واضح آرشیو وب فارسی:ايپنا: قاسم رضايي، قهرماني كه هيچوقت نااميد نشد/ طلايي كه با يك شكست بزرگ شروع شد
سايت فيلا در گزارشي به تمجيد از قاسم رضايي كشتيگير وزن 96 كيلوگرم ايران پرداخت.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، در بين كشتي گيران فرنگي كار ايران در المپيك2012 لندن قاسم رضايي هم مانند حميد سوريان در دوره قبلي بازيهاي المپيك شركت كرده بود كه با شكست در همان كشتي اول از دور رقابت ها كنار رفته بود. كشتي گير آملي تيم ملي در همان برگشت از پكن در هواپيما پيش خودش تصميم مي گيرد براي المپيك بعدي مدال طلا بگيرد. اتفاقي كه افتاد ؛ تا ثابت شود قاسم رضايي مرد عملي كردن قولهاست
سايت فدراسيون جهاني كشتي (فيلا) در گزارشي به اين موضوع پرداخته و عملكرد رضايي را مورد نقد و بررسي قرار داده است.
http://iawf.ir/images//Content/Contents/PicService/4010c127-8306-4c8c-874d-ec961debf737/AY7I4713.JPG
سايت فيلا- قاسم رضايي قهرمان 96 كيلوگرم كشتي فرنگي المپيك 2012 تاكنون پستي و بلنديهاي زياد و شكستهاي بدي را پشت سر گذاشته است. بعضي از اين شكستها ميتوانست زندگي ورزشي يك ورزشكار را به طور كامل نابود كند اما نه براي كشتيگيري مثل قاسم رضايي. اولين موفقيت قاسم رضايي در رده بينالمللي به سال 2007 برميگردد. جايي كه او توانست در رقابتهاي جهاني به مدال برنز دست يابد اما روند او در بين برترينهاي كشتي جهان، كوتاهمدت بود. او ايران را در المپيك 2008 پكن همراهي كرد اما شكست زودهنگام اين كشتيگير باعث شد كه نتواند به مدالي دست يابد.
http://iawf.ir/images//Content/Contents/PicService/4010c127-8306-4c8c-874d-ec961debf737/AY7I4568.JPG
يك سال بعد قاسم رضايي به دليل مصدوميت نتوانست در تورنمنتي حضور يابد و در نبود او ايران ستارگان ديگري را در وزن 96 كيلوگرم كشتي به دنيا معرفي كرد. مصدوميت و شكست خوردن از رقيب تمريني باعث شد تا حضور دوم قاسم رضايي در المپيك دور از ذهن تلقي شود. با وجود چنين انتظارات كمي، رضايي هيچ وقت اميد خود را از دست نداد و توانست به بالاترين مدال وزن خود در جهان دست يابد. بدون توجه به شكستها، بدون توجه به مصدوميتها و بدون توجه به رقيبانش، او به دنبال كسب قهرماني بود و هيچ وقت هم از خواسته خود عقب نشيني نكرد.
http://iawf.ir/images//Content/Contents/PicService/4010c127-8306-4c8c-874d-ec961debf737/AY7I4477.JPG
قاسم رضايي درباره حضور خود در المپيك 2008 ميگويد: "توانايي گرفتن مدال را در المپيك پكن نداشتم. وقتي كه در هواپيما در حال بازگشت به ايران بودم، تصميم گرفتم تا هر طور شده در المپيك لندن به مدال دست يابم. سه سال قبل از المپيك لندن، من و دوستانم روي يك عكس نوشتيم "قاسم رضايي، قهرماني المپيك 2012". در آن روزها من حتي در اردوي تمريني تيم ملي ايران نيز حضور نداشتم."
http://iawf.ir/images//Content/Contents/PicService/ef889d93-b013-4a1a-8f7a-7e8cacd6d9f8/AY7I4028.JPG
در سالهاي منتهي به المپيك 2012 رضايي قادر نبود تا فرم مطلوب خود را در 96 كيلوگرم به دست آورد اما هميشه خوشبين باقي ماند و اميدوار بود كه سختكوشي او روزي نتيجه دهد. اعتماد قاسم رضايي به خودش در المپيك 2012 نتيجه داد. جايي كه كشتيگير ايراني جهان را بهتزده كرد و توانست مدال طلا را براي ايران به ارمغان آورد.
قاسم رضايي در شهر آمل در شمال ايران بزرگ شده است. درست در سواحل جنوبي درياي خزر. زماني كه او كشتي را شروع كرد، خيلي از همدورههايش تازه روي به كشتي آزاد آورده بودند و نشان دادن تواناييهايش در آن زمان، كار سختي بود. مربي اوليه قاسم رضايي در آن دوره سعيد شيرزاد بود كه خود كشتيگير سابق بود كه در شهر آمل مدرسه كشتي داير كرده بود. تعلق داشتن قاسم رضايي به كشتي فرنگي نتيجه داد. بدن ورزيده اين كشتيگير و قدرت بدنياش باعث شد تا خيلي زود جلب توجه كند. او خودش را كاملا به ورزش متعلق كرده بود و در سال 2012 در المپيك لندن توانست مدال زرين طلا را به گردن خود ببيند آن هم در حالي كه رستم توتروف قهرمان كشتي جهان از روسيه در مقابل او شكست خورد. ويژگي بارز قاسم رضايي در مبارزه با حريفانش اين است كه بدون توجه به اسم و رسم حريف، با قدرت روي تشك ميرود و كاري به فشارهاي دور و بر خود ندارد. رضايي با همين شكل و شمايل به ديدار توتروف روس رفت و توانست برتري خودش را بر حريف روس خود ديكته كند.
http://iawf.ir/images//Content/Contents/PicService/ef889d93-b013-4a1a-8f7a-7e8cacd6d9f8/AY7I4074.JPG
رضايي درباره شيوه ي مبارزه ي خود ميگويد: "ترس در مسابقهها براي من معنايي ندارد. هيچ وقت در برابر حريفانم احساس استرس و ترس ندارم. من به خودم ايمان دارم و با تمام انرژي روي تشك ميروم."
اين اعتماد به نفس و انرژي در كشتي برابر توتروف روس، به خوبي به نمايش درآمد و رضايي توانست اين حريف سرسخت را در ديدار نهايي شكست دهد و به مدال طلا برسد. تايم اول كشتي با برتري قاسم رضايي به پايان رسيد. كشتي در تايم دوم بسيار سخت بود و هيچ كدام از دو حريف نتوانستند به امتيازي دست يابند. به همين خاطر داور به دو كشتي دستور داد تا در خاك قرار گيرند كه رضايي در نهايت موفق شد با حملات پيدرپي خود مسابقه را به سود خود به پايان ببرد و دستانش را به نشانه پيروزي به آسمان برد و به جشن و پايكوبي پردازد. او اكنون در بين بهترينهاي جهان قرار دارد و ميتواند مدال طلاي خود را در المپيك بعدي تكرار كند.
رضايي پس از قهرماني در المپيك 2012 لندن با استقبال باشكوه همشهريانش به آمل برگشت. همشهريانش در شهر آمل پيروزي باشكوه قاسم رضايي را جشن گرفتند و به تشويق اين كشتيگير پرداختند.
در طول برگزاري المپيك 2012 زلزله شهر ورزقان، اهر و هريس در جنوب ايران را لرزاند و خسارات زيادي به بار آورد. رضايي پس از ورود به ايران، به شهرهاي زلزله زده رفت و مدال طلاي خود را به مردم زلزله زده اين منطقه اهدا كرد.
http://iawf.ir/images//Content/Contents/PicService/82661b6c-3bd2-4b2e-a85a-0ad113e2e091/AY7I3762.JPG
رضايي پس از شكست سنگين در المپيك 2008 پكن، در دومين حضور خود در المپيك كاري بزرگ انجام داد و به روياي بزرگ خود دست يافت و باعث خوشحالي همشهريانش و مردم ايران شد. مردم آمل بايد خوشحال باشند كه ورزشكاري مثل قاسم رضايي را در تيم ملي ايران دارند. كسي كه هيچ وقت اميدش را از دست نميدهد و هيچ وقت اعتمادي كه به توانايي خود دارد را فراموش نميكند. او كارهايي انجام ميدهد كه باعث ميشود، مردم دوباره زندگي خود را بسازند.
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايپنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]