واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: قاليشوهاي قلابي فرش و قالي ميدزديدند
اعضاي اين باند خردادماه امسال و با شكايت تعدادي از مالباختگان تحت تعقيب پليس قرار گرفتند. بررسيهاي پليس نشان ميداد كه سارقان پس از راهاندازي 2شركت خيالي، اقدام به چاپ آگهي در روزنامهها كرده و مدعي شده بودند كه شركت آنها، فرشها و قاليهاي گرانقيمت را با استفاده از تجهيزات پيشرفته ميشويد. به اين ترتيب، كساني كه قصد شستن فرشهايشان را داشتند با شماره تلفنهاي اين دو شركت تماس ميگرفتند و دقايقي بعد، اعضاي باند با خودروي ويژه حمل فرش و قالي، در مقابل خانه مالباختهها حاضر ميشدند. آنها بعد از تحويل گرفتن فرشها، آنها را ميبردند اما پس از آن هر چه مالباختهها با تلفن شركت تماس ميگرفتند تا فرششان را پس بگيرند، كسي جواب تلفن را نميداد.
از آنجا كه هيچ آدرسي از 2 شركت قاليشويي در آگهي ثبت نشده بود، مأموران به بررسي شماره تلفن اين دو شركت پرداختند و متوجه شدند كه شمارهها به اسم زن جواني به نام مريم ثبت شده است. اين زن شناسايي شد اما در تحقيقات گفت كه مدتي قبل مدارك شناسايي وي سرقت شده و او از ماجراي شركتهاي قاليشويي قلابي خبر ندارد.
اظهارات زن جوان در ادامه بررسيها تأييد و مشخص شد كه قاليشويان قلابي با استفاده از مدارك مسروقه اقدام به خريد خطهاي تلفن ثابت كرده بودند تا با درج آنها در آگهي، هم اعتماد طعمههايشان را جلب كنند و هم اينكه ردي از خودشان باقي نگذارند.در شرايطي كه هيچ ردي از اعضاي باند نبود، كارآگاهان بررسيهاي خود را ادامه دادند و سرانجام توانستند مشخصاتي از خودروي حمل فرشها بهدست آورده و يكي از اعضاي باند به نام حسن را شناسايي كنند. اين مرد پيش از اين به اتهام كلاهبرداري با استفاده از چكهاي مسروقه و حمل سلاح غيرمجاز دستگير و راهي زندان شده بود.
عكس اين مرد در اختيار مالباختگان قرار گرفت و همه آنها تأييد كردند كه حسن يكي از كساني بوده كه با مراجعه به خانه آنها، فرشها را تحويل گرفته بود. در ادامه تحقيقات مخفيگاه حسن در اسلامشهر شناسايي شد و مأموران در يك عمليات غافلگيرانه او را دستگير كردند. با كشف چند تخته فرش مسروقه در مخفيگاه اين مرد، وي به اداره آگاهي منتقل شد و در بازجوييها گفت كه با همدستي مردي به اسم احمد دست به سرقت فرشها ميزده است. احمد نيز در عملياتي ضربتي دستگير و در تحقيق از او مشخص شد كه وي از سال 1384به اتهام كلاهبرداري 500ميليون توماني تحت تعقيب پليس است.
سرهنگ محمدرضا ذاكراستقامتي، معاون مبارزه با جعل و كلاهبرداري پليس آگاهي تهران با اشاره به اينكه ارزش فرشهاي سرقت شده از سوي اين باند صدها ميليون تومان است، گفت: تاكنون دهها مالباخته كه در يك سال گذشته با اين شگرد هدف كلاهبرداري و سرقت قرار گرفتهاند شناسايي شدهاند و شاكيان احتمالي ديگر نيز ميتوانند براي پيگيري شكايت خود به اداره 14پليس آگاهي تهران مراجعه كنند
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: همشهری]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]