تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، بزرگ‏ترين ـ فرمود ـ يا با عظمت‏ترين نام خداوند است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802531870




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئيس كل بانك مركزي : بانكداري الكترونيكي وضعيت مطلوبي دارد


واضح آرشیو وب فارسی:سازمان خبری اقتصاد ایران: رئيس كل بانك مركزي :" بانكداري الكترونيكي وضعيت مطلوبي دارد
اكونيوز: رئيس كل بانك مركزي گفت: بانكداري الكترونيك با تلاش شبكه بانكي كشور ، وضعيت مطلوبي دارد و توانسته است اين خدمات را رشد و توسعه داده و به خدمتي همگاني تبديل نمايد.


به گزارش خبرگزاري اقتصاد ايران(econews.ir)، ولي‌اله سيف رييس كل بانك مركزي در «همايش هم‌افزايي دانشگاهها و بانكها در توسعه بانكداري مجازي» با بيان مطلب فوق خاطرنشان كرد : در سال هاي گذشته، توسعه فناوري و كاربرد آن در لايه هاي مختلف اجتماع از موضوعي پيچيده و فني كه به افراد ويژه اي اختصاص داشت به امري همگاني تبديل شده است.
رييس كل بانك مركزي افزود: امروزه در كشورهاي پيشرفته، كاربري فناوري اطلاعات و ارتباطات به عنوان شاخص سواد شناخته شده است .
وي با اشاره به اين كه ايران نيز از پيشرفت‌هاي بانكداري الكترونيك دور نمانده است، تاكيد كرد: امروزه ، مراودات شهروندان با شبكه بانكي عمدتاً‌ بر بستر خدمات مبتني بر فناوري اطلاعات شكل گرفته است و بانكداري و پرداخت الكترونيكي، به عنوان ركن اساسي فعاليت هاي شبكه بانكي كشور شناخته مي شود.
سيف پيشرفت هاي بانكداري الكترونيك كشورمان را مطلوب توصيف‌كرد و افزود: مجازي شدن در بانكداري الكترونيكي، همچون موج است و مي تواند فرصتي عظيم يا تهديدي جدي باشد. در مقابل اين موج، مي‌توان خنثي بود و در برابر ضرباتش، حالت انفعال و تسليم به خود گرفت يا اين كه با تدبير و شناخت دقيق فرصتها و تهديدها، از انرژي فراوانش براي پيشبرد سريع‌تر اهداف نظام پولي بهره برد.
رييس كل بانك مركزي، بانكداري مجازي را متفاوت از بانكداري الكترونيكي دانست و خاطرنشان كرد: بانكداري مجازي مفهومي است كه در آن بانك به عنوان يك عضو، در فضاي مجازي با ديگر افراد وارد تعامل مي شود. تعامل در اين منظر به معني ارائه خدمات نيست بلكه بانك به عنوان يك واسطه مالي، در كليت خود در اين فضا ، حضور مجازي دارد.
وي با بيان اينكه بانكداري مجازي به معني حضور بانكها در فضاي مجازي به مفهوم كلي آن است ، اضافه نمود : اين امر با خدمات بانكداري اينترنتي، بانكداري همراه ، كارتهاي بانكي و به طور كلي خدماتي كه از آن اصطلاحاً با عنوان بانكداري الكترونيكي ياد مي كنيم ماهيتاً متفاوت است . در اين تعريف نبايد مصاديق را با مفاهيم يكسان گرفت ، چه در غير اين صورت نيازي بين تفكيك دو عبارت بانكداري الكترونيكي و بانكداري مجازي نيست .
سيف با تاكيد بر اين نكته كه نبايد بانكداري مجازي را به حضور بانك در فضاي مجازي تنزل داد، به نقش اطلاعات و آمار در بانكداري الكترونيكي اشاره كرد و افزود : بحث بزرگ داده (Big Data) را مي توان از جمله مباحث مهم فناوري روز دانست. بانك به بركت حضور خود در فضاي مجازي، مي تواند حجم عظيمي از داده ها را اخذ نمايد كه دريافت و پردازش آن در مراودات فيزيكي به هيچ عنوان ميسر نبود .
رييس كل بانك مركزي ، جهان پيش رو را دنيايي در حال تغيير و دگرگوني مداوم خواند و اظهارداشت : در اين تغييرات نسبت به ثبات هيچ بخشي اعتمادي نيست . هيچ چيزي بيشتر از فضاي مجازي بيانگر اين تلاطم نيست . حضور بانكها در فضاي مجازي و به تبع آن بانكداري مجازي، مسيري است كه مي تواند بازتعريفي از بانكداري در اين دنياي پرتغيير خطرناك ارائه كند. همگامي حوزه پول و دانشگاه در واشكافي اين پديده ، فرصت مغتنمي براي كشور است تا پيش از تبديل فرصت به تهديد از مزاياي آن بهره مند شود .
سيف در پايان سخنانش با اشاره به توانايي مراكز علمي، دانشگاهي و توليدكنندگان تجهيزات و ابزارهاي الكترونيكي در حوزه بانكداري الكترونيك تاكيد كرد: لازم است بانك مركزي و بانكهاي كشور ، حمايت از توليدات داخلي و استقبال از طرح هاي پژوهشي دانشگاهها و مراكز علمي در رابطه با حوزه فناوري اطلاعات را در دستور كار خود قرارداده و به آن اهتمام جدي داشته باشند.
همايش علمي و پژوهشي «هم افزايي دانشگاهها و بانكها در توسعه بانكداري مجازي» با حضور مديران بانكي، صاحبنظران دانشگاهي و اجرايي در موسسه عالي آموزش بانكداري ايران برگزارشد. گفتني است در اين همايش يك ميزگرد تخصصي با موضوع «نقش دانشگاهها در توسعه بانكداري مجازي، فرصت ها و چالشهاي پيشرو » نيز برگزار شد.

انتهاي پيام//

چهارشنبه 27 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: سازمان خبری اقتصاد ایران]
[مشاهده در: www.econews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن