تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):اگر به تعداد اهل بدر [مؤمن كامل] در ميان شما بود، قائم ما قيام می ‏كرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831151276




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موانع ورود فنآوري هاي روز به صنعت خودرو


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاين: موانع ورود فنآوري هاي روز به صنعت خودرو


اگر نگاهي به تاريخ صنعت خودروسازي كشور بيندازيم. متوجه مي شويم كه صنعت خودروسازي كشور از يك صنعت صد در صد مونتاژ، تبديل به صنعتي شده است كه مي تواند تا حدودي روي پاي خود بايستد و به صورت مستقل و بدون وابستگي هاي خارجي به توليد محصول بپردازند. شاهد اين مسئله توليد خودروهاي مانند سمند، تيبا، رانا و بخش عمده اي از قطعات تندر 90 است. قطعه سازان داخلي به اين قابليت رسيده اند تا حدود 80 درصد قطعات محصولات خودروسازان را در داخل كشور توليد كنند و تنها 20 درصد از اين قطعات مورد نياز شركت هاي خودروساز از خار وارد مي شود. عدم ورود خودروسازان و به تبع آن، قطعه سازان به حيطه توليد اين قطعات مربوط مي شود به عدم توجيه اقتصادي براي توليد اين قطعات.
از آنجايي كه تيراژ صنعت خودرو در كشور در قياس با خودروسازان بين المللي بسيار كمتر است، توجيه سرمايه گذاري براي توليد برخي از قطعات را از بين مي برد و در اين حالت كفه واردات سنگين تر مي كند وهمين امر سبب مي شود تا تكنولوژي هاي مرتبط با آن ها وارد كشور نشوند. البته در چند سال اخير نمي توان از مسئله تحريم ها به راحتي گذر كرد. تحريم هاي اقتصادي سبب شد تا در چند سال اخير روند انتقال تكنولوژي به كشور در بخش خودرو با موانعي روبرو شود و همين امر سبب شد تا قطعه سازان نتوانند آن طور كه بايد و شايد خود را در اين زمينه بروز كنند. امروزه در دنيا سرعت تغييرات در بخش تكنولوژي هاي توليدي به سرعت در حال تغيير است. به طور مثال، يك برند مطرح توليد كننده خودرو در طي يك سال امكان دارد تا فنآوري خود را در زمينه توليد پلاستيك، شيشه و ساير مواد مورد استفاده در خودرو تغيير دهد.
بنابراين، اينكه بخش قطعه ساز كشور، حدود 3 سال از سطح اول فنآوري روز دنيا دور بوده است، مي تواند مشكلاتي را براي اين بخش و به تبع آن براي شركت هاي خودروساز ايجاد كند. يكي از حلقه هاي كه در زمينه انتقال فنآوري روز به بحث توليد خودرو در كشور معمولا مورد توجه قرار نمي گيرد و كمتر به آن توجه مي شود، نبود واحدهاي تحقيق و توسعه در شركت هاي خودرو ساز است.
متاسفانه اين مسئله به صورت اپيدمي در داخل صنعت كشور ديده مي شود. معمولا اين واحدهاي تحقيق و توسعه در بخش توليد كشوروجود ندارد و در شركت هايي هم كه اين بخش را دارند چندان توجهي به آن نمي كنند. در صورتي كه در شركت هاي مطرح خودروساز بخش مهم و قابل توجهي از فعاليت اين شركت ها صرف بحث تحقيق و توسعه مي شود.
بي ترديد اگر اين بخش در شركت هاي توليد كننده كشور علي الخصوص شركت هاي خودروساز وجود داشت، امروز كمتر شاهد تاثير تحريم ها بر روي بخش هاي توليدي در كشور بوديم. به نظر من براي اينكه بتوانيم به سمتي حركت كنيم كه واحدهاي توليدي بروزي در كشور داشته باشيم، واحدهايي كه به بحث تحقيق، توسعه و همچنين توسعه منابع انساني توجه ويژه اي داشته باشند. بايد از شركت هاي بين المللي موفق در اين زمينه الگو برداري كنيم. بي ترديد الگو برداري صحيح در اين زمينه مي تواند به توسعه اين قبيل واحدها در داخل شركت هاي توليد داخلي كمك فراوان كند.

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاين]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن