واضح آرشیو وب فارسی:مهر: جشنواره حسنات نيازمند گزينش يك استراتژي ثابت است/ لزوم فعاليت جشنواره در طول سال
اصفهان – خبرگزاري مهر: تهيه كننده مستند خاطراتي براي فصول با اشاره به لزوم فعاليت جشنواره حسنات در طول سال براي اكران فيلم ها گفت: مفاهيم فرهنگي خوبي كه در جشنواره حسنات ارائه مي شود نيازمد برنامه ريزي بلندمدت براي نهادينه شدن در جامعه است از اين رو لازم است ضمن برگزاري مداوم جشنواره حسنات در اصفهان مسئولان جشنواره استراتژي مشخص و ثابتي براي آن برگزينند.
مرتضي رزاق كريمي در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به لزوم برگزاري متداوم جشنواره حسنات با موضوع احسان و نيكوكاري در اصفهان اظهار داشت: مفاهيم فرهنگي را نمي توان با برگزاري يك يا دو دوره جشنواره در جامعه نهادينه كرد چرا كه تغيير عادات فرهنگي جامعه نيازمند برنامهريزي هاي بلند مدت است.
وي با اشاره به لزوم تداوم برگزاري جشنواره حسنات افزود: يكي از شروط موفقيت اين جشنواره برگزاري هدفمند آن بر پايه استراتژي راهبردي مشخص و در قالب دورههاي بلند مدتي است كه هر ساله ادامه داشته باشد.
لزوم اكران فيلم هاي جشنواره حسنات در طول سال
اين مستندساز كشورمان با اشاره به لزوم فعال بودن دبيرخانه اين جشنواره در طول سال، تاكيد كرد: لازم است اين جشنواره در طول سال فعال بوده و توافقاتي براي عرضه و اكران آثار جشنواره در تلويزيون و شبكههاي خانگي با مسئولان امر داشته باشد كه تنها در اين صورت تأثير اين آثار را در طول سال بر تغيير فرهنگ جامعه شاهد هستيم.
وي با بيان اينكه اخلاق مداري مردمي و انجام امور خير در قالب نهادها در كشور ما سابقهاي ديرينه دارد، بيان داشت: در شرايط كنوني جامعه ما در حال گذر از ساختار سنتي به مدرن و صنعتي است و به همين دليل از حضور نهادهاي جايگزين خيريه هاي سنتي تاحدودي بيبهره مانده است ضمن اينكه به دليل مشكلات اقتصادي در سال هاي اخير توجه به اخلاق و ارزشهاي انساني در جامعه كمتر شده است.
رسانه هاي دنياي امروز كمتر به مسايل ارزشي توجه مي كنند
رزاق كريمي اضافه كرد: جاي تاسف است كه رسانه ها نيز كمتر از گذشته به مسايل اخلاقي و فرهنگي توجه دارند به گونه اي كه در فيلمنامه ها مفاهيم انساني كاهش يافته و به جاي آن را خشونت هاي الگو گرفته از فيلم هاي غربي رواج يافته است.
وي تصريح كرد: احسان و نيكوكاري يك بحث ريشه اي در فرهنگ ما است كه به تدريج به سمت كم رنگ شدن ميرود و از اين رو لزوم برگزاري جشنواره هايي مانند حسنات كه در راستاي ترويج مفاهيم انساني مي كوشند، بيش از گذشته حس مي شود.
تهيه كننده مستند «خاطراتي براي فصول» كه حاصل خاطرات برادراو از سالهاي اعزام مجروحان شيميايي جنگ تحميلي به اتريش است، اضافه كرد: توصيه من به فيلمسازان و به ويژه فيلمنامه نويسان اين است كه به فرهنگ اصيل و ادبيات غني خودمان توجه بيشتري كنند و سعي در نزديك كردن هويت سينماي ايران به هويت ملي يك ايراني داشته باشند.
نيازمند ايجاد حلقه ارتباطي ميان سينماي داستاني و مستند هستيم
وي تاكيد كرد: همچنين لازم است يك حلقه ارتباط ميان سينماي داستاني و سينماي مستند از نوع انسان شناسانه و با هويت و ساختار جامعه ايراني ايجاد شود.
كد خبر: 2198315
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۷ - ۱۳:۱۱
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]