تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند خير بنده اى را بخواهد، واعظى از درون او برايش قرار مى دهد كه او را به ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819660370




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

6 درصد كودكان ايراني دچار سوءتغذيه هستند


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 6 درصد كودكان ايراني دچار سوءتغذيه هستند
رئيس انجمن پزشكان كودكان ايران با بيان اينكه مصرف قطره AD و آهن تا 2 سالگي توصيه مي‌شود، گفت: خانواده‌ها از خوراندن خودسرانه مكملهاي غذايي به كودكان خود بعد از 2 سالگي خودداري كنند.

به گزارش خبرنگار مهر، دكتر غلامرضا خاتمي در حاشيه نهمين كنگره اورژانسها و بيماريهاي شايع كودكان كه صبح چهارشنبه در بيمارستان كودكان مفيد برگزار شد، با بيان اينكه تا قبل از سال 74، سوء تغذيه در دنيا و همچنين ايران بسيار شايع بود، افزود: اما در حال حاضر وضعيت بهبود يافته است.

وي ادامه داد: خانواده‌ها در خصوص نحوه تغذيه كودكان آموزش ديده‌اند و مي‌دانند چگونه بايد از مواد غذايي حاوي ريزمغذي‌ها استفاده كنند تا كودكشان دچار سوء تغذيه نشود. به رغم اينكه آمار سوء تغذيه حدود 20 سال پيش 14-13 درصد بود اكنون آمار كودكان سوء تغذيه ايراني به حدود 6 درصد رسيده است.

رئيس انجمن پزشكان كودكان ايران با اشاره به اينكه عدم آگاهي خانواده‌ها و عدم دسترسي به مواد غذايي در برخي شهرها به ويژه نقاط محروم در كشور باعث ايجاد سوء تغذيه‌هايي از نوع كمبود ريزمغذي‌ها مي‌شود، گفت: فقر مالي نيز مي‌تواند كودكان را از تغذيه صحيح دور كند. در نقاط محرومي چون سيستان و بلوچستان و اطراف استان كرمان شاهد ميزان بيشتري از سوء تغذيه هستيم، اما سوء تغذيه در استان‌هاي شمالي كشور كمتر از ساير مناطق است.

خاتمي افزود: در استان سيستان و بلوچستان كمبود ريزمغذي‌ها همچون ويتامين A، B و D به چشم مي‌خورد.

اين فوق تخصص گوارش كودكان درباره برنامه‌هاي جامع وزارت بهداشت در خصوص غني‌سازي مواد غذايي با املاح مفيدي چون آهن و ويتامين D در شير مدارس، گفت: اين برنامه‌هاي جامع براي رفع كمبود مواد ريزمغذي در بدن بسيار مفيد است و تاثيرات خوبي بر جاي گذاشته‌اند. به عنوان مثال سالها پيش بسياري از كودكان ما به گواتر مبتلا مي‌شدند، در حالي كه با اضافه شدن يد به نمك‌هاي مصرفي، ميزان ابتلا به گواتر بسيار كاهش پيدا كرد و اكنون كمتر شاهد بروز گواتر در كودكان هستيم.

رئيس انجمن پزشكان كودكان ايران تاكيد كرد: غني‌سازي نان با آهن و اسيدفوليك مي‌تواند بسيار مفيد باشد. همچنين خانواده‌ها نيز بايد به رژيمهاي غذايي كودكان خود توجه كنند و از همه گروههاي غذايي در برنامه غذايي كودكان خود استفاده كنند.

وي درباره مصرف مكملهاي غذايي در كودكان نيز توصيه‌هايي داشت و گفت: قطره AD و آهن تا 2 سالگي توصيه مي‌شود، اما بعد از 2 سالگي لازم نيست به كودك مكمل داده شود، زيرا همه ريزمغذي‌ها در غذايي كه كودك مي‌خورد،‌ وجود دارد. البته اگر بدن كودك كمبودي داشته باشد، مي‌توان با تجويز پزشك، از مكملها استفاده كرد.

كد خبر: 2198221

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۷ - ۱۱:۴۹

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن