واضح آرشیو وب فارسی:مهر: هزينه هاي خدمات بهداشتي و درماني نسبت به درآمد مردم بالا است
ياسوج – خبرگزاري مهر: سرپرست دانشگاه علوم پزشكي ياسوج گفت: بالا تربودن هزينه تمام شده خدمات بهداشتي و درماني نسبت به درآمدها، امكان ارائه خدمات بيشتر و با كيفيت بالاتر را دشوار ميسازد.
به گزارش خبرگزاري مهر، رضا چمن در ديدار با امامجمعه شهرستان باشت افزود: بهداشت و درمان سطحبندي دارد و در هر كدام از اين سطوح خدمات همان سطح ارائه ميشود.
وي با اشاره به نقش روحانيون در فرهنگسازي سلامت جامعه تصريح كرد: نقش علما و روحانيون در سالمسازي رفتار مردم بسيار تعيينكننده بوده و ميتواند موجب ترغيب مردم به رعايت اصول بهداشت شود.
چمن افزود: با امر به معروف در امور بهداشتي و بازداشتن از رفتارهايي چون سوء مصرف مواد مخدر، ميتوان جامعه سالمتري داشت.
وي تاكيد كرد: سهم روحانيت و حتي خود مردم در تامين سلامت و پيشگيري از مشكلات بهداشتي كه سبب عدم ابتلا به بيماريها ميشود، نبايد فراموش شود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشكي ياسوج اظهار داشت: سلامت تنها به معني خدمات بهداشتي و درماني نيست و سلامت در مفاهيم متفاوتي تعبير ميشود.
چمن بيان داشت: گاهي تامين سلامت جامعه با جادهسازي و پيشگيري از بروز سوانح و حوادث ممكن ميشود.
امامجمعه شهرستان باشت نيز در اين ديدار گفت: ائمه جمعه به عنوان پل ارتباطي مردم و مسئولان بايد مطالبات را منتقل كنند و مسئولان نيز براي تامين و رفع آنها تلاش كافي داشته باشند.
حجتالاسلام عبدالرحيم عبودي، تصريح كرد: همه اعضاي جامعه با عرصه سلامت مرتبط هستند و اين ارتباط سبب ميشود امر سلامت مورد توجه همه قرار گيرد و توقعات در نظام سلامت بالا برود.
وي اظهار داشت: با توجه به حجم بالاي مطالبات لازم است ابتدا خدمات را اولويتبندي كرده و بر اساس مهمترين نيازها اقدام كرد.
عبودي افزود: خدمات سلامت در جامعه به نوعي نماد تبديل شده است و همه در نهايت نيازمند ارتباط با اين حوزه ميشوند.
بخش زيادي از سلامت عمومي جامعه به عوامل اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي مربوط است
سرپرست دانشگاه علوم پزشكي ياسوج گفت: تنها 25 درصد از سلامت عمومي جامعه با ارائه خدمات بهداشتي و درماني تامين ميشود و بخش عمدهاي از اين هدف، به عوامل اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي مربوط است.
رضا چمن در مراسم توديع و معارفه مدير شبكه بهداشت و درمان باشت افزود: علاوه بر لزوم شناسايي نيازهاي واقعي و اولويتبندي در اين زمينه، بايد به سطحبندي خدمات بر اساس معيارهايي چون جمعيت نيز توجه شود.
وي بيان داشت: نقش اعضاي جامعه در سلامت بسيار تعيينكننده است و هر فرد جامعه بيش از هر عامل ديگري براي سلامت خود مفيد بوده و با افزايش سواد اجتماعي و تمايل به مشاركت در امر سلامت، تحقق اين هدف ممكن ميشود.
چمن وظيفه دستاندركاران سلامت را سياستگذاري، برنامهريزي، آيندهنگاري و پاسخگويي به نيازهاي حقيقي جامعه عنوان كرد.
وي افزود با تعديل خواستهها و توزيع عادلانه منابع، حداكثر بهرهمندي فراهم مي شود.
چمن تصريح كرد: يكي از راهكارهاي افزايش خدمات در عرصه سلامت، همكاري بخش خصوصي و فعال كردن اين حوزه در مناطق كمترتوسعه يافته و نوپا است.
وي يادآور شد: شبكه بهداشت و درمان باشت يك مركز بهداشتي تازه تاسيس است كه به تدريج ميتوان شاهد افزايش كيفي خدمات در اين شبكه بهداشت و درمان باشيم.
مدير پيشين شبكه بهداشت و درمان باشت نيز در اين مراسم گفت: شبكه بهداشت و درمان باشت با 45 نفر نيرو به مردم اين شهرستان ارائه خدمت ميكن كه از اين تعداد، چهار نفر پزشك هستند.
امامبخش قائدي تجهيز و راهاندازي كامل آزمايشگاه مركزي شهرستان باشت، اعزام تيم پزشكي به مناطق محروم شهرستان، ايجاد زمينه حضور دندانپزشك در شهرستان باشت و پيگيري براي راهاندازي دستگاه راديولوژي اين شهرستان و سربكوبي راديولوژي را از جمله اقدامات انجام شده در اين شبكه عنوان كرد.
وي افزود: خريد تجهيزات درماني و اداري، انتقال زايشگاه قديمي شهرستان باشت به مركز سلامت اين شهرستان و خريد ژنراتور براي تامين برق اين مركز در مواقع ضروري نيز در چندماه گذشته انجام شده است.
سرپرست جديد شبكه بهداشت و درمان باشت نيز در اين مراسم گفت: دستيابي به توسعه مستلزم نظم و برنامهريزي است.
كريم رضايي افزود: شهرستان باشت از تمدن ديرينهاي برخوردار بوده و بايد براي دستيابي اين شهرستان به جايگاه حقيقي خود، مسئولان همه تلاش خود را به كار ببندند.
در پايان اين مراسم كريم رضايي به عنوان سرپرست جديد شبكه بهداشت و درمان باشت منصوب و از خدمات امامبخش قائدي تقدير شد.
كد خبر: 2197388
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۶ - ۱۳:۱۸
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]