واضح آرشیو وب فارسی:مهر: افراط مانع از به كارگيري افراد متخصص و پيشرفت كشور مي شود/ عدم اجراي مطلوب اصل 44 قانون اساسي
رفسنجان - خبرگزاري مهر: رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با تاكيد بر اينكه امروز كشور نياز به توسعه و همدلي دارد گفت: افراط گرايي مانع اصلي در راه حل مشكلات است و مسير استفاده از افراد متخصص و كارآمد را مختل مي كند.
به گزارش خبرنگار مهر، آيت الله هاشمي رفسنجاني شامگاه سه شنبه در جمع اعضاي شوراهاي اسلامي شهر و روستاي شهرستانهاي رفسنجان و انار اظهارداشت: امروز با توجه به تحرميها و شرايط خاص اقتصادي كه در كشور وجود دارد همه اقشار جامعه بايد در راستاي پيشبرد اهداف كشور و موفقيت نظام اسلامي گام بردارند و در اين مسير اتحاد و يكدلي مسئولان و مردم حرف اول را مي زند.
وي تصريح كرد: در اين ميان افراط مي تواند مانعي بزرگ محسوب شود و جلوي استفاده از نيروهاي متخصص و كارآمد را بگيرد و از بهره وري كارها بكاهد.
هاشمي ادامه داد: بايد مسير را براي حل مشكلات اقتصادي هموار كنيم و اجازه ندهيم دشمن با تحريم به اقتصاد كشور لطمه بزند.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام ادامه داد: كشور بايد در مسير رشد و ترقي قرار گيرد و يكي از مهمترين روشها استفاده از راهكارهاي علمي است و دولت در اين زمينه بايد راهگشا باشد.
توسعه برمبناي دانش نياز اصلي كشور است
وي ادامه داد: استفاده از دانش روز براي حل مشكلات ضروري است و در اين ميان بايد از تمام امكانات موجود بهره گرفت كه استفاده از نيروهاي فعال و متخصص، كارآزموده و كاردان بسيار حائز اهميت است.
وي با تاكيد بر گسترش همكاريهاي علمي با كشورهاي مختلف ادامه داد: ساير كشورها از علم به عنوان يك حربه در زمينه هاي اقتصادي بهره مي برند و هر روز در حال توسعه دانش و تكنولوژي خود هستند.
وي همچنين به اجراي خصوصي سازي تاكيد كرد و گفت: بايد دست مردم را براي ورود به عرصه هاي اقتصادي و حل مشكلات باز گذاشت در حقيقت دولت بايد زمينه فعاليتهاي اقتصادي را با ايجاد امنيت اجتماعي و اقتصادي ايجاد كند و در نهايت بخش خصوصي بتواند عملكرد مطلوبي در عرصه اقتصادي ايفا كند.
مقام معظم رهبري براجراي اصل 44 قانون اساسي تاكيد دارند
وي گفت: در قانون و در اصل 44 قانون اساسي اين مهم پيش بيني شده است و اجراي آن مورد تاكيد مقام معظم رهبري است و بر آن تاكيد دارند.
هاشمي ادامه داد: در حقيقت اين اصل نيز سعي دارد از توان مردم براي مشاركت در امور و تاثيرگذاري آنها استفاده كند.
وي با اشاره به اينكه مقام معظم رهبري تفسير اين اصل را به مجمع تشخيص مصلحت نظام محول كرده اند گفت: اين اصل تاكنون به خوبي اجرا نشده است و دولت گذشته هم نتوانست به خوبي اين اصل را اجرا كند.
وي همچنين تحريمها را نيز در اجرايي نشدن مطلوب اصل 44 قانون اساسي تاثير گذار دانست و ادامه داد: سياستهاي دولتها نيز بايد بر اجراي صحيح اين قانون باشد كه اين مهم يا به خوبي اجرا نشده و يا به گونه اي به مردم واگذار نشده است.
نبايد به حاشيه سازان توجه كرد
وي تاكيد كرد كه دولت در اجراي اصل 44 قانون اساسي بايد پشتيبان و حمايت كننده باشد و تسهيلات لازم را ارائه دهد تا مردم بتوانند در امور مشاركت فعال داشته باشند.
وي اعطاي تسهيلات و برداشتن بروكراسي دست و پاگير را در مسير توسعه و پيشرفت امري مهم برشمرد و افزود: هدف بايد پيشبرد اهداف نظام و رشد و تعالي كشور باشد و در اين مسير بايد به افراد حاشيه ساز هم توجه نكرد.
كد خبر: 2197947
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۶ - ۲۲:۲۴
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]