واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس كميته امور زنان و جوانان مجمع تشخيص مصلحت نظام:تدوين نظام جامع حقوقي جوانان در دستور كار قرار گيرد
رئيس كميته خاص امور زنان و جوانان مجمع تشخيص مصلحت نظام، گفت: با توجه به اينكه جاي مطالعات حقوقي در حوزه جوانان خالي است تدوين نظام جامع حقوقي جوانان بايد در دستور كار قرار گيرد.
به گزارش خبرنگار جامعه فارس، ليلي بروجردي در نشست تخصصي پژوهش و برنامهريزي در حوزه جوانان كه در محل هتل المپيك تهران در حال برگزاري است، گفت: من از سال 76 در جريان نتايج تحقيقات جوانان هستم.
وي ادامه داد: براي اولين بار در سال 78 و در برنامه سوم توسعه بند خاصي به موضوع جوانان اختصاص داده شد و به دنبال آن برنامههاي چهارم و پنجم توسعه اين مهم را در دستور كار خود قرار دادند.
رئيس كميته خاص امور زنان و جوانان مجمع تشخيص مصلحت نظام، افزود: تحقيقات در حوزه جوانان نوپا است و بايد بررسي كنيم كه شرايط موجود چگونه است و آنچه بايد باشد چيست.
بروجردي ادامه داد: فاصله زيادي بين شرايط موجود ما و آنچه بايد باشد در حوزه جوانان وجود دارد و بايد مديراني داشته باشيم كه انگيزه ايجاد كار و تلاش را در اين زمينه داشته باشند.
وي تصريح كرد: طبيعت موضوع جواني به گونهاي است كه موضوعات زيادي را شامل ميشود و تحقيقات ميداني و پايهاي بايد در اين زمينه انجام شود.
رئيس كميته خاص امور زنان و جوانان مجمع تشخيص مصلحت نظام، اظهار داشت: متأسفانه تحقيقات در حوزه جوانان را در برخي موارد نتوانستهايم به نتيجه برسانيم چرا كه لازم است برخي از پژوهشها در حوزه جواني به لايههاي دروني يك موضوع ورود پيدا كنند.
بروجردي تصريح كرد: انجام تحقيقات ميداني گسترده و تحقيقات عمقي در حوزه جوانان خالي است در صورتي كه بايد سهم خوبي از تحقيقات انجام شده به اين موضوع بپردازد.
وي ادامه داد: در دوره جديد بخش عظيمي از پژوهشها در حوزه جوانان بايد دوباره تكرار شود چون ما متدلوژي نهادينه كردن و ايجاد يك باور را در مديران نداشتهايم.
بروجردي در ادامه با اشاره به مطلبي از حضرت امام (ره)، گفت: ايشان متجاوز از 50 سال پيش يكي از كتابهاي خود به موضوعي اشاره كردند و در اين فرمايش خود فرق علم و ايمان را اين گونه بيان داشتند كه علم بر پايه دانستن است و دانستن در فكر ايجاد ميشود ولي ايمان يعني باور داشتن كه فراتر از مغز است و وارد عقل ميشود. به گونه اي كه رفتار را تغيير ميدهد.
وي ادامه داد: اگر دولت يا مجموعه حاكميت به اين باور برسند كه بايد از علم و آگاهي فراتر روند و وارد ايمان شوند مجموعه مطالعات ما در وضعيت بهتري قرار ميگيرد.
بروجردي اظهار داشت: جاي خالي مطالعات حقوقي در حوزه جوانان به چشم ميخورد حقوق در حقيقت علم و داشتن قواعد زندگي در اجتماع است و زندگي در اجتماع بايد مد نظر قرار گيرد.
رئيس كميته خاص امور زنان و جوانان مجمع تشخيص مصلحت نظام، تأكيد كرد: در بخشهايي از پژوهشهاي حوزه جوانان چون اين پژوهشهاي به قانون منجر نشده است نتوانسته به طور كاربردي راهگشا باشد به عنوان مثال براي يك جوان ايراني كه جرمي را مرتكب ميشود با طبع متفاوت آيا بايد يك مجازات واحد انتخاب شود.
بروجردي ادامه داد: در موضوعاتي مانند حقوق اشتغال، حق كار و حق ازدواج سخنان زيادي گفته شده است كه من ميخواهم در خصوص حق عدالت صحبت كنم. اين حرف به صورت رسمي در علوم امروزه از حدود صد سال پيش ايجاد شده است و جهت عدالت را بايد در تدوين قواعد حقوقي رعايت كنيم.
وي خاطرنشان كرد: بعضي از رويدادهاي اجتماعي بايد زمينهساز تصميم نوعي نگاه حقوقي و مجموع قوانين در حوزه جوانان شود اما متأسفانه جاي مطالعات حقوقي در حوزه جوانان خالي است و پيشنهاد من تدوين نظام جامع حقوقي جوانان است.
انتهاي پيام/
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]