغيب جوانان و استفاده آنها از شبكههاي اجتماعي غربي شده كه اين منجر به ترويج فرهنگ غرب خواهد شد.
وي با بيان اينك در سطح كشور با توجه به اسناد از جمله سند چشمانداز 20 ساله و ديگر اسناد معتقد به پيشرفت و توسعه هستيم گفت: بايد زمينههاي رشد اجتماعي و فرهنگي را براي محقق ساختن اين امر فراهم سازيم.
وي با بيان اينكه نيروي انساني عامل حياتي و حساس در بحث توسعه پايدار است گفت: اين نيروي انساني اگر در مسير مطالعه و كتاب قرار گيرد قطعا كارايي و كارآمدي آن بيشتر خواهد بود.
* بيتوجهي كتابخانهها به فضاي مجازي
فرماندار بيجار در ادامه گفت: هم اكنون براي هر 100 نفر 108 سانتيمتر فضاي مطالعه وجود دارد گفت: بر اساس سند چشمانداز براي هر فرد بايد 8 متر فضاي مطالعه ايجاد كنيم.
فرماندار بيجار گفت: 3 هزار و 189 نفر عضو فعال كتابخانههاي عمومي بيجار هستند كه فضايي با متراژ 2 هزار و 345 متر فضاي مناسبي براي مطالعه اين افراد نيست.
كريمي تصريح كرد: تمامي دستگاههاي اجرايي از جمله شهرداري، آموزش و پرورش و فرمانداري و ديگر دستگاهها بايد به كتابخانه و ارشاد اسلامي كمك كنند.
وي با بيان اين كه دين مبين اسلام به كتاب به عنوان نماد آگاهي و علم و دانش در راستاي آگاهسازي جامعه مينگرد افزود: بر اين اساس ركن و بنيان اصلي حيات اسلام بر آگاهي استوار است و هر قدر تعداد فرهيختگان و آگاهان در جامعه اسلامي افزايش يابد به همان اندازه ميزان پايبندي نسبت به دين بالا ميرود.
فرماندار بيجار در پايان افزايش فضاي كتابخواني را حركتي بزرگ براي توسعه و تحول فرهنگي عنوان كرد.
انتهاي پيام/79015/ك40
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]