واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: آذربايجانغربي رنگين كماني از اقوام و اديان مختلف است
استاندار آذربايجانغربي، گفت: آذربايجانغربي رنگين كماني از اقوام و اديان مختلف است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه آذربايجانغربي،"قربانعلي سعادت" در ديدار با مسوولان فرهنگي و اقليتهاي مذهبي، افزود: در آذربايجانغربي پيروان اديان و اقوام مختلف با زندگي مسالمتآميز در كنار همديگر ميتوانند الگو و نمونه براي جوامع ديگر بشري باشند.
سعادت افزود: اقليتهاي مذهبي نيز در كنار اقشار مختلف جامعه در دفاع از كشور سهيم هستند و هر كس به اندازه توان خود در صحنههاي دفاع از كيان نظام مقدس اسلامي و در صحنههاي پشتيباني از اين نظام مقدس حضور يافته و به وظيفه ايراني بودن خود عمل كردهاند.
مقام عالي استان در ادامه با بيان اينكه بعد از انقلاب اسلامي، امام راحل نظامي را به يادگار گذاشتند كه در آن سرنوشت كشور به دست خود ملت تغيير ميكند، افزود: همه ما چه اقليتهاي مذهبي و چه اقشار مختلف جامعه براي ساخت و ساز و سازندگي استان تلاش كردهايم چرا كه همه ايراني هستيم و از اين پس نيز براي ترقي و تعالي استان تلاش خواهيم كرد.
وي نظام جمهوري اسلامي را به آب جاري تشبيه كرد كه همواره جاري است و مشكلات و برخي مسائل و حركات خللي در حركت و خاصيت پاكر اين آب و اين نظام نخواهد داشت و همواره در مسير خود پيش خواهد رفت.
استاندار آذربايجانغربي به فعاليتهاي جريانها و گروههاي سياسي اشاره كرد و گفت: جامعه ما هم نميتواند بدون جريان سياسي باشد و ما معتقديم كه جريانها و گروههاي سياسي نيز ميتوانند افكار و انديشههاي خود را در چارچوب قوانين كشور بيان كنند.
همچنين استاندار آذربايجانغربي در دومين نشست مشترك همافزايي و همانديشي با نمايندگان مردم استان در خانه ملت، گفت: براي اجراي منويات و تحقق آرمانها و شعارهاي دولت تدبير و اميد نيازمند بسترسازي هستيم.
سعادت، افزود: از همدلي و احساس مسووليت نمايندگان استان در جهت توسعه استان تشكر ميكنم، مشكلات جامعه بايد دغدغه نمايندگان باشد.
وي بر پيگيري مجدانه و اجراي شعارها و تأكيدات دكتر حسن روحاني رياست محترم جمهوري تأكيد كرد و گفت: لازم است نمايندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي براي اجراي خواستهها و مطالبات مردم استان، زمينههاي لازم را فراهم كنند.
مقام عالي استان با تشريح رويكرد مديريت ارشد استان در انتخاب مديران استاني، اظهار كرد: رويكرد مديريت عالي استان براي مسووليت سپاري به مديران در پستهاي مديريتي و اجرايي استان، بهرهگيري از توان، انگيزه و تخصص نيروهاي جوان است كه در كنار آن از تجربه و توان نيروهاي توانمند بازنشسته و پيشكسوتان حوزههاي مختلف در قالب شوراي راهبردي بهرهمند خواهيم شد.
به گزارش ايسنا، بررسي مشكلات زيرساختي و مديريت منابع انساني و مديريتي استان و بحث و تبادل نظر در راستاي راهكارهاي تحقق حماسه اقتصادي در استان از ديگر اهداف برگزاري اين نشست بود.
در اين جلسه، نمايندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي، برخي از مهترين مسائل و مشكلات استان را در حوزه انتخابيه خود مطرح كردند و بر حمايت، همكاري و مساعدت براي تحقق اهداف و برنامههاي دولت تدبير و اميد و سياستهاي استاندار آذربايجانغربي در استان تأكيد كردند.
آسيب شناسي و بازنگري در خصوص نقاط ضعف و قوت مديريت استان در بخشهاي مختلف، عدم مقبوليت وضعيت موجود در استان، ضرورت تحول اساسي در استان با همدلي و همكاري مجمع نمايندگان استان با استاندار آذربايجانغربي و توجه به رفع مشكل توسعه نامتوازن استان بر اساس شاخصهاي اعلام شده از سوي دولت، از عمدهترين مسائل و نكات مطروحه نمايندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي در اين جلسه بود.
همچنين نمايندگان مردم استان در مجلس شوراي اسلامي بر لزوم تعريفساز و كاري توانمند براي تعامل و پايهگذاري محور توسعه و بودجه استان، توجه به مطالبات مردم با در نظر در گرفتن شعارهاي دولت تدبير و اميد، پيگيري موضوع درياچه اروميه، سدها، راههاي اصلي، راهآهن تبريز- اروميه و اروميه - سلماس و گازرساني به روستاهاي فاقد گاز در استان تأكيد كردند.
داير كردن رشتههاي جديد تحصيلي در دانشگاههاي استان، بهرهگيري مناسب از ظرفيت و اعتبارات صندوق توسعه ملي براي استان، فعال كردن بازارچههاي مرزي و گمركهاي استان، توجه به توسعه درون زا و استفاده از مديران شايسته و توانمند در استان از ديگر خواستههاي مجمع نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي بود كه در اين جلسه مطرح شد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]