واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار قزوين:سرمايهگذاري در حوزه حمل و نقل و ترافيك بايد افزايش يابد
استاندار قزوين ضمن تأكيد بر افزايش سرمايهگذاري در حوزه حمل و نقل و ترافيك گفت: با افزايش سرمايهگذاري در اين بخش در مدت زمان كمتري ميتوان به اهدافي كه در اين بخش مدنظر است، دست پيدا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، مرتضي روزبه ظهر امروز در همايش روز ملي حمل و نقل كه در سالن اجتماعات سازمان فرهنگي ورزشي شهرداري قزوين برگزار شد، اظهار داشت: موضوع حمل و نقل و ترافيك كه به يكديگر گره خوردهاند از موضوعات جامع و اساسي هر جامعهاي است.
وي افزود: دليل اين اهميت آن است كه تمام حوزههاي ديگر هر جامعهاي به نحوي مرتبط با موضوع حمل و نقل و ترافيك است.بنابراين مسئولان امر بايد نگاه جامع و فرابخشي نسبت به بحث حمل و نقل و ترافيك داشته باشند.
روزبه ادامه داد: يكي از معضلاتي كه در سطح كشور وجود دارد اين است كه موضوعاتي مانند بحث حمل و نقل و ترافيك كه نيازمند نگاه و برنامهريزي طولاني مدت هستند، با مشكلاتي روبرو هستند زيرا در بيشتر اين موضوعات نگاه جامع در بين مسئولان نهادينه نشده است.
اين مسئول بيان كرد: با توجه به اينكه برخي از موارد نظام اجرايي جامع و فرابخشي هستند، بايد افرادي متولي اين موضوعات شوند كه به دور از تعصبات بخشينگري فعاليت كنند.
استاندار قزوين با اشاره به اينكه مسئله ترافيك بايد با جديت بيشتري پيگيري شود، تصريح كرد: در حوزه حمل و نقل و ترافيك در استان قزوين اقدامات مطلوبي صورت گرفته و پيشرفتهاي خوبي كسب شده است كه جاي بسي تقدير دارد. انتظار ميرود مسئولان اين حوزه با برنامهريزي دقيق كميت و كيفيت اين حوزه را با سرعت پيگيري كنند تا اقدامات بيشتري در اين زمينه در استان صورت گيرد.
وي ضمن تأكيد بر سرمايهگذاري در حوزه حمل و نقل و ترافيك گفت: سرمايهگذاري در حوزه حمل و نقل و ترافيك بايد افزايش يابد تا بتوان در مدت زمان كمتري به اهداف مدنظر در اين حوزه دست يافت.
استاندار قزوين با اشاره به لزوم فرهنگسازي در حوزه حمل و نقل و ترافيك بيان كرد: متخصصان و مسئولان حوزههاي فرهنگي از فرهنگسازي در حوزه حمل و نقل و ترافيك نبايد غفلت كنند زيرا بدون فرهنگسازي نميتوان معضل ترافيك را در جامعه برطرف كرد.تا زماني كه پديدهاي به نام پارك دوبله در بين مردم رواج داشته باشد، حتي با تعريض چند برابري خيابانها و افزايش 10 برابري پاركينگها نيز نميتوان مشكل ترافيك را در سطح شهر برطرف كرد.
اين مسئول اضافه كرد: از مسئولان مرتبط با اين حوزه انتظار ميرود ضمن جامعنگري و نگاه فرابخشي به اين حوزه، با برنامهريزي دقيق وارد عرصه عمل شوند تا هرچه سريعتر مشكلات مربوط به بحث ترافيك در استان مرتفع شود.
استاندار قزوين با بيان اينكه طرح جامع ترافيكي شهر قزوين اقدام قابل تحسيني از سوي شهرداري است، عنوان كرد: شهرهايي مانند قزوين كه از بافت تاريخي و فرهنگي غني برخوردار هستند، اهميت ويژهاي در اجراي طرحهاي مختلف مديريت شهري دارند.
روزبه تصريح كرد: بنابراين مسئولان بايد سعي كنند ضمن در نظر گرفتن اين موضوع، در اجراي طرح جامع ترافيكي شهر قزوين نيز سرعت عمل داشته باشند.
انتهاي پيام/77010/خ40
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]