تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بار خدايا! حسن و حسين را دوست بدار و دوستداران آن دو را نيز دوست بدار.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832610161




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مظلوميت پژوهش در هفته اي كه به نامش بود/ وقتي بودجه پژوهشي به جيب كارمندان مي رود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مظلوميت پژوهش در هفته اي كه به نامش بود/ وقتي بودجه پژوهشي به جيب كارمندان مي رود
خرم آباد - خبرگزاري مهر: مراسم تجليل از پژوهشگران برتر لرستان مجال طرح برخي انتقادات و درد دلها در اين بخش بود تا برآيند انتقادات حكايت از مظلوميت پژوهش باشد آن هم در هفته اي كه به نامش زده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم تجليل از از پژوهشگران برتر لرستان با دردلهايي گره خورد كه به نظر مي رسد حوه پژوهش استان را تحت تاثير منفي قرار داده و انگيزه پژوهشگران را كمرنگ كرده است.

استقبال كمرنگ دستگاههاي اجرايي از نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي لرستان، عدم همكاري دستگاههاي متولي امر از جمله صدا و سيما در فضاسازي و برنامه سازي پيرامون اين هفته و حتي كم توجهي مديران دستگاههاي اجرايي براي اعزام نماينده به مراسم تجليل از پژوهشگران برتر مواردي بود كه موجب كم رونق شدن برنامه هاي هفته پژوهش در استان شد.

از سوي ديگر گلايه هاي پژوهشگران از دستگاههاي اجرايي در واگذاري طرح هاي پژوهشي به محققان بومي استان و تخصيص سهم اعتباري پژوهش از ديگر مواردي بود كه در اين جلسه مطرح شد.

طرح هايي كه با واسطه به دست پژوهشگران لرستاني مي رسد

رئيس دانشگاه لرستان كه نخستين سخنران اين برنامه بود در گلايه اي به خروج طرح هاي پژوهشي از استان اشاره كرد و گفت: اين امر در حالي رخ مي دهد كه ظرفيت انجام اين طرح هاي پژوهشي در لرستان وجود دارد.

حسن زمانيان به قابليتهاي دانشگاهها و مراكز آموزش عالي لرستان براي انجام پروژه هاي پژوهشي اشاره كرد و بيان داشت: در حالي طرح هاي پژوهشي استان به مراكز علمي و تحقيقاتي خارج از استان واگذار مي شود كه آنها به دليل عدم تخصص كار را به صورت واسطه اي به اساتيد يا دانشگاههاي داخل استان براي انجام ارجاع مي دهند!

وي با بيان اينكه طبق قانون بودجه بايد بين يك تا سه درصد اعتبارات دستگاهها به حوزه پژوهش اختصاص پيدا كند، عنوان كرد: ما آمادگي لازم را در ابعاد مختلف داريم كه نياز پژوهشي دستگاههاي استان را رفع كنيم به شرطي كه دستگاهها براي انجام كارهاي پژوهشي خود به ما مراجعه كنند.

زمانيان از استاندار لرستان خواست كه به دستگاههاي اجرايي تكليف كنند كه طرح ها و فعاليتهاي پژوهشي خود را از طريق مراكز علمي و آموزشي استان انجام دهند.

دو هفته است كه از صدا و سيما خواهش مي كنيم

فرهاد نامداري معاون پژوهش و فناوري دانشگاه لرستان نيز در اين مراسم با اشاره به فعاليت سه كميته اجرايي، اطلاع رساني و ارزيابي در قالب ستاد برگزاري هفته پژوهش در استان عنوان كرد: ارزيابي فعاليتهاي مربوط به اين كميته ها در دستور كار قرار دارد.

وي عنوان كرد: اين در حاليست كه مطابق ارزيابي اوليه ضعيف ترين كميته ما در طول برگزاري هفته پژوهش كميته اطلاع رساني بود كه بايد در اين هفته فضاي استان را پژوهشي مي كرد.

نامداري ادامه داد: دو هفته است كه ما از صدا و سيما خواهش مي كنيم كه در حوزه پژوهش برنامه سازي كند ولي متاسفانه اين موضوع و برنامه هاي اين هفته ديده نشد.

وي با بيان اينكه علي رغم همه پيگيريها فعاليتي در اين زمينه صورت نگرفت، افزود: همچنين اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز كمكي در رابطه با فعاليتهاي تبليغي و اطلاع رساني در اين هفته انجام نداد.

دستگاههايي كه دانشگاه را قابل ندانستند!

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه لرستان با بيان اينكه در جريان برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي استان ما براي 18 دستگاه دعوت نامه ارسال كرده بوديم و آنها نيز درخواست غرفه داده بودند، افزود: ولي متاسفانه ما شاهد بوديم كه تنها 10 غرفه ما پر شد.

نامداري با بيان اينكه براي پژوهشي كردن دانشگاههاي استان برگزاري كارگاههاي آموزشي تخصصي در دستور كار قرار گرفت، افزود: در اين راستا چهار كارگاه آموزشي با همكاري دانشگاههاي استان برگزار شد.

وي با بيان اينكه هر دانشگاه نيز به فراخور رشته هاي خود كارگاههاي تخصصي را برگزار كرد، افزود: در برگزاري نمايشگاه هفته پژوهش نيز بسياري از دستگاهها متاسفانه گويا دانشگاه را قابل ندانستند كه در اين نمايشگاه حضور پيدا كنند و يا شايد فكر كردند كه بايد دستاوردهاي پژوهشي خود را در جايي غير از دانشگاه بايد به نمايش بگذارند.

عدم اعزام نماينده دستگاهها به مراسم تجليل از پژوهشگران

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه لرستان با اشاره به مشكلات پيش روي پژوهش در استان اظهار داشت: متاسفانه در جلسه امروز تجليل از پژوهشگران برتر شاهد بوديم كه نمايندگان بسياري از دستگاهها اجرايي استان علي رغم دعوت در جلسه صورت نداشتند.

فرهاد نامداري با بيان اينكه متاسفانه برخي دستگاههاي اجرايي و مديران به پژوهش به عنوان يك منبع ارتزاق فكر مي كنند، عنوان كرد: اين در حاليست كه پژوهش يك منبع كوتاه مدت براي ارتزاق دستگاهها نيست بلكه پژوهش مي تواند در بلندمدت آينده دستگاهها را تحت تاثير قرار دهند.

وقتي طرح هاي پژوهشي به كارمندان سپرده مي شود

وي با اشاره به واگذاري طرح هاي پژوهشي به افراد غيرمتخصص عنوان كرد: در برخي موارد ما شاهد هستيم كه در برخي دستگاهها به دليل كم بودن حقوق بعضي كارمندان طرح هاي پژوهشي به آنها واگذار مي شود تا حقوقشان افزايش يابد.

نامداري اين مشكل را ناشي از ترجيح دادن منافع فردي در سازمانها و دستگاهها به منافع بلندمدت سازمان دانست و بيان داشت: خروجي اين گونه عملكردها و فعاليتها نمي تواند منجر به توسعه استان شود.

وي با تاكيد بر اينكه پژوهشگران نبايد مديون دستگاهها باشند افزود: همچنين در قالب قراردادهاي يك تا سه درصد سهم پژوهش در بودجه دستگاهها به دنبال اين بوديم كه تا با همكاري پژوهشگران دانشگاههاي استان نيازهاي پژوهشي دستگاهها را رفع كنيم كه متاسفانه اينگونه نشد.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه لرستان ادامه داد: در اين زمينه ما شاهد هستيم كه برخي دستگاهها كه بيشترين اعتبارات را نيز دارند انجام طرح هاي پژوهشي خود را به مراكزي خارج از استان دادند كه در اين زمينه تخصصي نداشت.

نامداري با بيان اينكه "درددل ها" در اين حوزه از سوي پژوهشگران زياد است، از استاندار لرستان به عنوان مديريت ارشد اجرايي استان خواست براي رفع اين موانع به كمك پژوهشگران بيايد.

استاندار لرستان: گلايه هاي مطرح شده به حق بود/ اهميت كارگروه پژوهش به اندازه شوراي برنامه ريزي

استاندار لرستان نيز در واكنش به انتقادات مطرح شده اظهار داشت: گلايه هاي مطرح شده از سوي پژوهشگران از برخي دستگاههاي اجرايي استان گلايه هاي به حقي بود كه مورد پيگيري قرار خواهد گرفت.

هوشنگ بازوند با تاكيد بر ضرورت اهميت دادن به حوزه پژوهش در لرستان بيان داشت: اهميت كارگروه پژوهش و فناوري در استان نبايد كمتر از شوراي برنامه ريزي و شوراي اداري استان باشد.

وي از دستگاههاي مختلف خواست توجه جدي تري به پژوهش داشته باشند و بيان داشت: اين تاكيد به خاطر اين است كه پژوهش مي تواند موانع پيش روي توسعه در استان را رفع كند.

بازوند با تاكيد بر ضرورت حمايت جدي از شركت هاي دانش بنيان و پژوهشگران در استان عنوان كرد: همچنين در بحث اختصاص بودجه پژوهشي و حمايت ها بايد توجه شود كه اين اعتبار در اختيار پژوهشگران واقعي قرار گيرد.

استاندار لرستان با تاكيد بر اينكه از مديران دستگاههاي اجرايي مي خواهيم كه پژوهش را در اولويت كاري خود قرار دهند، يادآور شد: همچنين در طرف مقابل از پژوهشگران نيز انتظاراتي داريم كه در مهندسي اجتماعي جامعه نقش ايفا كنند.

بازوند با تاكيد بر اينكه موانع توسعه را بايد پژوهشگران شناسايي و برطرف كنند، افزود: همچنين پژوهشگران بايد در استان حرفهاي جديدي داشته باشند چرا كه سخنان كهنه دردي دوا نمي كند.

كد خبر: 2198496

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۷ - ۱۵:۳۶

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن