تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829693106




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در مراسم اختتاميه سومين جشنواره بازيهاي رايانه اي اعلام شد«آسمان دژ۲» بهترين بازي سال ۹۲


واضح آرشیو وب فارسی:ايتنا: در مراسم اختتاميه سومين جشنواره بازيهاي رايانه اي اعلام شد«آسمان دژ۲» بهترين بازي سال ۹۲
ايتنا- مراسم اختتاميه سومين جشنواره بازي‌هاي رايانه‌اي تهران شب گذشته در تالار وحدت برگزار شد و بازي «آسمان دژ۲ »به عنوان بازي سال ۹۲ برگزيده شد.
به گزارش ايتنا از ايسنا مهرداد مينايي - دبير اين جشنواره و مدير عامل بنياد ملي بازي‌هاي رايانه‌اي - در اين مراسم اظهار كرد: شروع اين رويداد در دولت دهم بود و اينك اين جشنواره در دولت يازدهم به پايان مي‌رسد.

وي با بيان اين‌كه كارشناسان و متخصصان متعددي در قالب هيات داوري كليه آثار رسيده به اين جشنواره را بررسي كرده و برروي آن‌ها راي صادر كرده‌اند خاطرنشان كرد: شايد اگر همين آثار توسط گروه ديگري بررسي مي‌شدند، برگزيدگان متفاوتي داشتيم. چرا كه اين موضوع به هر حال قانون داوري است.

مينايي در ادامه با تشكر از مردم و مسوولان و مديراني كه در برگزاري اين جشنواره بنياد ملي بازيهاي رايانه‌اي را ياري كرده اند گفت: تصور نمي كرديم در روزهايي كه مشكلات اقتصادي تمام كشور را گرفته و بسياري از حمايت‌هاي مالي محقق نشده تا اين اندازه حضور شركتها و بازي‌سازان در اين جشنواره پررونق باشد اما حدود ۲۰۰ اثر ايراني به دست ما رسيد.

وي ادامه داد: در مجموع طي سه دوره برگزاري اين جشنواره تاكنون حدود ۵۰۰ اثر به اين جشنواره رسيده كه اين موضوع اتفاق خوشايندي است كه نشان مي دهد پتانسيل توليد به مراتب بيش از حد فعلي توليد است.

وي همچنين يادآور شد: لازم است در اين حوزه به جوانان اعتماد شود تا با حضور نسل جوان در اين حوزه قله‌هاي افتخار فتح شود چرا كه اكنون جوانان ما قدرت مقابله با جنگ نرم را دارند.

در ادامه اين مراسم با حضور اعضاي هيات هاي داوري برگزيدگان سومين جشنواره بازي هاي رايانه اي به شرح ذيل معرفي شدند.

بازيهاي كژوال مستقل
هيات داوران در بخش بهترين طراحي و اجراي هنري بازي كژوال مستقل، به جهت خلق كاراكتري دوست داشتني و پر تحرك و ارائه سطح كيفي حرفه اي و استاندارد از يك بازي كژوال، لوح تقدير و جايزه ۱۰ ميليون ريالي را به بازي ماجراي آوا اهدا و مجتبي رجبي به نمايندگي از گروه طراحي هنري اين بازي جايزه آنرا دريافت كرد.

ديپلم افتخار و جايزه ۱۵ ميليون ريالي اين بخش به خاطر تنوع در المان هاي طراحي شده و هارموني اين اجزا در يك بازي پر تحرك و سرگرم كننده به بازي راه عنكبوتي به آرش صالحه اهدا شد.

هيات داوران براي نوآوري در طراحي و بهره گيري از سطح بالايي از كيفيت هنري در جهت خلق لذت بازي، تنديس غزال زرين سومين جشنواره بازيهاي رايانه‌اي تهران و جايزه ۲۵ ميليون ريالي را به فاطمه كشفي براي بازي تله ران اهدا كرد.

بازي هاي بزرگ مستقل
هيات داوران سومين جشنواره بازيهاي رايانه‌اي تهران در اين بخش به دليل خلق جذابيت و زيبايي در عين سادگي با بهره گيري از خلاقيت در استيليزاسيون لوح تقدير و جايزه ۱۰ ميليون ريالي بهترين طراحي و اجراي هنري را به پروانه فرازنده و هانيه جهانشاهي براي بازي عشق و نفرت اهدا كرد.

ديپلم افتخار و جايزه ۱۵ ميليون ريالي اين بخش به دليل تنوع در خلق شخصيتها و فضاها و استفاده از هنرپويا نمايي در ساخت يك بازي خيال انگيز به نيما آباده براي بازي قهرمان ما تقديم شد.

هيات داوران به خاطر خلق يك بازي جذاب و داراي شاخصه‌هاي استاندارد از نظر هماهنگي المان ها و عناصر بصري و توجه به كيفيت جلوه هاي ويژه، گرافيك لوگوها و Ui ، غزال زرين سومين جشنواره بازيهاي رايانه‌اي تهران و جايزه ۲۵ ميليون ريالي را به سهيل ضرغامي براي بازي خيابان هاي خوني اهدا كرد.

بازي هاي بزرگ غير مستقل
هيات داوران سومين جشنواره بازيهاي رايانه‌اي تهران در اين بخش تنديس غزال زرين و جايزه ۲۵ ميليون ريالي را به دليل باز آفريني سه بعدي حماسه اي ملي با بهره گيري از تصاوير پر جزئيات به حميد برغاني براي بازي فرياد آزادي اهدا كرد.

بهترينهاي بخش نگاه فني
هيات داوران در اين بخش ضمن درنظر گرفتن سه ديپلم افتخار و يك لوح تقدير، هيچ كدام از بازيها را شايسته دريافت تنديس غزال زرين جشنواره ندانستند.

بازي هاي كژوال مستقل
هيأت داوران به دليل سطح بالاي كيفيت پياده سازي فني ديپلم افتخار و جايزه ۱۵ ميليون ريالي اين بخش را تقديم مي كند به مجتبي رجبي براي بازي ماجراي آوا اهدا كرد.

بازي هاي بزرگ مستقل
هيات داوران در بخش فني به دليل توسعه بازي توسط XNA و مستقل بودن تيم سازنده، لوح تقدير سومين جشنواره بازيهاي رايانه‌اي تهران به همراه جايزه ۱۰ ميليون ريالي را به رضا هوشنگي براي بازي خيابان‌هاي خوني تقديم كرد.

بازي هاي بزرگ غيرمستقل
ديپلم افتخار و جايزه ۲۵ ميليون ريالي بخش فني بازي بزرگ غير مستقل به دليل بازي شبكه اي FPS به اميد صادق‏وند براي بازي مبارزه در خليج عدن: مدار ۱۰ درجه تقديم شد.

هيات داوران در بخش فني به دليل توسعه موتور ايراني براي اين سبك بازي و دستاورد فني حاصل شده ديپلم افتخار جشنواره و جايزه ۲۵ ميليون ريالي را به بازي جاده‌هاي نبرد تقديم كرد و جايزه اين بخش به سجاد بيگ جاني اهدا شد.

بهترينهاي بخش طراحي صدا و صدا گذاري
بازيهاي كژوال مستقل
هيات داوران در بخش بازيهاي كژوال مستقل، ديپلم افتخار جشنواره و جايزه ۱۰ ميليون ريالي را براي طراحي صدا و صداگذاري به سينا مجيدي براي بازي راه عنكبوتي، اهدا كرد.

بازيهاي بزرگ مستقل
هيات داوران در اين بخش لوح تقدير و جايزه ۵ ميليون ريالي طراحي صدا و صداگذاري را به بازي خيابان‏هاي خوني تقديم و حميدرضا انصاري جايزه اين بخش را دريافت كرد.
بازيهاي بزرگ غيرمستقل
هيات داوران سومين جشنواره بازيهاي رايانه‌اي تهران در اين بخش به خاطر دوبله و صداگذاري تأثيرگذار، ديپلم افتخار جشنواره و جايزه ۱۰ ميليون ريالي را به مهرداد اسماعيل پور براي بازي بيداري : خاكسترهاي سوزان تقديم كرد.

هيات داوران سومين جشنواره بازيهاي رايانه‌اي تهران به خاطر هماهنگي فوق العاده تصوير و صدا و انتقال موفقيت آميز احساسات و تجربه هاي مجازي از طريق صدا تنديس غزال زرين و جايزه ۱۵ميليون ريالي بهترين صدا گذاري و افكت را به احسان ابراهيم زاده براي بازي فرياد آزادي اهدا كرد.

بهترين هاي بخش موسيقي
بازيهاي كژوال مستقل
هيأت داوران سومين جشنواره بازيهاي رايانه اي تهران لوح تقدير و جايزه ۵ ميليون ريالي بخش موسيقي را به آيدين رادكيا آهنگساز بازي تله ران تقديم كرد.

بازيهاي بزرگ مستقل
كميته داوران در بخش بهترين موسيقي بازي بزرگ مستقل لوح تقدير و جايزه ۵ ميليون ريالي خود را به حميدرضا انصاري براي بازي خيابان هاي خوني اهدا كرد.

ديپلم افتخار و جايزه ۱۰ ميليون ريالي بهترين موسيقي بازي بزرگ مستقل سومين دوره جشنواره، نيز به احمد ذقاقي براي بازي صداي فراموش شده اهدا شد.

بازيهاي بزرگ غيرمستقل
هيات داوران تنديس غزال زرين و و جايزه ۱۵ ميليون ريالي بهترين موسيقي بازي را به خاطر زيبايي و تناسب نت‌ها با لحظه لحظه‌إي بازي نيز به بازي بيداري: خاكسترهاي سوزان تقديم شد و مهرداد اسماعيل پور جايزه اين بخش را دريافت كرد.

بهترين هاي بخش طراحي بازي

بازي‌هاي بزرگ مستقل
هيات داوران در بخش طراحي بازي بزرگ مستقل، لوح تقدير و جايزه ۵ ميليون ريالي خود را به امير اتابك محمدي براي بازي آقاي هت اهدا كرد.

همچنين هيات داوران در اين بخش، ديپلم افتخار بهترين طراحي بازي بزرگ مستقل و جايزه ۲۰ ميليون ريالي را براي طراحي بازي عشق و نفرت به امير عباس ميثمي و شيرين عبدالحميدي اهدا كرد.

هيات داوران سومين جشنواره بازيهاي رايانه‌اي تهران، تنديس غزال زرين و و جايزه ۲۰ ميليون ريالي بهترين طراحي بازي بزرگ مستقل را به بازي خيابان هاي خوني تقديم و جايزه اين بخش را به شروين رحيمي را اهدا كرد.

بازي هاي بزرگ غيرمستقل
هيات داوران در بخش بهترين طراحي بازي بزرگ غيرمستقل، تنديس غزال زرين سومين جشنواره بازيهاي رايانه اي تهران و جايزه ۳۰ ميليون ريالي را به بازي بيداري: خاكسترهاي سوزان تقديم كرد و طه رسولي و شروين استاد زاده جوايز اين بخش را دريافت كردند.

بهترين هاي بخش بازي نامه
بازيهاي بزرگ مستقل و غير مستقل

هيأت داوران در اين بخش، انتظار خلق آثار بهتري داشت. اما از فرصت اهداء غزال خود در سومين جشنواره بازيهاي رايانه‌اي تهران استفاده كرده و به خاطر خلاقيت و نگاه تازه و بديع به بازي هاي ويدئويي تنديس غزال زرين و جايزه ۱۵ ميليون ريالي را به گروه توليد بازي جاي خالي تقديم كرد. سيد حسام صادقي اصل جايزه اين بازي را در اين بخش دريافت كرد.

بهترين هاي نگاه ويژه
بهترين بازينامه
هيأت داوران در بخش نگاه ويژه جايزه ۱۰ ميليون ريالي بهترين بازي نامه بيداري اسلامي را به بازي نامه بيداري : خاكستر هاي سوزان. نوشته جناب متين ايزدي اهدا كرد.

هيات داوران در ميان آثار ارسال شده در بخش بازي نامه دفاع مقدس به خاطر تلاش تحسين بر انگيز نويسنده آن بهترين جايزه اين بخش را به دو بازي پرواز دوران نوشته امير رضا عابديني و عمليات كركوك نوشته حسن كريمي اهدا كرد.

هيأت داوران در بخش بازي نامه نگاه آزاد بهترين جايزه اين بخش را به دو بازي لولو نوشته ماكان عليخاني و پرونده ابر سياه نوشته شروين استادزاده اهدا كرد.

بهترين هاي نگاه ويژه
بهترين طراحي كاراكتر
هيات داوران در بخش نگاه ويژه طراحي كاراكتر و محيط، جايزه ۱۰ ميليون ريالي بهترين كاراكتر با موضوع دنياي آينده را به بازي آسمان دژ ۲ و سعيد رمضاني طراح اين بازي اهدا كرد.

هيات داوران در بخش نگاه ويژه طراحي كاراكتر و محيط، جايزه ۱۰ ميليون ريالي بهترين كاراكتر با موضوع آزاد را به اردلان ايزديان براي بازي شبگرد تقديم كرد.

بهترين سينماتيك بازي
بهترين سينماتيك
هيات داوران در اين بخش هيچ كدام از آثار را شايسته كسب غزال زرين جشنواره نمي داند و فقط لوح تقدير و جايزه ۱۰ميليون ريالي اين بخش را اهدا مي كند به نيما آباده براي بازي قهرمان ما اهدا كرد.

بهترين بازي آنلاين (برخط)
هيات داوران در اين بخش لوح تقدير و جايزه ۲۰ ميليون ريالي سومين جشنواره بازيهاي رايانه اي تهران را به محمدرضا كاغذگريان به نمايندگي از شركت پارس پيك براي بازي شهر نشينان اهدا كرد.

غزال زرين بهترين بازي آن لاين جشنواره و جايزه ۵۰ ميليون ريالي به فرزام ملك آرا به نمايندگي از شركت توسعه گر شبيه ساز براي بازي آسمان دژ۲ اهدا شد.

بهترين بازي كژوال مستقل
هيات داوران در اين بخش با احترام به كليه شركت كنندگان در جشنواره هيچ كدام از آثار را شايسته كسب تنديس غزال جشنواره ندانسته و دو لوح تقدير و يك ديپلم افتخار را اهدا كرد.

هيات داوران دو بازي را شايسته تقدير و دريافت جايزه ۲۰ ميليون ريالي دانست. در اين بخش وحيد محموديان، به نمايندگي از شركت پيشگامان يارا كيش براي بازي مچتريا و ميلاد زرين دخت، به نمايندگي از گروه تانگو گيمز براي بازي راه عنكبوتي جوايزي را دريافت كردند.

ديپلم افتخار و جايزه ۳۵ ميليون ريالي در بخش بهترين بازي كژوال مستقل به بازي ماجراي آوا تقديم و مجتبي رجبي به نمايندگي از شركت سرگرمي هاي كامپيوتري نيمو جايزه اين بخش را دريافت كرد.

بهترين بازي بزرگ مستقل
هيات داوران در اين بخش ديپلم افتخار و جايزه ۳۵ ميليون ريالي سومين جشنواره بازي هاي رايانه اي تهران را به بازي عشق و نفرت تقديم و امير عباس ميثمي به نمايندگي از گروه نيو فولدر جايزه اين بخش را دريافت كرد.

تنديس غزال زرين به همراه جايزه ۴۰ ميليون ريالي بهترين بازي بزرگ مستقل سومين جشنواره به بازي خيابانهاي خوني اهدا شد و رضا هوشنگي به نمايندگي از گروه هدلس ويزارد جايزه اين بخش را دريافت كرد.

بهترين بازي بزرگ غيرمستقل
هيات داوران در اين بخش با احترام به كليه شركت كنندگان در جشنواره و با آرزوي توليدات با كيفيت تر در آينده، هيچ كدام از آثار را شايسته كسب تنديس غزال جشنواره ندانسته و يك لوح تقدير و يك ديپلم افتخار را اهدا كرد.

لوح تقدير و جايزه ۴۰ ميليون ريالي سومين جشنواره بازي هاي رايانه اي تهران را به بازي فرياد آزادي تقديم شد و بهزاد خورسند غفاري به نمايندگي شركت پردازش افزار پژواك جايزه اين بخش را دريافت كرد.

ديپلم افتخار و جايزه ۵۰ ميليون ريالي بهترين بازي بزرگ غيرمستقل سومين جشنواره به بازي بيداري : خاكسترهاي سوزان رسيد و حسن كريمي به نمايندگي از شركت بازي رسانه جايزه اين بخش را دريافت كرد.

بهترين بازي سال ۱۳۹۲
هيات داوران سومين جشنواره بازيهاي رايانه‌اي تهران با اكثريت آرا و با افتخار بازي آسمان دژ۲ را به عنوان بازي سال برگزيدند و جايزه ۵۰ ميليون ريالي را به گروه توليد كننده اين اثر اهدا كردند.

بهترين بازي بخش آفرينش هاي دانشجويي
هيات داوران بخش «آفرينش‌هاي دانشجويي» پس از بررسي بازي‌هاي ساخته شده در اين رويداد، هييك از بازي‌ها را شايسته‌ي مقام اول، دوم و سوم نمي‌داند.

اما به رسم يادبود به سه بازي برتر كه از نظر كيفي تقريبا در سطح مشابه‌اي هستند، لوح تقدير و جايزه‌ي نقدي ۲۰ ميليون ريالي تعلق گرفت كه عنوان اين بازي ها عبارتند از. بازي "داستان گل" محصول تيم بازيسازي "خرناس"، بازي "عروسك قشنگ من" محصول تيم بازيسازي"الكترود" و بازي "عشق بي پايان" محصول تيم بازيسازي "گل سرخ".

به گزارش ايسنا، قرار بود مراسم اختتاميه سومين جشنواره بازيهاي رايانه اي تهران با حضور وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار شود كه وي موفق به حضور در اين مراسم نشده و اين گونه عنوان شد كه حضور در جلسه‌اي مهم مانع از حضور وزير در مراسم اختتاميه شده است.
البته با اين حال مرادخاني - معاون هنري وزارت ارشاد - از جمله حاضران اين مراسم بود كه در نيمه‌هاي مراسم بدون اين كه برروي سن رفته و صحبتي كند تالار وحدت را ترك كرد.

يکشنبه 31 شهريور 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايتنا]
[مشاهده در: www.itna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن