واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون برنامهريزي استانداري مركزي:تحقيق و پژوهش را بايد از دوران ابتدايي بين دانشآموزان نهادينه كرد
معاون برنامهريزي استاندار مركزي با اشاره به اينكه تحقيق و پژوهش را بايد از دوران ابتدايي در بين دانشآموزان نهادينه كرد، گفت: توجه به تحقيق و پژوهش در آموزش و پرورش مسئله بسيار مهمي است كه بايد مورد اهتمام ويژه مسئولان قرار گيرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از اراك، محمدرضا عاشوري ظهر امروز در جلسه شوراي آموزش و پرورش استان مركزي با اشاره به اينكه اساسيترين بستر براي تحقيق و پژوهش مدارس و مراكز آموزشي است، اظهار داشت: آموزش و پرورش ظرفيت بسيار بالايي در امر تحقيق و پژوهش دارد كه بايد از ظرفيتهاي موجود در اين بخش نهايت بهره را برد.
وي تصريح كرد: آموزش و پرورش بايد فرهنگ تحقيق و پژوهش را از دوران ابتدايي در بين دانشآموزان نهادينه كند تا آنها در آينده بتوانند محققان و پژوهشگران موفقي در اين حوزه باشند.
معاون برنامهريزي استانداري مركزي با بيان اينكه مسئولان بايد دانشآموزان را از مقاطع مختلف تحصيلي با تحقيق و پژوهش آشنا كرده و بسترهاي لازم را براي تحقيق و پژوهش آنان فراهم سازند، تصريح كرد: نهادينهسازي تحقيق و پژوهش امري ضروري و بسيار مهم است كه بايد از مدارس به آن پرداخته شود.
عاشوري با تاكيد بر اينكه پژوهش و تحقيق بايد سرلوحه تمام امور در مراكز علمي استان قرار گيرد، خاطرنشان ساخت: تحقيق، پژوهش و مطالعه زيربناي توسعه پيشرفت و رشد اجتماعي است كه خوشبختانه آموزش و پرورش، دانشجويان و اساتيد توجه ويژهاي به امر پژوهش دارند.
وي بيان كرد: پژوهش و تحقيق در علم از اهميت بسيار بالايي برخوردار است و بايد اساتيد، دانشجويان و دانشآموزان به اين مهم توجه ويژهاي داشته باشند.
معاون برنامهريزي استانداري مركزي با تاكيد بر اينكه پژوهش نقش بسيار موثري در توسعه كشور دارد، خاطرنشان ساخت: به تناسب رشد و توسعه جامعه، مشكلات نيز افزايش مييابد كه ميتوان اين مشكلات را از طريق پرداختن به پژوهش حل و فصل كرد.
عاشوري با بيان اينكه توجه به امر پژوهش در ابتداي انجام هر كار و اقدامي موجب شناسايي مشكلات و چالشها خواهد شد، تاكيد كرد: بايد قبل از اقدام هر كاري به تحقيق و پژوهش بر اساس نياز توجه كرد و به صورت جدي به آن پرداخت.
وي با اشاره به اقدامات مثبت انجام شده در آموزش و پرورش در اين حوزه اظهار داشت: طي سالهاي گذشته اقدامات خوبي در بخش تحقيق و پژوهش صورت گرفته كه تقويت اين اقدامات و انجام كارهاي پژوهشي امري ضروري است.
مديركل نوسازي، توسعه و تجهيز مدارس استان مركزي نيز گفت: در حال حاضر يك هزار و 200 مدرسه از بخاري گازي استفاده ميكنند كه جايگزيني اين بخاريها با سيستمهاي پكيج، رادياتور و هواساز در دست اقدام است.
محمد صادق قائمي افزود: تاكنون طرح جايگزيني بخاريهاي تابشي به جاي بخاريهاي نفتي كاربراتوري در 193 مدرسه به اجرا در آمده است.
انتهاي پيام/87007/ب۳۰
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]