واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: مكاتبه منافقين براي خريد يك جفت كفش زندگي در اوج فلاكت
يك عضو جدا شده از گروهك تروريستي منافقين گفت: منافقين هم اكنون نه تنها در كمپ ترانزيت و موقت ليبرتي در كنار فرودگاه بين المللي بغداد در عراق بلكه در تيرانا پايتخت آلباني در اروپا هم در اوج فلاكت و بدبختي زندگي مي كنند.
«جهانشاه سيد رحيمي» با اشاره به مناسبات درون فرقه اي حاكم در گروهك تروريستي منافقين گفت: وضعيت زندگي اعضاي اين گروهك بسيار تاسف برانگيز است.
اين عضو جدا شده از گروهك تروريستي منافقين ادامه داد: هر چند كه سركردگان اين گروهك در حال حاضر سعي دارند تا وضعيت زندگي اعضاي آن را در كمپ ليبرتي سخت و غيرانساني نشان دهند تا از اين طريق مظلوم نمايي كرده و دولت عراق و نماينده سازمان ملل را تحت فشار قرار دهند، اما وضعيت اعضاي اين گروهك در اروپا نيز نشان مي دهد كه زندگي فلاكت بار اعضاي آن خواست سركرده اين گروهك است.
وي با اشاره به وضعيت سخت زندگي گذشته خود در پادگان اشرف در استان ديالي عراق گفت: در آن زمان نيز مسعود رجوي سركرده اين گروهك تروريستي به بهانه اينكه در حال به اصطلاح خود مبارزه است، شرايط غيرانساني زندگي در اشرف را توجيه مي كرد.
سيد رحيمي توضيح داد: اين موضوع در حالي بود كه مريم قجر عضدانلو معروف به «مريم رجوي» و رجوي سركرده اين گروهك در اروپا و به ويژه فرانسه بابت برگزاري مراسم نمادين و بين گروهكي منافقين صدها هزار دلار ريخت و پاش مي كردند.
وي اضافه كرد: وضعيت زندگي سخت در كمپ ترانزيتي و موقت ليبرتي در كنار فرودگاه بين المللي بغداد هيچ ارتباطي به سازمان ملل و دولت عراق ندارد. به عنوان مثال مي توان به يخچال هايي كه كميسارياي عالي پناهندگان براي استفاده اعضاي منتقل شده در درون كانكس هاي استراحت نفرات در ليبرتي گذاشته بود، اشاره كرد كه به دستور رجوي به عنوان مظهر بورژوازي جمع آوري شد و حتي اتاق هاي دو نفره به اتاق هاي 10 يا 12 نفره تبديل شد.
وي گفت: اعضاي اين گروهك در اروپا كه در فرانسه و در منطقه ˈ اوورسورواز ˈ در حومه پاريس مستقر هستند نيز وضعيت زندگي مشابه با وضعيت زندگي در اشرف و ليبرتي دارند.
سيد رحيمي افزود: در فرانسه همه عبور و مرورهاي اعضاي وابسته به اين گروهك تروريستي به صورت چند نفره انجام مي شود و مناسبات درون فرقه اي از قبيل غسل هفتگي و نشست عمليات جاري نيز با شدت هر چه تمام تر پيگيري مي شود، زيرا به گفته رجوي زرق و برق اروپا زياد است و اين مسئله ممكن است باعث ريزش اعضا شود.
به گفته وي ساكنين كمپ اوورسورواز در فرانسه براي خريد يك جفت كفش ورزشي بايد حداقل يك ماه نامه نگاري كنند و حتي ممكن است در نهايت با خريد آن نيز از سوي شوراي رهبري سازمان موافقت نشود.
وي در پايان اذعان كرد: كه كمپ اعضاي اين فرقه در اروپا نماد نقض حقوق بشر در كشورهاي به اصطلاح پيشرفته غربي است و اين مسئله بايد از سوي سازمان هاي حقوق بشري پيگيري شود.(ايرنا)
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]