تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان زيرك، دوستش حق است و دشمنش باطل.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805592092




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گسترش فرهنگ 20 محوري آفت آموزش و پرورش است


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: گسترش فرهنگ "20 محوري" آفت آموزش و پرورش است
مشهد - خبرگزاري مهر: مديركل آموزش و پرورش خراسان رضوي گفت: با صنعت كنكور گرايي، رشد تست‌زدگي دانش آموزان و مدادگرايي مخالفم و معتقدم گسترش فرهنگ درس مركزي و 20 محوري آفت آموزش و پرورش است.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد حسيني دوشنبه شب در دومين جشنواره تجليل از معلمان محقق، مولف و پژوهشگر بنياد فرهنگي رضوي، اظهاركرد: من با صنعت كنكور گرايي،رشد تست زدگي دانش آموزان، قلم چي گرايي و مدادگرايي مخالفم.

وي تصريح كرد: سخت بر اين باورم كه اگر مدارسي پويا، پژوهنده و با نشاط داشته باشيم و مراكز آموزشي مان را آبادتر، بزرگتر و پررونق تر بسازيم، زندانها،كلانتري ها و دادگاهها، كوچكتر، خلوت تر و كم رونق تر مي‌شوند.

حسيني با بيان اين كه در بحث آموزش، شعار آموزش و پرورش اين استان بر پايه "مدرسه كيفي در آموزش"، بنيان نهاده شده است؛اظهار داشت:برماست كه مدرسه ها را دريابيم تا فردا،نيازي به زندان نداشته باشيم.

وي افزود: پژوهشسراهابايد خلاقيت و نوآوري،ارائه داده و دانش آموزان را به پيوند نظر و عمل فراخوانند؛ضمن آن كه فرصتي را فراهم آورند تا دانش آموزان با يافته هاي داخلي و بين المللي علم و دانش، آشنا شوند.

مديركل آموزش و پرورش ابراز كرد: تا سال 1970 در جهان همه از آموزش و پرورش صحبت مي كردند،اما از آن زمان لبه تيغ انتظارات به اين نهاد اصابت كرد و آن اين كه سازمان، بايستي خلاقيت را گسترش و از حافظه محوري بپرهيزد.

وي كه در جمع معلمان پژوهنده سخن مي گفت با اشاره به سه ملاك طبقه بندي انسانها در قرآن كريم كه، تقوي، جهاد و علم است؛ بيان داشت: در احاديث آمده است به سيماي عالم نگريستن و حتي به در خانه او نگاه كردن،عبادت است.

حسيني گفت: امروزه واژه توسعه در گفتار انديشمندان بسيارتكرارشده و ارزشمند است، توسعه اتفاق نمي افتد مگر در جامعه دانش بنيان و اين گونه جوامع نيز با گسترش و نهادينه كردن روحيه پژوهش به ثمر مي نشينند.

وي در بخش ديگري از سخنانش ضمن آن كه پژوهش را امري مبارك دانسته كه بايستي شعار نوين خود مبني‌بر "تحقيق مبناي تصميم" را لحاظ كند، افزود: آسيب‌هاي موجود در پژوهش،يكي پژوهش براي پژوهش است؛ به اين معنا كه ما مساله محور نيستيم. پژوهش ما مشكلي از جامعه راحل نمي‌كند؛ راه حل و راهكار ارائه نمي‌دهد، فقط با بيان علمي براي پژوهشگر، منفعت مالي داشته و براي آماردهنگان مبناي گزارش كارشده و نهايت اين كه يافته ها در كتابخانه ها خاك مي خورند.

حسيني با بيان اين كه پژوهشها بايستي ارگانيكي و در پيوست با جامعه صورت گيرد، تصريح كرد: از سوي ديگر فراگير بودن پژوهش به‌عنوان راهبردي مديريتي بايد در دستور كار قرارگيرد.ما معلم پژوهنده و دانش آموز پژوهشگر داريم اما بدنه دانش آموزان و آموزشگاه‌هاي ما پژوهش محور نيستند.

وي بيان كرد: نگاه ما اين است كه اقدام پژوهي، درس پژوهي، مدرسه پژوهي، مديرپژوهي، كلاس پژوهي و پژوهش در عمل، در بدنه آموزشي قرارگيرد.

وي افزود: اكنون 1ميليون و يكصد دانش آموز در 10 هزارمدرسه و 50 هزاركلاس درس، در اختيار 92 هزار معلم استان است كه مي توانند دانشگاهي از پژوهش در عمل كلاسي را رقم زنند.

دبيرشوراي آموزش و پرورش خراسان رضوي افزود: اين استان 29 پژوهشسرا ي مستقل و 41 پژوهشسراي غير مستقل دارد كه داراي كد و كارشناس بوده و به فعاليتهاي علمي مشغولند.

وي در پايان اظهارخرسندي كرد : بنياد رضوي به كار تربيت 6 هزار دانش آموز با معلمان فرهيخته و نخبه آموزش و پرورش پرداخته و اميد مي‌رود به همت توليت آستان قدس رضوي بر تعداد اين مدارس در ساير شهرستانهاي غيربرخوردارخراسان رضوي، اضافه شود.

كد خبر: 2197205

تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۶ - ۰۹:۳۸

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن