تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر شما باد رجوع به كتاب خدا (قرآن) ... كسى كه به آن عمل كند از همه پيشى مى گيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829962006




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئيات مصوبه جمع‌آوري آب باران


واضح آرشیو وب فارسی:الف: جزئيات مصوبه جمع‌آوري آب باران
۶۰ نفر از نمايندگان طرحي را در مجلس به تصويب رساندند كه از طريق آن امكان جمع آوري آب باران به منظور استفاده هاي شرب، كشاورزي و صنعت امكانپذير مي شود؛ اما قائم مقام وزير نيرو معتقد است اين موضوع تنها در برخي نقاط كشور از جمله شمال ايران به دليل حجم بارندگي مناسب و با در نظر گرفتن شرط اقتصادي قابل انجام است و در كوير ايجاد چنين سازه هايي، غيراقتصادي است.

به گزارش مهر، به تازگي طرحي در مجلس مطرح و به تصويب رسيد كه بر اساس آن ظرفيت جديدي براي تامين آب شرب، صنعت و كشاورزي در كشور ايجاد خواهد شد. ۶۰ نماينده مجلس در ماه هاي گذشته با تهيه پيشنهادي تحت عنوان طرح ملي جمع آوري آب باران براي استفاده هاي شرب، فضاي سبز شهرها، صنعت و كشاورزي كه حالا ديگر به مصوبه تبديل شده است، ايجاد ظرفيت جديدي براي تامين آب كشور را دنبال كردند.

در قالب اين طرح وزارت نيرو موظف مي شود ۵ درصد از اعتبارات عمراني خود را به جمع آوري آب باران براي شرب اختصاص دهد. در تبصره ۱ اين مصوبه آمده است: شهرداري ها مي توانند مناطقي از شهر كه قابليت جمع آوري آب باران دارد را براي تامين آب شرب و آب مورد نياز فضاي سبز، پروژه هاي مناسبي اجرا نمايند.

۵۰ درصد از هزينه هاي اين پروژه ها از طريق بودجه هاي مرتبط در بودجه هاي ساليانه تامين مي شود كه در واقع از رديف هاي مرتبط با اين نوع پروژه هاي در بودجه هاي ساليانه خواهد بود. همچنين در تبصره ۲ مطرح شده، پروژه هاي تامين آب صنايع و كشاورزي مورد تاييد دستگاه هاي ذيربط كه توسط بخش خصوصي اجرا مي شود از ۳۰ درصد تسهيلات بلاعوض دولت كه در تبصره هاي بودجه هاي ساليانه مرتبط آمده است برخوردار مي شوند.

در قالب تبصره ۳ اين مصوبه پيشنهاد شده است: جهت تشويق براي اجراي پروژه هاي جمع آوري آب باران، اين پروژه ها از پرداخت ماليات معاف هستند. در تبصره ۴ مصوبه آمده است: وزارت نيرو موظف است در قبال بستن چاه هاي كشاورزي، مجوز احداث پروژه هاي جمع آوري آب باران با كمك بلاعوض ۵۰ درصد هزينه هاي جمع آوري آب باران را صادر كند.

كميسيون انرژي مجلس اعلام كرده است: براساس اين طرح، آبي كه از طريق سيلاب و باران جاري مي‌شوند تصفيه شده و در صنايع، مصارف خانگي و آب شرب مورد استفاده قرار مي‌گيرند. ستار محمودي درباره مصوبه جمع آوري آب باران براي مصارف شرب، صنعت و كشاورزي گفت: طرح هاي جمع آوري آب باران در كشورهاي با ظرفيت بارندگي بالا از طريق استفاده از ظرفيت ساختمان ها براي مصارف غيرشرب مورد استفاده قرار مي گيرد.

قائم مقام وزير نيرو اظهارداشت: با توجه به اينكه در ايران ميزان بارندگي ساليانه تنها ۲۵۰ ميليمتر است، در برخي از مناطق از جمله شمال ايران مي توان به شرط اقتصادي بودن طرح جمع آوري آب باران را دنبال كرد. محمودي خاطرنشان كرد: البته در كوير ميزان بارندگي ساليانه فقط ۸۰ ميليمتر است و در اينگونه مناطق ايجاد سازه جديد، اقتصادي نيست.

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن