واضح آرشیو وب فارسی:مهر: همايش وحدت حوزه و دانشگاه در دانشگاه ياسوج برگزار شد
ياسوج – خبرگزاري مهر: به مناسبت سالروز شهادت آيت الله مفتح، همايش وحدت حوزه و دانشگاه به حضور حوزويان و دانشگاهيان كهگيلويه و بويراحمد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، اين مراسم دوشنبه شب با حضور نماينده ولي فقيه و نماينده مردم استان در مجلس خبرگان رهبري، معاون سياسي و امنيتي استاندار، روساي دانشگاهها، مسولين دفاتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاهها و جمعي از اساتيد، روحانيون، طلاب و دانشجويان به ميزباني دانشگاه ياسوج برگزار شد.
وحدت حوزه و دانشگاه رمز موفقيت انقلاب
نماينده ولي فقيه در استان در اين مراسم گفت: وحدت حوزه و دانشگاه يك ضرورت است و دشمن به دنبال آن است كه اين اتفاق نيفتد.
آيتالله سيد شرفالدين ملكحسيني افزود: اين وحدت سمبل موفقيت نظام جمهوري اسلامي بوده است.
وي حوزه و دانشگاه را دو بال انقلاب اسلامي دانست و اظهار داشت: اگر انقلاب اسلامي توانست به دانش ها جهت دهد و ارزش را به دانش تقديم كند، انقلاب در عرصه انقلاب فرهنگي موفق بوده است.
آيت الله ملك حسيني تصريح كرد: اگر اين مهم محقق نشده بايد همگي در جهت تحقق آن تلاش كنيم.
عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه علمي كه در كنار ارزش باشد مفيد است، بيان داشت: دانش بي ارزش و ارزش بي دانش براي جامعه مفيد نيست.
آيت الله ملك حسيني بيان كرد: اگر دو بال حوزه و دانشگاه تعادل داشته باشند، انقلاب به سرمنزل مقصود خواهد رسيد.
وي افزود: اگر به انسان به عنوان موجود در مسير خدا نگاه كنيم علمها و ارزشها به هم منتهي ميشوند.
دشمن به دنبال جدايي حوزه و دانشگاه
مسئول نهاد نمايندگي ولي فقيه در دانشگاههاي كهگيلويه و بويراحمد هم در اين مراسم گفت: وحدت در هدف مهم است و اگر ميخواهيم اين دو قشر به هم نزديكتر شود بايد اهداف را يكي كنيم.
حجت الاسلام حافظ ثابت افزود: دشمن براي جدايي آنها هيچگاه بيكار نمينشيند و در تدارك توطئههاي مختلف براي جدايي اين دو قشر است.
وي بيان كرد: در آموزههاي دين اسلام نميتوان حوزه و دانشگاه را از هم جدا تصور كرد.
بهروري از علم نياز كنوني كشور
رئيس دانشگاه آزاد ياسوج گفت: اگرچه كشور در زمينه توليد علم رتبه خوبي در اختيار دارد اما از لحاظ استنباط علم يا بهره وري رتبه خوبي در جهان نداريم.
كرم جاني پور افزود: توليد مقالات به تنهايي نمي تواند براي رشد علمي يك كشور كافي باشد.
وي بيان داشت: مشكل ما در ارتباط با بهرهوري علم با صنعت است كه اين يكي از شاخص هاي توسعه جوامع به شمار مي رود.
جاني پور با بيان اينكه بايد به دنبال شاخص هاي توسعه پايدار بود، افزود: تا نتوانيم از علم بهره وري داشته باشيم، موفق نخواهيم بود.
وي اظهار داشت: اسلام هم بر دستيابي به علم نافع و سودمند تاكيد كرده است و اين مي تواند در بستر وحدت حوزه و دانشگاه شكل گيرد.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي ياسوج هم در اين مراسم با اشاره به نقش معنويت در سلامت جامعه گفت: نقش معنويت در سالمسازي رفتار مردم بسيار تعيينكننده است و ميتواند موجب ترغيب مردم به رعايت اصول بهداشت شود.
دكتر رضا چمن افزود: متاسفانه هنوز اين نقش در كشور مورد توجه قرار نگرفته در حالي كه كشورهاي خارجي سالها به اين مسئله پي برده اند.
وي بيان كرد: معنويت در انسان موجب سلامت روحي و رواني و جسمي مي شود و با توسعه معنويت در جامعه مي توان سلامت مردم را تضمين كرد.
كد خبر: 2197214
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۶ - ۱۰:۴۴
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]